Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to Wy już po kafce??

a ja nie spałam, tylko sprzątałam chałpę...

i kafkę przegapiłam :cry:

Dziś pobudkę miałam o 5.30 (młody stwierzdził, że już po spaniu) i z nudów se sprzątłam, bo ostatnio to jakoś ciągle brak czasu na generalkę (Murator ważniejszy.. hi, hi, hi)

A teraz właśnie Dawidek poszedł spać i mam chwilkę na kawusię :wink:

Płytki w kuchni są b. ładne, więc sie nie martw. U mnie też przed wstawieniem mebli same płytki wyglądały dość nieciekawie, ale później wszystko nabrało "blasku".

A propos mebelków. Mam takie same w pokojach synków (u jednego też na niebieskim tle:D) . Niestety musisz bardzo uważać, żeby nie pozostawała na nich ani odrobinka wody (np. z podlanego kwiatka), gdyż szybko zaczną się wybrzuszać, a okleina odchodzić :cry:

dzięki Ohh za ostrzeżenie, będę uważać na te meble.

Przynajnmiej taką mam nadzieję, że się będzie dało je upilnować przy moim dziecku :wink: :lol:

pozdrówki :wink:

więc ja znowu z doskoku............ :)

spóźnione ale bardzo szczere i serdecznie Gratulacje z Rocznicy Ślubu :D

mebelki do pokoju DAwida ładnie rozjaśnią ściany...bedzie przytulnie... :)

kafle w kuchni są oryginalne, jasne, ciepłe i beda pasowały do nowoczesnych mebli.....moge powiedzieć, ze mi się podobają...... :) ...ale jedna rzecz mnie zastanawia i martwi....czy przy oknie kafle kończą się takim wąskim paseczkiem??...to było posunięcie taktyczne czy jakoś nie wyszło majstrom??....nie chcę powodować dodatkowego stresu u Ciebie Dario ale kurde....aż mnie to w oczy kole :-? :roll: :-?

mam nadzieje, ze mi wybaczysz szczerość do bólu...ale wszystko dopieszczacie z taką precyzją i aż żal ze taki "babok" się zrobił........ :roll:.....

jak zawsze wierna kibicka

motyczka

Motyczko dziękuję za życzenia.

A co do płytek, to akurat tak mają być pod oknem, bo do ich końca pójdzie ciąg mebli kuchennych.

więc ja znowu z doskoku............ :)

spóźnione ale bardzo szczere i serdecznie Gratulacje z Rocznicy Ślubu :D

mebelki do pokoju DAwida ładnie rozjaśnią ściany...bedzie przytulnie... :)

kafle w kuchni są oryginalne, jasne, ciepłe i beda pasowały do nowoczesnych mebli.....moge powiedzieć, ze mi się podobają...... :) ...ale jedna rzecz mnie zastanawia i martwi....czy przy oknie kafle kończą się takim wąskim paseczkiem??...to było posunięcie taktyczne czy jakoś nie wyszło majstrom??....nie chcę powodować dodatkowego stresu u Ciebie Dario ale kurde....aż mnie to w oczy kole :-? :roll: :-?

mam nadzieje, ze mi wybaczysz szczerość do bólu...ale wszystko dopieszczacie z taką precyzją i aż żal ze taki "babok" się zrobił........ :roll:.....

jak zawsze wierna kibicka

motyczka

Motyczko dziękuję za życzenia.

A co do płytek, to akurat tak mają być pod oknem, bo do ich końca pójdzie ciąg mebli kuchennych.

uffffffff....kamień z serca mi spadł :wink:

a teraz lecę obadać kto jeszcze pije kafkę o tej porze, bo razem przyjemniej :wink:

MOTYCZKO uściskaj córcię gorąco ode mnie i od Dawidka.

Dziś kończy pół roczku, to waaaaażny dzień dla niej i pewnie dla Ciebie też :wink: .

zaskakujesz mnie znowuu, jaka pamięć :lol: :lol: :lol:

tak dzisiaj świętujemy z dziadkami a jutro ze znajomymi 8) dostanie biszkopcika ze świeczką :p :wink:

buziaczki dla Dawidka od Marcelki :D

dzięki Magi :wink:

właśnie, jak złożyłam tą komodę i postawiłam przy scianie, to aż mi ulżyło.

Bo taki miałam plan, żeby zrobić kontrast...

Mocne ściany i delikatne meble. Zeby nie było za mdło i delikatnie ale też nie za ostro. Zobaczymy, jak skończę składać wszystkie i porozstawiam po kątach :wink:

a to w poniedziałek zrobimy powtórkę :wink:

zresztą ja każdy dzień zaczynam ostatnio z kafką w ręce i zawsze tutaj, na Muratorze :roll:

Już każdy wie, na czym siedzę, jak tylko włączony jest komputer.

Tym bardziej, że teraz już nic nie szukam do domu...

Tylko bojczę z Wami :lol: :lol: