DarioAS 07.10.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Anusia, jasne, że będę Szykuj dzieciaczki do buziaków od ciotki Co do godziny, to dam znać sms. Pozdrawiam Was i sciskam mocno przygotuję je odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Cos dawno nie bylo zdjatek rodzinki. chyba w Twoich myślach czytam... a zdjęć to dużo nie mamy póki co, bo nie ma kto i kiedy robić są same z rodzinką mężową i koleżankami, to nie będe dawać, bo wiecie, jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nie no, jasne nie bedziemy tesciow ogladac. Nadusia wyglada na super zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, na avatarku nadal jesteś "przy nadziei"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Robie sonde. Czy w zwiazku z tym, ze mam tone zdjec z Francji, mam sobie zmienic awatarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.10.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, rozkoszna ta Twoja Nadinka. Prześliczna dziewczynka, pozdrawiam Was cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Robie sonde. Czy w zwiazku z tym, ze mam tone zdjec z Francji, mam sobie zmienic awatarek? no, jeszcze pytasz.. dawaj świeżutkie zdjątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, na avatarku nadal jesteś "przy nadziei"... nio.. i to w 6tym miesiącu nie mam kiedy zmienić ani nie mam na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, rozkoszna ta Twoja Nadinka. Prześliczna dziewczynka, pozdrawiam Was cieplutko. bardzo Ci dziękuję Tolusiu oby wyrosła na taką ślicznotkę jak Twoja córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Robie sonde. Czy w zwiazku z tym, ze mam tone zdjec z Francji, mam sobie zmienic awatarek? Jestem za zmianą na buzię Małgoś - taka ładna dziewczyna, a pokazuje Francję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, na avatarku nadal jesteś "przy nadziei"... nio.. i to w 6tym miesiącu nie mam kiedy zmienić ani nie mam na co Jak przyjadę, to Wam zrobię zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Na razie w awatarku jest Las Vegas, chociaz nie wyglada. Sie zastanowie, co by tu... A kto tu Monia zmienil swoja buzie na jakas animowana, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 07.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ślicznie maleństwo Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Na razie w awatarku jest Las Vegas, chociaz nie wyglada. Sie zastanowie, co by tu... A kto tu Monia zmienil swoja buzie na jakas animowana, he? Bo moją ciągle ktoś kradł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Na razie w awatarku jest Las Vegas, chociaz nie wyglada. Sie zastanowie, co by tu... A kto tu Monia zmienil swoja buzie na jakas animowana, he? Bo moją ciągle ktoś kradł Dobra, to ja sie dam, jak Ty sie tez dasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Na razie w awatarku jest Las Vegas, chociaz nie wyglada. Sie zastanowie, co by tu... A kto tu Monia zmienil swoja buzie na jakas animowana, he? Bo moją ciągle ktoś kradł Dobra, to ja sie dam, jak Ty sie tez dasz. Dobra, ale Ty pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mam, ale cos mi sie rozpikslowalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mam, ale cos mi sie rozpikslowalo... Eeee, miała być buzia, a nie fryzura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Mam, ale cos mi sie rozpikslowalo... Eeee, miała być buzia, a nie fryzura Buzia moze kiedys bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.10.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 http://images28.fotosik.pl/282/79e00440cfb14269med.jpg ale przewijak pasuje... a Nadia ślicznotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts