edyryt 12.10.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 malmuc ja zapraszam Cię na kawusie z odrobiną kardamonu Dario niech się dobrze wyśpi. zapewne śnią jej sie nowe płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 hihihihih........pewnie śni o nich pipka dołączam się do grona kwafkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 malmuc ja zapraszam Cię na kawusie z odrobiną kardamonu Dario niech się dobrze wyśpi. zapewne śnią jej sie nowe płytki Dzięki juz zadzieram kiecę i lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 to Wy już po kafce?? a ja nie spałam, tylko sprzątałam chałpę... i kafkę przegapiłam Dziś pobudkę miałam o 5.30 (młody stwierzdził, że już po spaniu) i z nudów se sprzątłam, bo ostatnio to jakoś ciągle brak czasu na generalkę (Murator ważniejszy.. hi, hi, hi) A teraz właśnie Dawidek poszedł spać i mam chwilkę na kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Płytki w kuchni są b. ładne, więc sie nie martw. U mnie też przed wstawieniem mebli same płytki wyglądały dość nieciekawie, ale później wszystko nabrało "blasku". A propos mebelków. Mam takie same w pokojach synków (u jednego też na niebieskim tle:D) . Niestety musisz bardzo uważać, żeby nie pozostawała na nich ani odrobinka wody (np. z podlanego kwiatka), gdyż szybko zaczną się wybrzuszać, a okleina odchodzić dzięki Ohh za ostrzeżenie, będę uważać na te meble. Przynajnmiej taką mam nadzieję, że się będzie dało je upilnować przy moim dziecku pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 więc ja znowu z doskoku............ spóźnione ale bardzo szczere i serdecznie Gratulacje z Rocznicy Ślubu mebelki do pokoju DAwida ładnie rozjaśnią ściany...bedzie przytulnie... kafle w kuchni są oryginalne, jasne, ciepłe i beda pasowały do nowoczesnych mebli.....moge powiedzieć, ze mi się podobają...... ...ale jedna rzecz mnie zastanawia i martwi....czy przy oknie kafle kończą się takim wąskim paseczkiem??...to było posunięcie taktyczne czy jakoś nie wyszło majstrom??....nie chcę powodować dodatkowego stresu u Ciebie Dario ale kurde....aż mnie to w oczy kole mam nadzieje, ze mi wybaczysz szczerość do bólu...ale wszystko dopieszczacie z taką precyzją i aż żal ze taki "babok" się zrobił........ ..... jak zawsze wierna kibicka motyczka Motyczko dziękuję za życzenia. A co do płytek, to akurat tak mają być pod oknem, bo do ich końca pójdzie ciąg mebli kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a teraz lecę obadać kto jeszcze pije kafkę o tej porze, bo razem przyjemniej MOTYCZKO uściskaj córcię gorąco ode mnie i od Dawidka. Dziś kończy pół roczku, to waaaaażny dzień dla niej i pewnie dla Ciebie też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 więc ja znowu z doskoku............ spóźnione ale bardzo szczere i serdecznie Gratulacje z Rocznicy Ślubu mebelki do pokoju DAwida ładnie rozjaśnią ściany...bedzie przytulnie... kafle w kuchni są oryginalne, jasne, ciepłe i beda pasowały do nowoczesnych mebli.....moge powiedzieć, ze mi się podobają...... ...ale jedna rzecz mnie zastanawia i martwi....czy przy oknie kafle kończą się takim wąskim paseczkiem??...to było posunięcie taktyczne czy jakoś nie wyszło majstrom??....nie chcę powodować dodatkowego stresu u Ciebie Dario ale kurde....aż mnie to w oczy kole mam nadzieje, ze mi wybaczysz szczerość do bólu...ale wszystko dopieszczacie z taką precyzją i aż żal ze taki "babok" się zrobił........ ..... jak zawsze wierna kibicka motyczka Motyczko dziękuję za życzenia. A co do płytek, to akurat tak mają być pod oknem, bo do ich końca pójdzie ciąg mebli kuchennych. uffffffff....kamień z serca mi spadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a teraz lecę obadać kto jeszcze pije kafkę o tej porze, bo razem przyjemniej MOTYCZKO uściskaj córcię gorąco ode mnie i od Dawidka. Dziś kończy pół roczku, to waaaaażny dzień dla niej i pewnie dla Ciebie też . zaskakujesz mnie znowuu, jaka pamięć tak dzisiaj świętujemy z dziadkami a jutro ze znajomymi dostanie biszkopcika ze świeczką buziaczki dla Dawidka od Marcelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dawidek bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Hej!!! Mebelki super, bardzo ładnie prezentują się na tle niebieskich ścian i je rozjaśniają A co do płytek do kuchni, to są w porządku, mi te zielone nie bardzo leżały (ale to dlatego że nie lubię zielonego koloru). Pozdrawiam i życzę ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 dzięki Magi właśnie, jak złożyłam tą komodę i postawiłam przy scianie, to aż mi ulżyło. Bo taki miałam plan, żeby zrobić kontrast... Mocne ściany i delikatne meble. Zeby nie było za mdło i delikatnie ale też nie za ostro. Zobaczymy, jak skończę składać wszystkie i porozstawiam po kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 No to z niecierpliwością czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ja też i czekam na weekend, żeby zobaczyć co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a tak przy okazji.. to jutro zapraszam na kafkę do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a tak przy okazji.. to jutro zapraszam na kafkę do mnie Chętnie bym wpadła ale w weekendy jestem odcięta od wirtualnego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 12.10.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja napewno sie pojawię u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a to w poniedziałek zrobimy powtórkę zresztą ja każdy dzień zaczynam ostatnio z kafką w ręce i zawsze tutaj, na Muratorze Już każdy wie, na czym siedzę, jak tylko włączony jest komputer. Tym bardziej, że teraz już nic nie szukam do domu... Tylko bojczę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 niezły nałóg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts