Magda 34 12.09.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 niestety nie dalo sie pociagnac dwoch srok za ogon wiec wybralam dzieci tak jakos sie dziwnie zlozylo, akurat zrezygnowalam ze studiow na architekturze i postanowilam do nastepnego kierunku troche dojrzec no i mam dwojke kwestia kogo do czego ciagnie, mnie do dzieci chyba zostane przedszkolanka Zawsze byłam pełna podziwu dla ludzi, którzy mają dwoje i więcej dzieci Jak oni sobie z tym wszystkim radzą Dla mnie, jedynaczki jest to po prostu nie do pomyślenia. ja tez jestem jedynaczką, ale wiem, że jedno dziecko to za mało i baaardzo żałuję, że mam tylko jedno. Chyba, ze mnie coś jeszcze najdzie i ... będzie drugie Tylko teraz to jestem za wygodna... i to kolejny problem Ot co Święta racja. Problem leży też w wygodnictwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 niestety nie dalo sie pociagnac dwoch srok za ogon wiec wybralam dzieci tak jakos sie dziwnie zlozylo, akurat zrezygnowalam ze studiow na architekturze i postanowilam do nastepnego kierunku troche dojrzec no i mam dwojke kwestia kogo do czego ciagnie, mnie do dzieci chyba zostane przedszkolanka Zawsze byłam pełna podziwu dla ludzi, którzy mają dwoje i więcej dzieci Jak oni sobie z tym wszystkim radzą Dla mnie, jedynaczki jest to po prostu nie do pomyślenia. ja tez jestem jedynaczką, ale wiem, że jedno dziecko to za mało i baaardzo żałuję, że mam tylko jedno. Chyba, ze mnie coś jeszcze najdzie i ... będzie drugie Tylko teraz to jestem za wygodna... i to kolejny problem Ot co Święta racja. Problem leży też w wygodnictwie tez tak mam ale chec macierzynstwa i sprobowania jest silniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, no to może w jednym czasie zaskoczymy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ania, no to może w jednym czasie zaskoczymy??? bedziemy razem na spacerki chodzic ja juz kwas foliowy jem, ale mysle ze styczen zaczniemy sie starac (wiem wiem mial byc pazdziernik, ale jeszcze w sylwestra chce sie napic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja Was naprawdę namiawiam i obiecuję, że nie pożałujecie Własne dzieciaki są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Monia ale Ty nam obiecaj ze tez przemyslisz sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Anusia, ja bez obiecywania cały czas myślę, bo za niedługo już nawet nie będę miała po co i o czym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 nie trza myslec trza dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 moje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.09.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 lete spac Slicznotki, do jutra i kolotowych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Dobranoc, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 12.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Aleśmy sobie pogadały To ja też już idę. Buziaki dla wszystkich. Kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.09.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Roni jak widze taki wozek to od razu chce miec blizniaki juz wiem co mi Malgos ze Stanow przywiezie Taaaa... Beda mysleli, ze mi dziecko zginelo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 12.09.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Anusia, ja bez obiecywania cały czas myślę, bo za niedługo już nawet nie będę miała po co i o czym myśleć moja kolezanka urodzila w wieku 37 drugie dziecko, roznica jest... 17 lub 18 lat kolezanka sie zastrzegala ze nie chce wiecej dzieci, że zrobiła sie wygodna... a teraz mówi że nie wie jak tak długo mogła miec tylko jednego syna... nie wyobraża sobie teraz życia bez ich obu... choc starszy w zasadzie na wylocie z domu poza tym, jak powiedział lekarz, przedłużyła sobie młodośc więc do dzieła panie i panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.09.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 tylko, że ja już nie mam szans na urodzenie drugiego w wieku 37 lat, bo to minęło bezpowrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dzien dobry, Małgos albo ze 2 dzieci gdzies Ci sie podzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni21 13.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 hehe przypadkowo nadalam temat u mnie wlasnie ta dwojka byla odrazu dlatego ze wiedzialam ze jak wroce na studia to za jakis czas nie bedzie mi sie chcialo wracac spowrotem w pieluchy dziecko juz samo spi, nie trzeba wstawac, przewijac, dzwigac wozka wiec po co sobie pogarszac, a tak to mam wszystko co mialam 2 x jak wstaje do jednego to odrazu oporzadze drugie i mi roznicy nie robi czy wyciagne dwie pieluchy czy jedna fakt ze czasem jest ciezko, jak sie oboje zaczna drzec, wtedy jest oszacowanie, ktoremu co sie zlego dzieje i niestety drugie musi poczekac w kolejce ale poki co nie nazekaja wiec do roboty te chetne dzieci sa swietne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No ja na pierwsze sie zdecydowalam w wieku 29 lat. Zdarzylam skonczyc studia popracowac chwilke, poszlam na rok an wychowawczy potem wrocilam do pracy na ropk potem znow na wychowawczy na rok i teraz jestem juz w pracy. Ja bym sie nie mogla tak wczesnie zdecydowac na dzieci, ile wspanialych rzeczy by mnie ominelo, teraz kiedy sie juz wyszalalam spokojnie moglam sie uspokoic przy dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 http://www.justourpictures.com/roses/popimgs/roses-with-companion-plants.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts