aasienkaaa 09.11.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Aniu firany śliczne, mimo że ja nie przepadam za długimi firanami, to te Twoje bardzo mi sie podobają Pozdrawiam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Płaszcz "carycy" świetny:) Ja do chrztu z ubrankiem nie poszalałam i teraz jak oglądam zdjęcia to żałuję W końcu suknię ślubną też się tylko na raz kupuje, a ile kasy na to idzie:) Komu idzie temu idzie... Ja tam wolalabym, zeby dziecku wygodnie bylo, niz zeby na zdjeciach ladnie wygladalo. Taka sama zasade przyjelam na wlasnej komunii i slubie i nie zaluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monita1981 09.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 taką opaskę jak ma ta dziewczynka można kupić w h&mkosztuje 19,99 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 09.11.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Płaszcz "carycy" świetny:) Ja do chrztu z ubrankiem nie poszalałam i teraz jak oglądam zdjęcia to żałuję W końcu suknię ślubną też się tylko na raz kupuje, a ile kasy na to idzie:) Komu idzie temu idzie... Ja tam wolalabym, zeby dziecku wygodnie bylo, niz zeby na zdjeciach ladnie wygladalo. Taka sama zasade przyjelam na wlasnej komunii i slubie i nie zaluje. Zgadzam się...szczególnie bobaskowi musi być wygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 09.11.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A regał, szafkę w łazience i firanki widziałam osobiście...wszystko jak zwyk;le pięknie się prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 A regał, szafkę w łazience i firanki widziałam osobiście...wszystko jak zwyk;le pięknie się prezentuje... Ale Ci dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.11.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Szafeczki fikuśne i b.ładne Pozdróweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Aniu firany śliczne, mimo że ja nie przepadam za długimi firanami, to te Twoje bardzo mi sie podobają Pozdrawiam niedzielnie ja mam mieszane uczucia wobec firanek.. i krótkich i długich raz podoba mi się jedno, a za chwilę drugie a, że w tym pokoju mam okno balkonowe, to doszłam do wniosku, że lepiej dwie długie firanki niż jedną taką a drugą taką.. tam jeszcze musi dojść jakaś zwiewna zasłonka, tylko jeszcze nic nie wygrzebałam ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 taką opaskę jak ma ta dziewczynka można kupić w h&m kosztuje 19,99 zł. ukłony do samej ziemi składam choćby nie wiem co, to muszę dotrzeć do tego sklepu przed mikołajem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.11.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 regał dla młodej też złożony (w 10 minut go złożyłam ) Fajnie sie składa ikeowskie meble To system, z którym kobieta sama sobie poradzi i to mi się podoba Regalik jest mi znany U mojej córki jest poziomy i dokręciłam do niego kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 A regał, szafkę w łazience i firanki widziałam osobiście...wszystko jak zwyk;le pięknie się prezentuje... dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 regał dla młodej też złożony (w 10 minut go złożyłam ) Fajnie sie składa ikeowskie meble To system, z którym kobieta sama sobie poradzi i to mi się podoba Regalik jest mi znany U mojej córki jest poziomy i dokręciłam do niego kółka widziałam u Twojej córki jest prześlicznie w pokoju właśnie to, że widziałam te mebelki u Ciebie i u Kirkisa (kiedyś tam, jak jeszcze zdjęcia były...) jest dla mnie inspiracją do stworzenia czegoś takiego dla Nadii. Kiedyś.. te meble prezentują się u Was genialnie Oczywiście, póki co, to i miejsce i wygląd tych moich mebli jest tymczasowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.11.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Szafeczki fikuśne i b.ładne Pozdróweczki Monia, Ty jak będziesz mieć chwilkę to na kawkę przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.11.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Szafeczki fikuśne i b.ładne Pozdróweczki Monia, Ty jak będziesz mieć chwilkę to na kawkę przyjedź Przyadę na pewno, Aneczko, jak tylko uporam się z tym nieszczęsnym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 dobry wieczor, dawno mnie nie bylo, ale mialam zero powiadomien, a gdzie fotki dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 No wlasnie, gdzie nasze skarby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 10.11.2008 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 uzupełniam zaległości.. szafka w łazience złożona, ale jeszcze uchwytu nie ma, bo wiertarką to się bawić nie będę.. a monsz zanim coś zrobi, to musi okres karencji upłynąć... i dana rzecz musi ważności nabrać (dopóki awantury nie zrobię...) taka mała, bo juz na większą to miejsca nie mamy mężczyźni jakoś inaczej widzą wiele spraw, mój się parę dni targował "czy okna to na pewno muszą być myte, a te firanki to dopiero zdjęte już znowu wieszać trzeba " Ale się w końcu dziś dał przekonać i wszystko lśni Bardzo ciekawa ta Twoja łazienka, ja się jakoś obawiam zwykle zdecydowanych kolorów, zwłaszcza na płytkach, które jednak nie tak czesto się zmienia, ale u Ciebie pięknie się to wszystko komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Ładna łazienka Dario pozdrawiam Opaseczki w h&m sa, ale te dziergane z z allegro z czapeczką i bucikami są sliczne. Piekne sukienusie są w mininiebo.pl ale ceny tez są piekne - czasem mozna znalezc okazje. Poszukaj tez na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.11.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dario, a moze ktos Ci udzierga sukienusie na drutach albo szydełku. Takie malestwo zrobic dla wprawionej osoby to jeden wieczór. Kup milutka ciepla włóczke i zrób princeskę do kostek, zeby Malutka nie zmarzła. Bedzie skromnie i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.11.2008 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Dario, a moze ktos Ci udzierga sukienusie na drutach albo szydełku. Takie malestwo zrobic dla wprawionej osoby to jeden wieczór. Kup milutka ciepla włóczke i zrób princeskę do kostek, zeby Malutka nie zmarzła. Bedzie skromnie i pięknie Witaj myszko taka dziergana sukieneczka wyglądałaby bosko, lubię takie rzeczy , ale raczej nikt się nie podejmie takiego wyzwania. Nie przypominam sobie, żeby ktoś z rodziny robił coś takiego. Na razie licytuję sobie na spokojnie sukienusię na allegro. Bez przepychu, prosta, bawełniana z koronką. Ale ma coś, co lubię.. Jest na tyle długa, że napewno zakryje nóżki i to sporo MYSZKO masz rewelacyjny avatar słodziutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts