DarioAS 31.10.2008 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nadia wygląda na zdjęciach na taką dużą...w rzeczywistości to śliczny, malusi i bezbronny skarbek jeszcze...ale kochana jest...ależ te dzieci szybko rosną... Ania...już sobie wyobrażam nas za 20 lat...siedzących i czekających kiedy one z dyskoteki wrócą... za 20?? Gosiu ujmij trochę, bo masz z czego... nie powiesz mi, że taka matka zołza będziesz i ją dopiero w takim wieku na dyskotekę puścisz ja już na takie latałam końcem podstawówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.10.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nadia wygląda na zdjęciach na taką dużą...w rzeczywistości to śliczny, malusi i bezbronny skarbek jeszcze...ale kochana jest...ależ te dzieci szybko rosną... Ania...już sobie wyobrażam nas za 20 lat...siedzących i czekających kiedy one z dyskoteki wrócą... za 20?? Gosiu ujmij trochę, bo masz z czego... nie powiesz mi, że taka matka zołza będziesz i ją dopiero w takim wieku na dyskotekę puścisz ja już na takie latałam końcem podstawówki... Ale za 20 będą później wracały...i dlatego będziemy się bardziej martwiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nadia wygląda na zdjęciach na taką dużą...w rzeczywistości to śliczny, malusi i bezbronny skarbek jeszcze...ale kochana jest...ależ te dzieci szybko rosną... Ania...już sobie wyobrażam nas za 20 lat...siedzących i czekających kiedy one z dyskoteki wrócą... za 20?? Gosiu ujmij trochę, bo masz z czego... nie powiesz mi, że taka matka zołza będziesz i ją dopiero w takim wieku na dyskotekę puścisz ja już na takie latałam końcem podstawówki... Ale za 20 będą później wracały...i dlatego będziemy się bardziej martwiły... no, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 dzien dobry, a coz to za udane spotkanko? ciocie w końcu wpadły.. na zdjęciach widoczna tylko mniejszość Aasienkaa, zaglądaj częściej, zaglądaj będzie mi bardzo miło Dorbie, dziękuję Arco, usteczka mała ma po tatusiu.. jak większoćś ciałka zresztą... Gosia, ale te zdjęcia bycze som.. jak się je otworzy każdego piega mi widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dawidek!!! Toż to Dawid jest - wyglada jak rasowy model i ten bylysk w oku! Ale z niego przystojniaczek - wyrosl bardzo - prawdziwy starszy brat! Kto takie ladne fotki zrobil? a ja oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Przyszłam się przywitać i popatrzeć na...dzieciaczki!!! Śliczne szkraby! Nadia z usteczkami jak cukierek, a Dawidek - ho,ho, jaki przystojny młody mężczyzna! I jak świetnie do zdjęć pozuje! A teraz idę fotki z budowy oglądnąć! witam nową, śliczną buźkę tak kowbojsko mi tu coś wygląda... odrazu zadziałała moja ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nadia wygląda na zdjęciach na taką dużą...w rzeczywistości to śliczny, malusi i bezbronny skarbek jeszcze...ale kochana jest...ależ te dzieci szybko rosną... Ania...już sobie wyobrażam nas za 20 lat...siedzących i czekających kiedy one z dyskoteki wrócą... za 20?? Gosiu ujmij trochę, bo masz z czego... nie powiesz mi, że taka matka zołza będziesz i ją dopiero w takim wieku na dyskotekę puścisz ja już na takie latałam końcem podstawówki... Ale za 20 będą później wracały...i dlatego będziemy się bardziej martwiły... no, to fakt Za 20 lat to one moga juz byc mezatkami. Moj ojciec jak bylam taka mala ciagle mowil: kiedy ty za maz wyjdziesz? Oczywiscie jak zaczeli sie petac pierwsi faceci, to kazdy skonczonym idiota byl. Ciekawe, jak tatusiowie Waszych coreczek beda reagowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cos Anie ostatnio rodzina pochlonela chyba, bo sie nie odzywa. przez ostatnie dwa dni bawiłam się w grafika i kombinowałam jak tu zrobić zaproszenia na chrzciny.. no i zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nadia wygląda na zdjęciach na taką dużą...w rzeczywistości to śliczny, malusi i bezbronny skarbek jeszcze...ale kochana jest...ależ te dzieci szybko rosną... Ania...już sobie wyobrażam nas za 20 lat...siedzących i czekających kiedy one z dyskoteki wrócą... za 20?? Gosiu ujmij trochę, bo masz z czego... nie powiesz mi, że taka matka zołza będziesz i ją dopiero w takim wieku na dyskotekę puścisz ja już na takie latałam końcem podstawówki... Ale za 20 będą później wracały...i dlatego będziemy się bardziej martwiły... no, to fakt Za 20 lat to one moga juz byc mezatkami. Moj ojciec jak bylam taka mala ciagle mowil: kiedy ty za maz wyjdziesz? Oczywiscie jak zaczeli sie petac pierwsi faceci, to kazdy skonczonym idiota byl. Ciekawe, jak tatusiowie Waszych coreczek beda reagowac. jak znam Krzysia od Gosi, to łatwo potencjalni mężowie nie będą mieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jako, że mała dostała parę kiecuszek od paru cioci... to w końcu pokazuję Nadusię w bardziej dziewczęcym stroju http://images28.fotosik.pl/290/ec84c760f0a438a1med.jpg zapatrzyła się w aparat... a od wczoraj gagujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 31.10.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ania pokaż coś stworzyła Zaproszenia to moja branża Fatk, ze ślubne, ale to przecież blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 a to co tworzysz??oprócz tych pięknych obrazów oczwiście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 tak więc okazuje się, że to, co ładnie wygląda na monitorze niekoniecznie ładnie wygląda po wydrukowaniu tak więc po paru błędach powstało coś takiego http://images32.fotosik.pl/391/ae3cf29c55926c97med.jpg http://images32.fotosik.pl/391/ec3628fb8bf12304med.jpg to pierwsza strona zaproszenia oczywiście jak zrobię zdjęcie juz wydrukowanego, to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Odlotowa ta mała kobietka! ale chyba ją mocno tą fotą zaskoczyłaś ? http://images28.fotosik.pl/290/ec84c760f0a438a1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.10.2008 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Odlotowa ta mała kobietka! ale chyba ją mocno tą fotą zaskoczyłaś ? http://images28.fotosik.pl/290/ec84c760f0a438a1med.jpg lapma błyskowa się jej spodobała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Czyli ma zadatki na modelke, skoro sie lampy nie boi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 no niezla ta Twoja modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 31.10.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Nie no Nadusia jest po prostu przesłodka a w tej sukience... bomba Zaproszenia śliczne, Aniu ale ty zdolniacha jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.10.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Aniu, ale z Ciebie zdolniacha (zaproszenia) Nadunia słodziutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 31.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 jako, że mała dostała parę kiecuszek od paru cioci... to w końcu pokazuję Nadusię w bardziej dziewczęcym stroju http://images28.fotosik.pl/290/ec84c760f0a438a1med.jpg zapatrzyła się w aparat... a od wczoraj gagujemy Hm...a skądś ja znam ten komplecik... To jest dopiera mała modelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts