Ew-ka 19.09.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Aniu -trzymam kciukasy za szybkie rozwiązanie moj drugi poród był szybki ,a bóle przyszły z nienacka A jak Dawidek przyjmuje myśl o dzidziusiu? Miedzy moim Dawidem a Kasią jest 2 lata 9 miesiecy roznicy i bardzo obawialismy sie reakcji Dawidka pomimo ,że bardzo czekał i cieszył sie na przyjście siostry ....wiec kupiliśmy mu piekny rowerek ,ktory czekał na niego w dniu kiedy wyszłysmy z Kasią ze szpitala .....była tak szczesliwy ,że ma siostrę ktora na dodatek przyniosła mu taaaaaki prezent ,że nie sposób było to opisać .....trwało to kilka lat -potem się.... zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Napisałam Ci odp. w sprawie Westerland, ale została na tamtej stronie. Co do Peace, to też widziałam, że była - jest faktycznie b.ładna. Natomiast wąchałam Sutters Gold - ależ ona ma zapach nieziemski :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 19.09.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witaj Aniu, zaglądam do Ciebie, żeby sprawdzić czy u ciebie wszystko ok. Cały czas ci kibicuję, ale wypowiadać się na temat cią to już nie będę. Nie mam doświadczenia Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Aniu -trzymam kciukasy za szybkie rozwiązanie moj drugi poród był szybki ,a bóle przyszły z nienacka A jak Dawidek przyjmuje myśl o dzidziusiu? Miedzy moim Dawidem a Kasią jest 2 lata 9 miesiecy roznicy i bardzo obawialismy sie reakcji Dawidka pomimo ,że bardzo czekał i cieszył sie na przyjście siostry ....wiec kupiliśmy mu piekny rowerek ,ktory czekał na niego w dniu kiedy wyszłysmy z Kasią ze szpitala .....była tak szczesliwy ,że ma siostrę ktora na dodatek przyniosła mu taaaaaki prezent ,że nie sposób było to opisać .....trwało to kilka lat -potem się.... zaczęło Ewciu, a pierwszy poród? Też był szybki? Widzę, że obie mamy Dawidków:)) Też taki rozrabiaka, jak mój?? Myśl o dzidziusiu jeszcze zbytnio nie dotarła do niego, wie, że będzie bo mu o tym przypominam delikatnie, wie, że ciuszki w drugiej komodzie, czy kocyki czy inne rzeczy są dzidziusia.. nawet pieluch dziecka nie rusza, bo mówi, że to dzidziusia, ma swoje i tylko za te się bierze ale to wszystko jest napewno dla niego nie zrozumiałe nadal.. skończył teraz 2 latka, jeszcze mało rozumie, chociaż mądry chłopczyk z niego a... rowerek.. właśnie wczoraj rozmawialiśmy z mężem, że mu kupimy.. ma juz dwa ale zwykłe, z plastikowymi kółkami które niezbyt jeżdzą po podłogach (ślisko jest), więc chcemy mu już kupić na mikołaja malutkiego trójkołowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Witaj Aniu, zaglądam do Ciebie, żeby sprawdzić czy u ciebie wszystko ok. Cały czas ci kibicuję, ale wypowiadać się na temat cią to już nie będę. Nie mam doświadczenia Pozdrawiam Cię. bardzo się cieszę, że zaglądasz doświadczenie przyjdzie z czasem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.09.2008 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Napisałam Ci odp. w sprawie Westerland, ale została na tamtej stronie. Co do Peace, to też widziałam, że była - jest faktycznie b.ładna. Natomiast wąchałam Sutters Gold - ależ ona ma zapach nieziemski :roll: Sutter's Gold.. faktycznie, póki co w moim ogródku jej zapach jest zdecydowanie najpiękniejszy i najmocniejszy chyba jeszcze do ogrodniczego pojadę przed porodem.. te Westerlandy chodzą za mną juz dość długo, kolorystycznie są idealne do tych moich brązów balkonowych i płotkowych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 20.09.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 nie, tym razem koleżanka jeszcze z czasów szkolnych... mieszka teraz koło Gosi, więc jak przyjeżdżają, to razem ale może i na forum jeszcze by się ktoś z brzuszkiem znalazł.. A tak swoją drogą nasłuchała się biedaczka od nas o tych porodach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.09.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dlatego zmieniłam temat na różany, coby Ania na chwilę zapomniała o rodzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.09.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Aniu -trzymam kciukasy za szybkie rozwiązanie moj drugi poród był szybki ,a bóle przyszły z nienacka A jak Dawidek przyjmuje myśl o dzidziusiu? Miedzy moim Dawidem a Kasią jest 2 lata 9 miesiecy roznicy i bardzo obawialismy sie reakcji Dawidka pomimo ,że bardzo czekał i cieszył sie na przyjście siostry ....wiec kupiliśmy mu piekny rowerek ,ktory czekał na niego w dniu kiedy wyszłysmy z Kasią ze szpitala .....była tak szczesliwy ,że ma siostrę ktora na dodatek przyniosła mu taaaaaki prezent ,że nie sposób było to opisać .....trwało to kilka lat -potem się.... zaczęło bardzo ciekawy pomysł z tym prezentem, starsze dziecko ma dużo radości i czas zajęty, to się o zajętą mamę mniej dobija, Aniu może przyspieszcie tego mikołaja w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 jak będzie taka potrzeba.. zobaczymy na reakcję Dawidka, jeśli będzie tak jak myślę, to będzie dobrze on jest dość odpowiedzialnym dzieckiem i opiekuńczym, nawet ma swoja lalkę (od roczku..) i się nią zajmuje zarówno lalkę jak i misia kładzie spać, głowę daje na poduszkę i przykrywa.. a od paru dni kota też usypia.. i też go przykrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.09.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 jak będzie taka potrzeba.. zobaczymy na reakcję Dawidka, jeśli będzie tak jak myślę, to będzie dobrze on jest dość odpowiedzialnym dzieckiem i opiekuńczym, nawet ma swoja lalkę (od roczku..) i się nią zajmuje zarówno lalkę jak i misia kładzie spać, głowę daje na poduszkę i przykrywa.. a od paru dni kota też usypia.. i też go przykrywa... a co na to kot???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.09.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hej Aniu, a Ty ciągle w całości , wpadłam tu, żeby podziwiać nowego członka rodziny a tu na razie nic z tego . Trzymam kciuki za rozwiązanie iżeby dzieciątko było zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Aniu mam pytanie bo widze, ze i u Ciebie na NK jest pewnia Monika K. Tylko mam problem z powiazaniem jej z nikiem Moze podpowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Aniu mam pytanie bo widze, ze i u Ciebie na NK jest pewnia Monika K. Tylko mam problem z powiazaniem jej z nikiem Moze podpowiesz nio zostaw same pierwsze literki imienia i nazwisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 jak będzie taka potrzeba.. zobaczymy na reakcję Dawidka, jeśli będzie tak jak myślę, to będzie dobrze on jest dość odpowiedzialnym dzieckiem i opiekuńczym, nawet ma swoja lalkę (od roczku..) i się nią zajmuje zarówno lalkę jak i misia kładzie spać, głowę daje na poduszkę i przykrywa.. a od paru dni kota też usypia.. i też go przykrywa... a co na to kot???????? nad wyraz spokojny jest na razie... a nawet mruczeć zaczyna, chyba wie, że mu ciepło będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Hej Aniu, a Ty ciągle w całości , wpadłam tu, żeby podziwiać nowego członka rodziny a tu na razie nic z tego . Trzymam kciuki za rozwiązanie iżeby dzieciątko było zdrowe cieszę się, że zaglądasz im więcej kciuków tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 20.09.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 to ja jeszcze swoje dorzucę... Kawka czeka na CIebie. Z bonusem Jakbyś szla rodzić to może nawet Ci sie przydac o tej porze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.09.2008 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 jest juz ta kawka?? to lecem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Aniu chyba malo kumata jestem albo winko juz uderzylo do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 ja już chłodzę flaszkę na to rozwiązanie a tu nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts