DarioAS 15.09.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 http://images36.fotosik.pl/10/e035f8322d30c4c3m.jpg co za skarbeczki... śliczne obydwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 15.09.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dziewczyny, sliczne macie dzieci A za Ciebie Aniu trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.09.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Śliczne te córcie, Magi. Aniu, jeszcze kilka lub kilkanaście dni i u Ciebie też taka malutka istotka będzie tuliła się z Dawidkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.09.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ale tu milutko z tymi maleństwami A poród trzeba przeżyć i zapomnieć szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.09.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Aniu... czekaj do jutra. Potem juz mozesz mi wysylac wiadomosci i zdjecia o kazdej porze dnia i nocy. nio... czekam na Ciebie, czekam wizyta w szpitalu Cię nie ominie... ale chyba jak wrócisz z wakacji... No jasne, kawke w szpitalu moge walnac. A gdzie bedziesz? Na Kopernika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Zajrzałam, poczytać co słychać, widzę, że słychać wyłącznie dobrze, Ania przy nadziei, Maluszek dobrze mówi, dziewczynki Magi prześliczne, to się cieszę, a co? sama radość i ja się cieszę.. że zaglądacie, że wspieracie i że przeżywacie razem ze mną dzidziuś będzie miał cioć co nie miara... Pewnie, że żadne inne dzieci nie mają tyle cioć, co dzieciaczki forumowe Przeżywamy i czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.09.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 a potem przeczytasz to wszystko swoim malenstwom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 15.09.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to ja juz sie pogubilam kto tu w koncu rodzi?! a moze juz po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.09.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to ja juz sie pogubilam kto tu w koncu rodzi?! a moze juz po Ania ma rodzić, ale jeszcze ma troszkę czasu. Urodziła Magi - ta maleńka córcia z większą córcią - to Jej dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.09.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 No i ja też mam poród za sobą...Kinia ma już prawie 4 miesiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.09.2008 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 no to ja juz sie pogubilam kto tu w koncu rodzi?! a moze juz po Ania ma rodzić, ale jeszcze ma troszkę czasu. Urodziła Magi - ta maleńka córcia z większą córcią - to Jej dziecka no i Gosia tez już po, jak napisała dlatego tak tu rodzinnie ostatnio... bo jeszcze kilka forumek się bedzie starać o to szczęście... niektóre już od grudnia nawet zaczynają Malgos, na Kopernika będę, na Kopernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2008 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dzień dobry.. dalej u Was zimno?? nosa mi się za drzwi nie chce wystawić nawet jutro też pewnie tak będzie, a ja muszę z psem do fryzjera jechać... ale wyjścia nie ma, kłaków pełno w domu, ja tylko latam z miotłą, albo odkurzaczem, pies przeleci za mną i już... sierści pełno ciągle, aż mnie... nie powiem co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.09.2008 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 a.. firanka dla Dawidka przyszła... szybciutko, dopiero co zamówiłam chyba pierwszy raz jestem tak zadowolona wygląda identycznie jak na zdjęciu, bialutka, wzór mocny i wyraźny.. nie tak jak ta, co teraz jest powieszona.. najbardziej to mnie denerwuje ten szarawy odcień.. muszę tylko dokupić żabki, bo tych haczyków juz mam powyżej uszu i jeszcze chyba zdążę ją powieścić przed porodem... okno myłam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Aniu, mąż powinien Cię z tego wyręczyć, choć wiem, że późno wraca z pracy Nie powinnaś wykonywać takich prac - mówię zupełnie serio i nie żartuję. Srodek ciężkości ciała kobiety ciężarnej jest zupełnie inny niż normalnie, zwłaszcza teraz na koniec ciąży -chwila nieuwagi i może dojść do nieszczęścia. Osobiście wlałabym Ci po dooopce Niech no tylko przeczytam, że wieszasz firankę, to zaraz tam z przyjadę i sprawię Ci lanie Przecież firanka nie zając ... poczekać może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 16.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Oj...znam ten ból brudne okna przed porodem...też myłam...i firankę też wieszałam za co dostał mi się pożądny opernicz... Oko umyć jeszcze w miarę...ale fieranki drugi raz w ciąży wieszać nie będę...oj nie...i ty też daj sobie spokój...teraz z perspektywy czasu wiem że to głupota była...chwila nieuwagi i nieszczęscie gotowe...lepiej nie ryzykować...zdrowie najważniejsze....Darek powiesi a jak nie...to mogę podjechać...i powieszę Ci ja...tylko nie dziś bo już późno a mała o tej porze w kość zazwyczaj daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.09.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Nie piszcie już o tych porodach bo coraz bardziej przerażona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Oj...znam ten ból brudne okna przed porodem...też myłam...i firankę też wieszałam za co dostał mi się pożądny opernicz... Ja też okna w ciąży myłam , nawet już po terminie wyszorowałam kuchenne, do którego żeby się dostać trzeba po blacie i zlewie łazić Miało mi to przyśpieszyć poród, ale jak wiecie nic to nie dało Firanek nie mam więc nie wieszałam U mnie zaczęła się masakra, starsze dziecię idzie do komunii właśnie opanowałyśmy 7 sakramentów niech mi ktoś wyjaśni po co to wszystko, jak te dzieciaki nawet nie rozumieją połowy z tego co się mają nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.09.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Oj...znam ten ból brudne okna przed porodem...też myłam...i firankę też wieszałam za co dostał mi się pożądny opernicz... Ja też okna w ciąży myłam , nawet już po terminie wyszorowałam kuchenne, do którego żeby się dostać trzeba po blacie i zlewie łazić Miało mi to przyśpieszyć poród, ale jak wiecie nic to nie dało Firanek nie mam więc nie wieszałam U mnie zaczęła się masakra, starsze dziecię idzie do komunii właśnie opanowałyśmy 7 sakramentów niech mi ktoś wyjaśni po co to wszystko, jak te dzieciaki nawet nie rozumieją połowy z tego co się mają nauczyć masakra ja tez pytam po co????? lepiej by dzieciom Pana Tadeusza sie uczyc kazac na pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Oj...znam ten ból brudne okna przed porodem...też myłam...i firankę też wieszałam za co dostał mi się pożądny opernicz... Ja też okna w ciąży myłam , nawet już po terminie wyszorowałam kuchenne, do którego żeby się dostać trzeba po blacie i zlewie łazić Miało mi to przyśpieszyć poród, ale jak wiecie nic to nie dało Firanek nie mam więc nie wieszałam Nie gniewajcie się dziewczyny, ale uważam, że to absolutnie niepoważne i nieodpowiedzialne - to narażanie życia swojego dziecka. Co by było gdyby któraś z takiej wysokości spadła na dół?? Powiem Wam, że moja teściowa mając 40 lat (a więc nie jako starsza kobieta) spadła podczas mycia okien i tak potwornie się potłukła, że nikt by nie uwierzył - okna na normalnej wysokości, kobieta zwinna i szczupła , to był moment . Odchorowała to baaaardzo poważnie. Oczywiście macie prawo mieć odmienne zdanie, ale moje jest takie jak napisałam powyżej. Pewnie, że i na prostej drodze można złamać nogę, czy nieszczęśliwie upaść, ale lepiej unikać takich zagrożeń, prawda? Mam nadzieję, że nie uraziłam żadnej z Was i że po namyśle przyznacie mi rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.09.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 U mnie zaczęła się masakra, starsze dziecię idzie do komunii właśnie opanowałyśmy 7 sakramentów niech mi ktoś wyjaśni po co to wszystko, jak te dzieciaki nawet nie rozumieją połowy z tego co się mają nauczyć To absolutna bzdura Dziwię się, że przez tyle lat nikt nie wpadł na to, żeby znaleźć inny sposób na przygotowanie dzieci do przeżycia tej pięknej uroczystości - aby przygotować ducha, a nie umysł poprzez wkuwanie niezrozumiałych treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts