monia i marek 07.10.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No to, Małgoś, jak Ty tylko kawałek siebie, to ja tyż się nie wychylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No to, Małgoś, jak Ty tylko kawałek siebie, to ja tyż się nie wychylam Wow! To jest dopiero OKO! Piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Monia komu Ty to piękne oko zakosiłaś?? Malgos, ale Cię widać.. piękna, rozwiana przez wiatr fryzura na pierwszym planie... ładne ujęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 07.10.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Anuś, ja jeszcze nie pisałam po nowych zdjęciach Twojej dziewczynki. W życiu bym nie powiedziala że to dopiero co urodzone dzieciątko Śliczna jest i taki ma już wyraz twarzy nie jak noworodek coraz pięniejsze zdjecia dajecie dziewczyny w awatarkach... Ja chyba tez powinnam zmienić na coś bardziej jesiennego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 żeby mi nikt wątku z galerii nie wyrzucił.. to teraz wnętrze będzie... jest barierka http://images29.fotosik.pl/282/05b05bf54af7ffd2med.jpg http://images34.fotosik.pl/376/4b2d0799564fddcdmed.jpg http://images24.fotosik.pl/283/3dcf650135d1f821med.jpg styl.. wogóle nie w moim stylu.. ale nawet mi się podoba nie musi wszytko być az nadto nowoczesne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 żeby mi nikt wątku z galerii nie wyrzucił.. to teraz wnętrze będzie... jest barierka http://images29.fotosik.pl/282/05b05bf54af7ffd2med.jpg http://images34.fotosik.pl/376/4b2d0799564fddcdmed.jpg http://images24.fotosik.pl/283/3dcf650135d1f821med.jpg styl.. wogóle nie w moim stylu.. ale nawet mi się podoba nie musi wszytko być az nadto nowoczesne... Nie w Twoim stylu, ale za to w moim i dlatego baaaaaaaaaaardzo mi się podoba Nareszcie mogę bezpiecznie zejść po Twoich schodach w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu, jaki koszt tej pięknej balustrady, jeśli można spytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 07.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wow jaka barierka.piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeszcze nie zapłacona, bo szef wysłał samych pracowników do montażu, ale wstępnie umówiliśmy się na 1000 zł. Za niecałe 2 metry Jutro będę wiedziała dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No no...barierka super i...chyba w moim stylu też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 wow jaka barierka.piekna dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeszcze nie zapłacona, bo szef wysłał samych pracowników do montażu, ale wstępnie umówiliśmy się na 1000 zł. Za niecałe 2 metry Jutro będę wiedziała dokładnie To chyba nie tak dużo?? Wiem, że przy balustradzie to się jakoś liczy inaczej i zawsze wychodzi strasznie dużo Piękna, aż się nie ogę doczekać osobistego macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.10.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Śliczna barierka!!! Kawał dobrej roboty i metalu a jednoczesnie taka lekka sie wydaje. DObry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 No no...barierka super i...chyba w moim stylu też... Gosia Ty nie gadaj.. czekamy na Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeszcze nie zapłacona, bo szef wysłał samych pracowników do montażu, ale wstępnie umówiliśmy się na 1000 zł. Za niecałe 2 metry Jutro będę wiedziała dokładnie Witam najpierw powiem, że córcia jest piękna.... no i powim, że koniecznie musisz dbac o karmnik dla dobra Was obu... a teraz o barierce...ta w Twoim domciu jest tania jak borszcz, w Stolicy sobie życzą ponad 1500 zł za mb. więc sama widzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeszcze nie zapłacona, bo szef wysłał samych pracowników do montażu, ale wstępnie umówiliśmy się na 1000 zł. Za niecałe 2 metry Jutro będę wiedziała dokładnie To chyba nie tak dużo?? Wiem, że przy balustradzie to się jakoś liczy inaczej i zawsze wychodzi strasznie dużo Piękna, aż się nie ogę doczekać osobistego macania ciężko powiedzieć.. taka sama, tylko balkonowa byłaby droższa, bo inaczej się ją mocuje, więc montaż byłby droższy. Po za tym, to akurat szefem firmy jest nasz znajomy, więc nie wiem, czy nie policzyl nas ciut taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 jeszcze nie zapłacona, bo szef wysłał samych pracowników do montażu, ale wstępnie umówiliśmy się na 1000 zł. Za niecałe 2 metry Jutro będę wiedziała dokładnie Witam najpierw powiem, że córcia jest piękna.... no i powim, że koniecznie musisz dbac o karmnik dla dobra Was obu... a teraz o barierce...ta w Twoim domciu jest tania jak borszcz, w Stolicy sobie życzą ponad 1500 zł za mb. więc sama widzisz... no, u Was wszystko trzykrotnie droższe, pamiętam jak Olga szukała płytek.. im dalej od Stolycy tym taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu jak mi sie ta Twoja Nadusia podoba kiedy przyjedziecie do Wrocławia? barierka tez mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.10.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja bym już jechała Aniu.. ale dzieć za mały póki co całodobowej opieki wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Spokojnie, Aniu, podrośnie, to się wybierzemy do Ani w następne wakacje Ja będę miała więcej czasu, to byle kiedy skoczymy do Wrocławia i nim nasze chopy z pracy wrócą, to my od Ani z kawusi tez wrócimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts