malgos2 17.09.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Biora je z kosmosu. Ktos placi, ktos sprzedaje za taka cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.09.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cos mi sie wdzi, ze ty lada chwila urodzisz i nie zwalaj na pogode To właśnie chciałam napisać Mam identyczne przeczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cos mi sie wdzi, ze ty lada chwila urodzisz i nie zwalaj na pogode To właśnie chciałam napisać Mam identyczne przeczucie Ze to takie wkurzenie przedporodowe??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.09.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Tak No i miejsca se znaleźć nie może - to wszystko świadczy ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 miejsca to ja już pare dni znaleźć nie mogę odkąd się ta pogoda nie spie... idę se henne zrobić, coby ładnie w szpitalu wyglądać jakby co będzie ładnie do 2 tygodni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.09.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Rób, rób, bo to moze być w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Henna na 2 tygodnie to akurat... Powinno starczyc, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 17.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dario, trafiłam dziś w kilka nowych miejsc. Miedzy innymi do Twojego dziennika. Jakoś wcześniej nie przypuszczałam, ze masz "duży brzuch". A tu proszę, widzę że przyszłam tuz przed. Trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze a potem cudownie. Wierzę w to mocno i tego Ci życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.09.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Oj...znam ten ból brudne okna przed porodem...też myłam...i firankę też wieszałam za co dostał mi się pożądny opernicz... Ja też okna w ciąży myłam , nawet już po terminie wyszorowałam kuchenne, do którego żeby się dostać trzeba po blacie i zlewie łazić Miało mi to przyśpieszyć poród, ale jak wiecie nic to nie dało Firanek nie mam więc nie wieszałam Nie gniewajcie się dziewczyny, ale uważam, że to absolutnie niepoważne i nieodpowiedzialne - to narażanie życia swojego dziecka. Co by było gdyby któraś z takiej wysokości spadła na dół?? Powiem Wam, że moja teściowa mając 40 lat (a więc nie jako starsza kobieta) spadła podczas mycia okien i tak potwornie się potłukła, że nikt by nie uwierzył - okna na normalnej wysokości, kobieta zwinna i szczupła , to był moment . Odchorowała to baaaardzo poważnie. Oczywiście macie prawo mieć odmienne zdanie, ale moje jest takie jak napisałam powyżej. Pewnie, że i na prostej drodze można złamać nogę, czy nieszczęśliwie upaść, ale lepiej unikać takich zagrożeń, prawda? Mam nadzieję, że nie uraziłam żadnej z Was i że po namyśle przyznacie mi rację. Oczywiście, że się nie gniewam i się z Tobą zgadzam, ale to samo tak wychodzi, jak łazisz z kąta w kąt i czekasz i czekasz a tu nic. Więc sobie kombinujesz, że jak zrobisz coś czego nie powinnaś, to w końcu poród przyśpieszysz A tu nic z tego. Na szczęście nic się nie stało, a z czystym oknem to i samopoczucie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.09.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Biora je z kosmosu. Ktos placi, ktos sprzedaje za taka cene... Ceny w sklepach, to mało powiedziane, że są z kosmosu. Ja musiałam teraz wyszykować córkę do szkoły. Kupiłam głównie ciuchy, 2 pary butów, kurtkę i przybory szkolne (bez tornistra i książek) i wydałam 2000 zł. Najdroższy sklep w jakim zrobiłam zakupy to Smyk. Kasa idzie w tempie ekspresowym, nie mówiąc już jak podrożała spożywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No... Kurna wszedzie na swiecie jak dzieciaki maja isc do szkoly, to sie robi wyprzedaze, a u nas wyprzedaze sa jak juz nic na polkach nie zostalo, same smieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dario, trafiłam dziś w kilka nowych miejsc. Miedzy innymi do Twojego dziennika. Jakoś wcześniej nie przypuszczałam, ze masz "duży brzuch". A tu proszę, widzę że przyszłam tuz przed. Trzymam kciuki za Ciebie. Będzie dobrze a potem cudownie. Wierzę w to mocno i tego Ci życzę. kłaniam się niziutko http://images27.fotosik.pl/255/c78495177ce583aa.gif miło Cię tu widzieć, dobrze Cię kojarzę z innych wątków dobrze mam nadzieję, że będzie.. a potem cudownie.. jestem pewna każdy bobas to najcudniejsze chwile w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Oj...znam ten ból brudne okna przed porodem...też myłam...i firankę też wieszałam za co dostał mi się pożądny opernicz... Ja też okna w ciąży myłam , nawet już po terminie wyszorowałam kuchenne, do którego żeby się dostać trzeba po blacie i zlewie łazić Miało mi to przyśpieszyć poród, ale jak wiecie nic to nie dało Firanek nie mam więc nie wieszałam Nie gniewajcie się dziewczyny, ale uważam, że to absolutnie niepoważne i nieodpowiedzialne - to narażanie życia swojego dziecka. Co by było gdyby któraś z takiej wysokości spadła na dół?? Powiem Wam, że moja teściowa mając 40 lat (a więc nie jako starsza kobieta) spadła podczas mycia okien i tak potwornie się potłukła, że nikt by nie uwierzył - okna na normalnej wysokości, kobieta zwinna i szczupła , to był moment . Odchorowała to baaaardzo poważnie. Oczywiście macie prawo mieć odmienne zdanie, ale moje jest takie jak napisałam powyżej. Pewnie, że i na prostej drodze można złamać nogę, czy nieszczęśliwie upaść, ale lepiej unikać takich zagrożeń, prawda? Mam nadzieję, że nie uraziłam żadnej z Was i że po namyśle przyznacie mi rację. Oczywiście, że się nie gniewam i się z Tobą zgadzam, ale to samo tak wychodzi, jak łazisz z kąta w kąt i czekasz i czekasz a tu nic. Więc sobie kombinujesz, że jak zrobisz coś czego nie powinnaś, to w końcu poród przyśpieszysz A tu nic z tego. Na szczęście nic się nie stało, a z czystym oknem to i samopoczucie lepsze no póki deszcz znów padać nie zacznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No wlasnie. Mycie okien o tej porze roku to... strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 hennę zrobiłam, nawet depilację, choć zbytnio co depilować nie było... ale teraz nóżki gładziutkie.. chciałabym się w końcu znów poczuć kobieco wkurw poszedł.. dostałam koszyk nektarynek (bez smaku...) i sporo bananów.. smaka powoli zabijam tymi owocami, to i przechodzi wszystko.. jeszcze rafaello by się przydało... pospałam trochę.. ale to mnie bardziej męczy niz siedzenie, brzuchacz wtedy bardziej boli, kolki dają się we znaki i właśnie zrobiłam sobie kawę... parzoną chyba pierwszy raz od dwóch lat...to przez pypcia na sama nie wiem na co ciekawe czy wypiję http://images33.fotosik.pl/334/023bb07329e116af.gif i tak mija kolejny dzień z życia ciężarnej kobiety.. może by co o chałpie trza w końcu napisać barierkę mają przyjść robić w piątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No wlasnie. Mycie okien o tej porze roku to... strata czasu. ale ponoć poród przyśpiesza... oczywiście nie w moim przypadku, ja jestem żelazna dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.09.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No to teraz musisz czekac z rodzeniem do piatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.09.2008 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 No to teraz musisz czekac z rodzeniem do piatku. czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja tez czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts