Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.twojekwiaty.pl/photo/1010.jpg

Ale Ci fajnie, dziewczynki są przecudowne:))) I te sukieneczki, pantofelki, kapelusze:)))))

Wracaj szybko do sił, i aby Ci córeczka wogóle nie chorowała! Bo że będzie łobuzować to nie wątpię:) Dawidek szybko ją wyszkoli:)

Eh, aż Ci zazdroszczę:) Ale tak pozytywnie:) Ucałuj ode mnie oba Twoje małe szczęścia:)

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie miałam dostępu do kompa jak dostałam esa...i...rozmawaiałam z Anią zaraz po...Darek biedny nie zdążył przyjechać na poród bo Ania go wysłała żeby psy koty nakarmił i z Dawidkiem pogadał...i co...i nie zdążył dojechać na ten moment...

I mam fotkę pięknej małej Nadi ale niestety nie dam rady teraz wgrać...prezent dla Ani zrobię jak już zdjęcie wgram...a tak chciałam wam pokazać...

Śliczna puca...:)

Czuję, że szczęśliwy TATA zadecyduje.... :wink:

Hi hi..w sprawie imienia jednak Ania zadecydowała... :D

Jeszcze wczoraj miała być Martynka bo Mężowi Nadia nie bardzo się podobała...ale jak się mała urodziła Ania stwierdziła że Martynka nie pasuje, że Nadia pasuje... :lol: :lol: :lol: - miała go przekonać za te cierpienia i jak widać mąż się ugioł i jest Nadia Alicja...

Tak bardzo chciałam wam zdjęcie pokazać ale jutro może się uda...śliczna jest... :D

Czuję, że szczęśliwy TATA zadecyduje.... :wink:

Hi hi..w sprawie imienia jednak Ania zadecydowała... :D

Jeszcze wczoraj miała być Martynka bo Mężowi Nadia nie bardzo się podobała...ale jak się mała urodziła Ania stwierdziła że Martynka nie pasuje, że Nadia pasuje... :lol: :lol: :lol: - miała go przekonać za te cierpienia i jak widać mąż się ugioł i jest Nadia Alicja...

Tak bardzo chciałam wam zdjęcie pokazać ale jutro może się uda...śliczna jest... :D

hehehe ja mam Martynke (to takie slodkie dziewczynki).

ale u nas z Miloszem bylo podobnie,maz za bardzo nie chcial a ja bardzo,maly sie urodzil i powiedzialam,ze po tych bolach itd. musi byc Milosz i jest :wink: :wink: :wink:

Gosiaczek uściskaj Anię przy najbliższej okazji, a ona niech ucałuje maleństwo. Zdjęcie plisssss

Uściskam uściskam przy najbliższej okazji...teraz Ania i maleństwo muszą dojść do siebie to zwalać się nie będę...ale jak trochę ochłonie to od razu popędzę...ale będę tulić...

Normalnie poryczałam się ze szczęścia - chyba przez to że sama niedawno to przeżywałam...nie ma piękniejszego uczucia od skarba który ląduje na twoim brzuchu...