DarioAS 10.10.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 dziękuję (my) za życzenia działo, się działo Ania się tak ożarła winkiem, że prawie nic nie pamięta ból głowy mi został i na dodatek coś mnie siekło w szyi, nie mogę głowy przekręcić ani się schylić, bo jakoś tak mi dziwnie pulsuje. Chyba mnie zawiało... (tzn. szyję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 a teraz schodzimy na ziemię.. wątek płytkowy- ciąg dalszy veni, vidi, vici męczyłam gościa w sklepie z płytkami ponad godzinę, już myślałam, że mnie stamtąd wyrzuci. Ale nieeee.. Stalowe nerwy ma chopak Więc płytki..- odsłona druga http://images23.fotosik.pl/99/f26a47787635f515med.jpg jak powiecie, że te też nie dobre... to w takim razie cierpię na bezguście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 10.10.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 szyję zawiało powiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 10.10.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Te są dobre, lepsze od zielonych już pisałam w inym wątku będą pasować do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 e, no aa eeee. Nie napiszę czy pasują, bo nie wiem, jakie są płytki na podłodze nie wiem jakie fronty i jaki blat:) Ale posować mogą chociaż mnie tez tak średnio podchodzą do kuchni, one mają fakturę drewna? A jaką będziesz mieć fakturę na frontach? Też w lekkie słoje, żeby się nie pogryzło:( Te zielone odpadały jak ktoś wcześniej pisał przez te nierówne brzegi (stylizacja na kuchnię rustykalną). Ja do ciemnej kuchni i piaskowego blatu mam takie płytki: http://www.paradyz.com.pl/images/products/big/002153.jpg Według mnie wygląda to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 płytki ładne, tylko ja już nie chcę Mikita takich, jak mają wszyscy. Nie mają faktury drewna, inaczej wyglądały na ścianie, inaczej w tym pudełku. Blat nie jest taki do końca piaskowy, sama nie wiem, jak go określić, bo widziałam go tylko raz . Ale kolorystycznie wiem, jaki ma być i tym się teraz sugerowałam. Wyjdzie, jak wyjdzie. Trudno. Meble będą w venge, proste fronty, uchwyty relingi. Nie wiem, co by jeszcze o nich napisać. W każdym razie venge w sumie nie ma żadnej faktury, poprostu czarnobrązowa płyta i tyle . Więc fronty akurat z płytkami nie będą się gryzły. Chyba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 A nie są to hiszpańskie płytki venus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No!!!!! Ty to naprawdę Mikita dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 bo ja mam venus bambo w łazience i WC:) A te płytki mają wzór drewna i koniec! Na ścianie też je widziałam:) Bardzo bardzo mi się podobaly, w sumie to wybierałam pomiędzy bambo a nimi właśnie:) Ale nie widzę ich w kuchni, co nie oznacza, że nie będą wyglądać super:) Wszystko zależy od całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 wiesz co, jakoś nie pomyślałam, że mają fakturę drewna...nie skojarzyło mi się to w ten sposób, ale jak je kupowałam (przed 19tą, to już widno nie było, a sklep kiepsko oświetlony).Bardzo podoba mi się ta kolekcja, którą masz w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 tylko je zd... bo w jasne płytki włożylam ciemnobrązową fugę (gdzieś się dałam omamić, że tak praktycznie będzie) i może jest praktycznie, ale wyglądowo beznadziejnie:((((( Ta kratkownica co mi wyszła to jedna z moich największych wpadek, do tej pory nie mogę tego przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Ania i sorry za moje krytykactwo, ale ja już tak mam, dlatego tak się długo remontuję Nigdy mi się nic nie podoba, a póżniej trzeba kupować na wariata bo musi być na już. A jak już kupię to i tak jestem na siebie zla, że kupiłam to, a nie coś innego. Zwariować ze mną można:( A te płytki też kupowane "na wariata" dwa dni przed końcem ulgi remontowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mikita, ja Ci bardzo dziękuję za Twoje uwagi, Nie masz za co przepraszać. Jestem zdania, że człowiekowi trzeba czasem coś rozjaśnić. Lepiej, że wiem to teraz niż gdybym to sobie sama uświadomiła po fakcie. Tak jak te zielone płytki. A z tym, że każdy ma inny gust tez się liczę Ja chcę połączyć nowoczesność z tradycyjnością. To bardzo trudne, dlatego pewne rzeczy mi nie wychodzą. Nie chcę katalogowego domu, tylko taki, w którym się mieszka Tylko dziwię się, że jeszcze nic nie napisałaś o tej ścianie, na której wisi obraz, bo tam jest wzór pomalowany na styl klasyczny... A to ściana w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.10.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Dario jestem w szoku Obraz wygląda super i prezencik niczego sobie Warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 eee bo nie pamiętasz:) Dla mnie obraz super (a zwłaszcza modele), tylko kiedyś pisałam, że widziałabym go raczej w sypialni, a nad kanapą fajne dwa obrazy:) Haha u mnie też kiedyś wisiało duże zdjęcie ślubne w salonie, sama nie wiem, gdzie je teraz powieszę. A malunki mi się podobają, sama miałam kiedyś zrobić, ale mi się nie chce:) I nie mogę się zdecydować na wzór i czy duże, czy małe, i gdzie konkretnie:)))))))))) A Ty nie masz jak dla mnie mieszkania w "nowoczesnym stylu" masz takie do mieszkania właśnie:) Dla mnie nowoczesne to dużo połysku i stali, choć widzę że teraz powoli trend wraca do prowansji, angielskiego stylu, więc może to obecna nowoczesność? Kuchnia rustykalna w połączeniu z płytą indukcyjną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Aniu moc życzeń, chociaż spóźnionych, z okazji rocznicy http://www.green-line.com.pl/gfx/kwiaty_green_line/dekoracje_2.jpg Kolczyki piękne!!!! A jak skręcanie mebli ? Mieliście wczoraj wenę na taką robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Brazia nie zdążyłam ich poskręcać... sprzątalam salon, kończyłam ścianę (dekory na ścianie z obrazem), myłam podłogi no i musiałam zrobić odpowiedni nastrój... Meble przyjechały dopiero po 17tej Ale skręciłam właśnie ten stół i krzesła, które stoją tymczasowo w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.10.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Mikita właśnie przyszły lampy do pokoju Dawidka. W końcu Powiem tak... nie jest to szczyt marzeń (bo chciałam tamtą, której już ponoć nie robią), ale jest ok. Dobre wykonanie, te granatowe elementy są z drewna. A wygląda tak, mam nadzieję, że Ci pomoże w wyborze http://images22.fotosik.pl/173/85cc58b0ccb0d451med.jpg tu zdjęcie z Dawidkiem, obrazuje mniej więcej wielkość tej lampy http://images22.fotosik.pl/173/7ed22935b1eb8fd9med.jpg a tu kinkiet w zbliżeniu http://images26.fotosik.pl/99/4d39ee0644f20dbbmed.jpg na suficie będzie gdzieś dopiero za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hej hej hej tyle się dzieje Aniu jak ja Ci zazdroszczę tego skręcania mebli z tą szyją to na priwa sie wytlumacz bo myslę i myęlę i wymysleć nie mogę co ty wyprawialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts