DarioAS 14.10.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Czesc cały czas mam Cie na oku oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 14.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Aniu - sliczne fotki - jak ty to robisz, ze tak pieknie wygladasz przy dwojce maluchow?! I ja poprosze o wiecej danych na temat takiego brzuszka pociazowego Wygladacie super ! Dawidek jest przeslodki - i jakie zaciecie na buzi Pozdrawiam Was goraco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja tez szukalam brzucha ale nie znalazlam, tak jak podejrzewalam to nie Ania urodzila Nadusie tylko jej maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Aniu, piękne zdjęcia, śliczne dzieciaczki i Twoja figurka , jak Ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.10.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 i... moja nózia http://images48.fotosik.pl/19/f82928b7950c97f0med.jpg POZDRAWIAM WIELKA STOPA powróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.10.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć Aniu ! Straaasznie spóźnione, ale nie mniej serdeczne gratulacje!! Śliczną macie córeczkę, niech się Wam zdrowo chowa. A Ty na zdjęciu wyglądasz rewelacyjnie . Wszystkiego dobrego dla całej Waszej Rodzinki!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2008 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzien dobry, jakos zawsze tu zagladam z nadzieja na nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.10.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a ja jakoś nie.....bo jak znam Anię to sie nie powstrzyma i tak foteczki da....bo taki skarb chować tylko dla siebie to grzech....więc zdjęcia na pewno się pokażą...pytanie jest jedno: kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 15.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Aniu, piękne zdjęcia, śliczne dzieciaczki i Twoja figurka , jak Ty to robisz? no tasiemca ma ....a co ..se myślałaś ? znaczy się - Ona nic nie robi - tasiemiec robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 15.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 no tasiemca ma ....a co ..se myślałaś ? znaczy się - Ona nic nie robi - tasiemiec robi No leże... selimm jestem twoją fanką (zresztą nie od dziś...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2008 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 no tasiemca ma ....a co ..se myślałaś ? znaczy się - Ona nic nie robi - tasiemiec robi No leże... selimm jestem twoją fanką (zresztą nie od dziś...) ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2008 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a ja jakoś nie.....bo jak znam Anię to sie nie powstrzyma i tak foteczki da....bo taki skarb chować tylko dla siebie to grzech....więc zdjęcia na pewno się pokażą...pytanie jest jedno: kiedy? no właśnie siem powstrzymuję, bo tak się zastanawiam kiedy mi wątek stąd przerzucą na jakieś rodzinne forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 15.10.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ech... wstyd mi, ale ja tak z doskoku zupełnie i sobie przypomniałam, że przecież czytałam, że córeczka i przeżywałam też, ale zupełnie GRATULACJI zapomniałam złożyć no to GRATULACJE dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 15.10.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 sliczna jesien w ogrodzie.stopka taka malenka...krucha....fajniusia Dawidek przystojniak.a ty Aniu jak modelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a ja jakoś nie.....bo jak znam Anię to sie nie powstrzyma i tak foteczki da....bo taki skarb chować tylko dla siebie to grzech....więc zdjęcia na pewno się pokażą...pytanie jest jedno: kiedy? no właśnie siem powstrzymuję, bo tak się zastanawiam kiedy mi wątek stąd przerzucą na jakieś rodzinne forum... spokojnie - my Cię tu wybronimy....wszak jak sie rodzi nowy potomek, a w tym przypadku potomka - to przeca cały dom do góry nogami na przyjście maleństwa się wywraca... i meble przestawia. No a jak się już meble przestawia - toz to remont, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 15.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć, Aniu Napisz kiedy mam być i wrzuć jakieś foteczki Nadusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 15.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 aniu dopiero się dowiedziałam pierwszy raz widzę zdjęcia. gratuluję prześlicznej córeczki. trzymajcie się zdrowo i wesoło dużo, dużo radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 15.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 kurde jestem wielką fanką tego fora! przeczytałam wszystkie...kurde ile ich tu jest 130 parę stron za dużo się nie udzielam bo jakoś ... sama nie wiem nie wiedziałam, że tyle frajdy może z tego być także laseczki piszcie ja wieczorkiem sobie poczytam (wieczorkiem bo mi mąż zabiera laptopa do pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 kurde jestem wielką fanką tego fora! przeczytałam wszystkie...kurde ile ich tu jest 130 parę stron za dużo się nie udzielam bo jakoś ... sama nie wiem nie wiedziałam, że tyle frajdy może z tego być także laseczki piszcie ja wieczorkiem sobie poczytam (wieczorkiem bo mi mąż zabiera laptopa do pracy ) Ja też jestem fanką tego fora i jest nas wiecej tu zawsze coś się dzieje piękne dziewczyny i chłopaki i stópka do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts