Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja jakoś nie.....bo jak znam Anię to sie nie powstrzyma i tak foteczki da....bo taki skarb chować tylko dla siebie to grzech....więc zdjęcia na pewno się pokażą...pytanie jest jedno: kiedy? :roll:

no właśnie siem powstrzymuję, bo tak się zastanawiam kiedy mi wątek stąd przerzucą na jakieś rodzinne forum...

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ja jakoś nie.....bo jak znam Anię to sie nie powstrzyma i tak foteczki da....bo taki skarb chować tylko dla siebie to grzech....więc zdjęcia na pewno się pokażą...pytanie jest jedno: kiedy? :roll:

no właśnie siem powstrzymuję, bo tak się zastanawiam kiedy mi wątek stąd przerzucą na jakieś rodzinne forum...

:roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

spokojnie - my Cię tu wybronimy....wszak jak sie rodzi nowy potomek, a w tym przypadku potomka - to przeca cały dom do góry nogami na przyjście maleństwa się wywraca... i meble przestawia.

No a jak się już meble przestawia - toz to remont, nie? :wink:

kurde jestem wielką fanką tego fora! przeczytałam wszystkie...kurde ile ich tu jest 130 parę stron :D za dużo się nie udzielam bo jakoś ... sama nie wiem :oops: nie wiedziałam, że tyle frajdy może z tego być :D także laseczki piszcie ja wieczorkiem sobie poczytam (wieczorkiem bo mi mąż zabiera laptopa do pracy :evil: )

kurde jestem wielką fanką tego fora! przeczytałam wszystkie...kurde ile ich tu jest 130 parę stron :D za dużo się nie udzielam bo jakoś ... sama nie wiem :oops: nie wiedziałam, że tyle frajdy może z tego być :D także laseczki piszcie ja wieczorkiem sobie poczytam (wieczorkiem bo mi mąż zabiera laptopa do pracy :evil: )

Ja też jestem fanką tego fora :lol: :roll: :lol:

i jest nas wiecej :lol: :roll: :lol:

tu zawsze coś się dzieje :lol: :lol: :lol:

piękne dziewczyny i chłopaki :lol: :lol: :lol:

i stópka do schrupania :wink: