monia i marek 13.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 http://www.hickerphoto.com/data/media/185/picture-of-roses_11076.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Co Ci jest, Olga?? Nadrabiasz zaległości w witaniu z całego tygodnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Tak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ale się zblokowało U mnie to się tylko wyświetlił błąd netu, "nie można wyświetlić strony", a tu kurcze blade takie kwiatki Idem naprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 uhahalam sie dzien dobry Olga dzien dobry Olga dzien dobry Olga dzien dobry Olga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 13.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No i dobrze - śmiech to zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni21 13.09.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 hmmm mi tyle szalenstwa co mialam wystarczy, jakos nie mam spiecia ze bym chciala isc na impreze czy cos w tym rodzaju zeby szalec jak mam ochote wyrwac sie z domu zeby odpoczac z dziecmi zostaje maz i tez nie mamy z tym problemu, nic pieknego mnie tez nie omija, dzieci nie sa dla mnie zadnym problemem ani ciezarem jakos nie uwazam ze jak sie mniej wyszalalam wczesniej to teraz jestem bardziej nerwowa/spieta przy dzieciach bardzo chcialam miec dzieci wlasnie w tym wieku i w tym momencie i nie zamienilabym tego na zadna inna opcje kwestia wyboru, ja np sie ciesze, ze w wieku 35 lat kiedy ja jeszcze bede mloda i piekna moje dzieci juz moga razem ze mna sobie poszalec i wlasnie nie chcialam troszke popracowac, potem troszke byc na wychowawczym, na troche wrocic do pracy, znow troszke na wychowawczy wtedy ja mam troszke pracy a dzieci troszke mamy a przez 3 lata zanim pojda do przeszkola mi korona z glowy nie spadnie chetnie posiedze w domu i ze spokojna glowa wroce do "swoich spraw" nie widze nic zlego w byciu mloda mama i nikt mnie nie przekona, ze powinnam czuc sie z tym jak nieodpowiedzialna malolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Roni nie emocjonuj sie tak bardzo, ja to Ci zazdroszcze, i zawsze powtarzam ze fajnie maja dziewczyny, ktore na studiach rodzily teraz moga juz znowu z nami imprezowac, jakbym miala drugie zycie to urodzilabym w Twoim wieku ale studia bym skonczyla, nie rezygnowalabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Dzień dobry, witam wszystkich. No właśnie roni21, nie denerwuj się Ja osobiście (i myślę, że dziewczyny pewnie też) wcale Cię nie potepiam Wręcz przeciwnie. Będziesz miała 30 lat i dzieci odchowane i samodzielne. Skończysz studia i najpóźniej w moim wieku będziesz młoda i wszystko przed tobą. Ja teraz trochę żałuję, że się nie zdecydowałm na dziecko jak miałm 28 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 dzień dobry posprzątane, dziecko wyprawione na spacer, kawa wypita, pranie powieszone... chwilka luzu kurczę, normalnie wiecie co... codziennie dzieje mi się coś innego jak przechodzi zgaga, to zaczynają się mdłości.. jak przestaje boleć kręgosłup, to zaczyna miednica... no szok normalnie teraz.. co pomaga na mdłości? brzuch przyjmuje mi takie pozycje... mam górki i doliny, które ciągle się zmieniają, dziecię ma czkawkę średnio co trzy godziny a rozpycha sie, jakby myślało, że z gumy jestem tyle mam podobnego z tą ciążą do poprzedniej z lewej strony co jakiś czas dzidziuś prostuje nóżkę, nawet nie wiecie, jakie to uczucie, jak można normalnie złapać stópkę ... coś wspaniałego, o wszystkim się zapomina w tym momencie.. teraz juz czuć, że zbliża się koniec, bo dzidziuś nie ma miejsca i jego każdy ruch czuć... do przekroczenia magicznych 40 tygodni zostało... 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 No widzisz Ania, teraz przynajmniej masz nas. Dobrze, ze chociaz my Cie przytrzymujemy, zebys na tylku troche posiedziala, a nie latala po ogrodku do porodu... teraz latam tylko na balkon i zerkam, czy co nowego nie kwitnie.. do ogródka nie dam rady zejść zbytnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Anusia, ja bez obiecywania cały czas myślę, bo za niedługo już nawet nie będę miała po co i o czym myśleć Monia, ja Ci już mówiłam ostatnio... nie ma na co czekać, w tym pięknym, dużym domu znajdzie się i miejsce dla jeszcze jednego dziecka. Bez niego będzie głucho, pusto i za... cicho... Syn Ci dorasta, za kilka lat będzie już całkiem samodzielny... Nie zwlekaj, bo jesteś dobrą matką, masz super podejście do dzieci i jeszcze troszkę czasu.. Potem będziesz żałować. Przypomnij sobie, jak było pięknie, gdy tuliłaś małe dzieciątko, patrzyłaś na pierwsze kroczki, słuchałaś pierwszych słówek i jaka byłaś dumna z każdej nowej rzeczy wykonanej przez Pawełka Warto to powtórzyć Może za jakiś czas na Forum będą kolejne ciężarówki, tak jak ja, Monka i Magi, które będą miały wspólny temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.09.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ania zapodaj zdjecie brzucha ze stopka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 hmmm mi tyle szalenstwa co mialam wystarczy, jakos nie mam spiecia ze bym chciala isc na impreze czy cos w tym rodzaju zeby szalec jak mam ochote wyrwac sie z domu zeby odpoczac z dziecmi zostaje maz i tez nie mamy z tym problemu, nic pieknego mnie tez nie omija, dzieci nie sa dla mnie zadnym problemem ani ciezarem jakos nie uwazam ze jak sie mniej wyszalalam wczesniej to teraz jestem bardziej nerwowa/spieta przy dzieciach bardzo chcialam miec dzieci wlasnie w tym wieku i w tym momencie i nie zamienilabym tego na zadna inna opcje kwestia wyboru, ja np sie ciesze, ze w wieku 35 lat kiedy ja jeszcze bede mloda i piekna moje dzieci juz moga razem ze mna sobie poszalec i wlasnie nie chcialam troszke popracowac, potem troszke byc na wychowawczym, na troche wrocic do pracy, znow troszke na wychowawczy wtedy ja mam troszke pracy a dzieci troszke mamy a przez 3 lata zanim pojda do przeszkola mi korona z glowy nie spadnie chetnie posiedze w domu i ze spokojna glowa wroce do "swoich spraw" nie widze nic zlego w byciu mloda mama i nikt mnie nie przekona, ze powinnam czuc sie z tym jak nieodpowiedzialna malolata moje założenia tu widzę częściowo normalnie lat mam troszkę, troszkę więcej.... ale.. jak już zdecydowaliśmy się na pierwsze dziecko to odrazu z myślą, że na drugie nie będziemy długo czekać. Ja jestem jedynaczką i żałuję, że nie miałam z kim się bawić w domku, jak padał deszcz, była zima, czy jak byłam chora Dwójka dzieci w podobnym wieku zawsze sie jakoś dogada i znajdzie sobie wspólne zajęcie. Przynajmniej dopóki nie chodzą do szkoły... No i tak myślę, bo widzę, jak Dawidek lubi towarzystwo dzieci I też uważam, że jak już siedzę w tych pieluchach, to mogę jeszcze trochę posiedzieć, potem wyślę dwójeczkę razem do przedszkola (za dwa lata planuję..) i wtedy będę mogła się rozwijać w pracy już bez przeszkód ciążowych Nie chciałabym wrócić teraz do pracy a za rok czy dwa znów się rozbijać emocjonalnie i siedzieć w domu. Siedzę, to siedzę, wychowam ile się da i jak będę umiała najlepiej, a potem zajmę się bardziej sobą A... szkoła myślę, że dużo w ciąży nie przeszkadza.. sama byłam na pierwszym roku, jak chodziłam z Dawidkiem, nauka szła mi jakoś lepiej, profesorki patrzyły na mnie bardziej przychylnie.. Same korzyści miałam. Na koniec roku wyszłam ze średnią najlepiej z całej szkoły (dobrze napisałam, dobrze...) nie chwaląc się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 Ania zapodaj zdjecie brzucha ze stopka na zdjęciu tak nie widać bardziej to czuję, jak ją chwycę niż ją widzę.. widac tylko odstającą górkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ANiu tak to napisalas ze sama chce juz przytulic swoje malenstwo a tak na marginesie to ja Cie znalazlam na naszej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ale tu znalazłam też po lewej stronie... http://hahau.pl/images/2365.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.09.2008 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2008 ANiu tak to napisalas ze sama chce juz przytulic swoje malenstwo a tak na marginesie to ja Cie znalazlam na naszej klasie a gdzie zaproszenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts