anjamen 05.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 ANiu czesc.jak tylko bedziesz miala fotki to wklej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 05.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Witajcie Dziewczynki Ja niestety też nie mam czasu na forum. Dominisia w dzień ucina sobie drzemki po parę minut i na nic nie mam czasu W nocy śpi ale jak już uśnie, to mi się już nie chce do kompa siadać A ty czasem o mojej lasce nie piszesz... - bo była identyczna do jakiś 3 miesięcy...spała mi dosłownie po kilka minut - do 10 nie dochodziło... - nie wiem kiedy ale teraz jest o niebo lepiej niż na początku...troszkę lepiej śpi a jak nie śpi to przynajmniej tak bardzo nie płacze...a głosisko to ona ma takie że hej...dobrze że mam dobrych sąsiadów bo inaczej pewnie o jakies maltretowanie by mnie posądzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 05.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Cześć mamuśka... Moje bejbi rozrabia jak nie wiem już...a niedługo razem będą dawały czadu...fajnie, że wyszłaś już z maleńką na polko - trzeba korzystać jak najwięcej z takiej pogody... , bo jak deszcz to już mało przyjemnie... ...tylko trzeba bardzo uważać na uszka, żebyzapalenia nie dostały A pogoda idealna na spacer Gosiu, Kinia juz duża, teraz przyjdzie pora na zabawę, spanko powoli odchodzi.. Poczekaj 4 miesiące.. na moją.. O uszka dbam oczywiście Nie wiem jak Kinia ale ja pocekam - ech jeszcze się doczekamy tych ich wspólnych zabaw i pewnie dość szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.10.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Jak tam Nadusia? Zmęczyli Ją goście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A Ty Ania jak sie czujesz? Doszlas juz do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2008 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 A Ty Ania jak sie czujesz? Doszlas juz do siebie? Odpowiem za Anię, bo nie wiem kiedy znajdzie czas, żeby tu wskoczyć - mówi, że już całkiem dobrze się czuje i goni po domu z dwoma dzieckami na rękach ...tylko czasu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Czas czas zawsze go brak - pozdrawiam cieplutko dwa male filutki Ani!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 06.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 no, wiem.. pewnie każda ciocia czeka, aż minie nawał gości.. a potem się będą na kupkę schodzić... mam nadzieje że ciocie oprócz prezentu dla Nadii będą miały też dla Dawidka... on nie może teraz poczuć się odrzucony o to teraz bardzo łatwo, nawet przypadkiem. Polecam też jakiąś zabawkę, drobiazg (o gest chodzi) podarowaną mu przez jego siostrę lub przez rodziców w imieniu siostry, będzie to pamiętał i nie będzie traktował jej jak intruza. Ona mimo wszystko burzy jego dotychczasowy świat. pozdrawiam ciepło, Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 06.10.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 dobrze Ewa napisalas - nie zapomnijcie ciocie o dawidku to bardzo wazne - baaardzo!!!!!!!! ja niestety zrobilam ten blad tak mi sie przynajmniej wydaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te pierwsze dzieciaczki jeszcze nie sa takie duze jak nam sie wydaje pomimo ze te malenstwa sa takie malutkie!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Zgadzam się.... pamiętam mój Bartuś jak urodziłam MAciusia zażyczył sobie z powrotem smoczka bo widział, że małemu dawałam do spania...co prawda on nie był dużu bo nie miał jeszcze 2 lat, ale te pierwsze dzieci zawsze się wydają już takie duże przy tych maluchach... Ania jak się czujesz? bo, że Nadia czuje się dobrze to widać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Witajcie Dziewczynki Ja niestety też nie mam czasu na forum. Dominisia w dzień ucina sobie drzemki po parę minut i na nic nie mam czasu W nocy śpi ale jak już uśnie, to mi się już nie chce do kompa siadać A ty czasem o mojej lasce nie piszesz... - bo była identyczna do jakiś 3 miesięcy...spała mi dosłownie po kilka minut - do 10 nie dochodziło... - nie wiem kiedy ale teraz jest o niebo lepiej niż na początku...troszkę lepiej śpi a jak nie śpi to przynajmniej tak bardzo nie płacze...a głosisko to ona ma takie że hej...dobrze że mam dobrych sąsiadów bo inaczej pewnie o jakies maltretowanie by mnie posądzili... To może i u mnie tak będzie, że po 3 miesiącach w końcu w dzień pośpi dłużej Moja też ma głosik niezły, w szpitalu położne to ją dobrze znały jako największego krzykacza na oddziale Czas leci jak szalony za 5 dni Dominika skończy 2 miesiące, jak tak dalej pójdzie, to zaraz będę do pracy wracać A dopiero się urodziła Aniu jak się czujecie?? Zaaklimatyzowane w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzien dobry wszystkim matkom Polkom obecnym i przyszlym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 06.10.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 No...Dawidkowi też się drobiazg należy żeby pokrzywdzony się nie czuł...myślę, że ciocie pamiętać będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 06.10.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 witam i co nowego.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 07.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 witanko serdeczne Aniu - jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dzień dobry.Aniu, co tam słychać u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 dzień dobry wczoraj miałam takie zamieszanie.. a dziś jeszcze większe zaraz jadę do PZU, potem o 15tej przychodzą w końcu montować barierkę na klatce, która miała być zrobiona dwa tygodnie temu a po 16tej przychodzi lekarz do małej na oględziny teraz na szybko gotuję zupkę, bo potem nie będzie kiedy i sprzątam Moniu, jeśli możesz wpaść w czwartek na kawkę to zapraszam serdecznie cały dzień będę mieć do dyspozycji, możesz wpaść o której tylko Ci pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Anusia, jasne, że będę Szykuj dzieciaczki do buziaków od ciotki Co do godziny, to dam znać sms. Pozdrawiam Was i sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Cos dawno nie bylo zdjatek rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 a z tego wszystkiego zapomniałam się pochwalić.. w dniu wyjścia ze szpitala, czyli w trzeciej dobie Nadusi juz odpadła pępowinka tak szybko, że same pielęgniarki się dziwiły dowód mam, zrobione zdjęcie w sobotę, jak już się znacznie wygoił pępuszek http://images28.fotosik.pl/282/79e00440cfb14269med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts