malmuc 08.10.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 MALMUC!!! Jak tu czasem zajrzysz... To powiedz, gdzie Twoje komentarze do dziennika??? Za cholerę nie moge go znaleźć , a specjalnie dla Ciebie ryzykowałam, żeby zrobić zdjęcie pewnej elewacji... Odezwij się!! Nie wiem, co się stało, że nigdzie Cię nie ma hej hej zaglądam tu częściej niż czasem jak to nie ma ? komentarze są o tu na drugiej stronie siedziały http://forum.muratordom.pl/muchowy-dziennik-komentarze,t77410.htm jezu! Dario co znaczy ryzykowała ? chyba nie przed psem nie uciekałaś czekam czekam na te fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 08.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Wątek, gdzie są super zielone płytki:http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,31399223,31399223.html Tylko ta ilość fug mnie przeraża:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Rozważałam czerwone... Tylko jakoś tak nie znalazłam nic ciekawego. Poprostu tu gdzie mieszkam są kolekcje, które mają rozsądną cenę i dobre branie. Co oznacza, że nie ma nic specjalnego. Jedyne rozwiązanie, to właśnie moje weekendowe wypady na Kraków, do LM, Castoramy, OBI i tych innych. A tam też nie wiadomo czego nie ma. I czerwonych płytek to nie widziałam ładnych nigdzie. Była tylko mozaika, ale ja dziękuje za te fugi . Wiem, że chodzi o kształt tych płytek, bo lepiej by pasowały zwykłe kanciaki, ale może, jak się je położy, to aż takie tragiczne nie będą . Takie coś też szukałam, jak te w tym wątku, co mi podrzuciłaś, ale nigdzie ich nie zanalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Nie nie tylko przez weekend tu nie zaglądałam ,a tu tyle się dzieje. Wszystko super i oby tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki Magi No właśnie... Przez cały weeeeeekend nie zaglądałaś. Ciekawe czemu Czyżby jakiś miesiąc moiodowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.10.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Dzięki Magi No właśnie... Przez cały weeeeeekend nie zaglądałaś. Ciekawe czemu Czyżby jakiś miesiąc moiodowy?? No niestety nie, nawet tygodnia miodowego nie było szara budowlana rzeczywistość. Ale po weekendzie oczyszczalnia zamontowana, dół zapłutkowany i zafugowany. Dzisiaj górną łazienkę zaczęli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.10.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Hej Dario...wiesz co obawiam sie, że te zielone płytki w kuchni rzeczywiście będą się gryzły z tym czerwonym kominem...no ale już kupione...może nie będzie tak źle, a przymierzałaś je na miejsce?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 spoko, nie wygląda to źle. One w rzeczywistości to nie są aż tak zielone, jak na zdjeciu. Tu chyba dlatego tak wyglądają, bo są połączone z tą mocniejszą zielenią. W realu są bardziej seledynowe, takie lekko żółtawe nawet i bardzo jasne. Pastelowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 budowlana rzeczywistość też jest fajna To czekamy na zdjęcia Twojej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 08.10.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dzień dobry -ja mam nietypowe pytanie w jaki sposób wykonuje się ( niekoniecznie takie same) takie kwiaty jak macie w sypialni , chodzi mi o technikę czy są jakieś szablony czy po prostu trzeba być artystą, jak łączy się farby, mojej córce marzą się takie malutkie w dużej ilości kwiatki na ścienie i to w kolorze z fioletem Proszę o podpowiedż jak to wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 dzień dobry -ja mam nietypowe pytanie w jaki sposób wykonuje się ( niekoniecznie takie same) takie kwiaty jak macie w sypialni , chodzi mi o technikę czy są jakieś szablony czy po prostu trzeba być artystą, jak łączy się farby, mojej córce marzą się takie malutkie w dużej ilości kwiatki na ścienie i to w kolorze z fioletem Proszę o podpowiedż jak to wykonać akurat w sypialni to mamy naklejki ścienne, ale jest bardzo duży wybór szablonów do malowania. Zobacz na http://www.szabloneria.pl. Dużo szablonów jest także po sklepach, np. w LM, Castoramie czy w OBI. Właśnie w tych marketach to jest dużo takich motywów z kwiatami, napewno coś wybierzesz. Maluje się to zwykłą farbą ścienną, którą można także dostać w małych pojemnościach, tzw. testerach,więc można kupić odrazu kilka odcieni. Ja właśnie tak zrobiłam i jutro będę robić swoje małe arcydzieła na ścianach w salonie i w przedpokoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Roszponka, lampa jest z firmy Pallman, kupiłam ją w LM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 coś wam powiem... tylko się nie denerwujcie... zmieniła mi sie wizja... jak zdobędę odpowiednie materiały i szklarza... to oddaję te zielone płytki i robię tapetę za szkłem!!!! Tylko trzymajta kciuka, żeby się u nas jakiś szklarz znalazł, który potrafi zrobić coś takiego i to w rozsądnej cenie Bo inaczej płytek nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 08.10.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 DarioAS dzięki za odpowiedź A cóż to za nowa wizja, jaka tapeta . powiedz coś bliżej ,jestem ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 ja jeszcze sama nic nie wiem, szukam inspiracji... kocham te robote jutro obadam sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.10.2007 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 to moja kolejna inspiracja, tylko to akurat mi sie az tak nie podoba, bo strasznie przytlacza otoczenie http://images11.fotosik.pl/90/4dfe0590ec4039f0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.10.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witaj, śledzę Twój wątek od samego początku Lubie takie fotoreportaże Kilka razy aż mnie korciło, żeby się wpisać i podsunąć bądź odradzić Ci jakiś pomysł, ale stwierdziłam, że mamy odmienny gust, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. I teraz też nie będę się wymądrzać, ale bardzo się cieszę, że jest szansa na oddanie tych kafli, które moim zdaniem nie będą pasować do wybranej przez Ciebie kuchni. Pomysł ze szkłem jest zdecydowanie lepszy. Wysyłam Ci linka z takim wątkiem, chociaż myślę, że już go znalazłaś Ale niech chociaż dziewczyny wiedzą o co mniej więcej chodzi Oto on:http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,61282277,67520388,0,2.html?v=2 Pozdrawiam i życzę udanych realizacji. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 nie opakowałam tego adresu w odpowiednie znaczniki, więc nie można od razu wejść jeszcze raz próbuję http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,61282277,67520388,0,2.html?v=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 09.10.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 DarioS myśl, kochana myśl, bo te płytki to nie to. Kolor mają bardzo fajny i na prawdę by pasował do wenge ale te falujące brzegi to nie ten klimat. Super by było jakby się znalazły większe i równe, ale ja pisałaś sklepy czasem nie spełniają naszych oczekiwań w zględzie zaopatrzenia. I uważajcie dzisiaj z tymi świeczkami coby sobie tej chałupki nie spalić. W przerwach w zajmowaniu się sobą rzućcie okiem na nie. Wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 09.10.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Ja chyba pod tym względem jestem tradycjonalistką, bo zdecydowanie bardziej jednak podobają mi się płytki ... Ale to tylko rzecz gustu więc rób tak jak się tobie podoba...może to fajnie wyjdzie... - nigdy nie widzialam tego na żywo - może dlatego jestem steptyczne nastawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts