DarioAS 19.11.2008 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 wiecie, że zbliża się mikołaj?? Mój mąż ma w dodatku imieniny, no a potem gwiazdka jeszcze... I co tu kupić chłopu?? Macie jakieś sugestie, to rzucajcie, przyda sie pewnie nie tylko mnie Ja póki co wrzucam jedną ze stronek z prezentami. Jeszcze jej nie przewertepowałam http://merlin.pl/ na mikołaja prezent juz kupiłam, jutro ma przyjść przesyłka , ale jeszcze dwie okazje koło siebie.. i głowa mnie znów boli, jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Gdyby nie to, ze prezent dla mojego chlopa juz dawno mam, to kupilabym mu spluwe... Powaznie. Taka wiatrowke na srut. Na pewno by sie dobrze bawil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a co kupiłaś?? mój się spluwami nie interesuje... największą rozkosz widzi w telefonach, komputerach, no i w swoim aucie służbowym a.. i piwko to też rozkosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 No ja kupilam gigantyczna ksiazke - album o Warholu. Ciiiii.... Moze cos z komputerowych gadzetow? Dysk zewnetrzny? Ja ostatnio szukalam ramki cyfrowej, tez chyba niezly pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.11.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ja kupilam gigantyczna ksiazke - album o Warholu. Ciiiii.... Moze cos z komputerowych gadzetow? Dysk zewnetrzny? Ja ostatnio szukalam ramki cyfrowej, tez chyba niezly pomysl... Ramki cyfrowe widziałam przedwczoraj w makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Aniu, ależ Ty masz wspaniałe dziecko. 5 godzin przesypia??? To anioł!! Pamiętam jak marzyłam o tym, aby moi chłopcy chociaż 2 godziny spali ... Nie wiem czy znajdziesz wolną chwilkę, ale jakby Ci sie udało, to proszę o fotki łazienki: ściany z lustrem i z drzwiami. mojej łazienki?? TomKa mój Dawidek też godziny nie przesypiał.. w okresie niemowlęcym po 8 razy w nocy musiałam do niego wstawać, najdłuższe drzemki w dzień ledwo dochodziły do pół godziny Do teraz mało śpi, chodzi spać po 22.00 a wstaje po 6.00 Nie da mi pospać niestety Dario Moja córka ma tak samo jak Twój synek. Alez to byla z nią udręka w kwestii spania i niespania. Była zdecydowanie twardsza od nas i dalej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ja kupilam gigantyczna ksiazke - album o Warholu. Ciiiii.... Moze cos z komputerowych gadzetow? Dysk zewnetrzny? Ja ostatnio szukalam ramki cyfrowej, tez chyba niezly pomysl... ramki widziałam, ale to nie dla mojego monsza.. książki też nie on wogóle wybredny jest, najczęściej kupuję mu coś do ubrania, ale już ma dość koszul, koszulek i swetrów od żonki... kosmetyki kupuje sobie sam i dlatego mam taki problem.. trzeba jeszcze wziąść pod uwagę, że żona ma ograniczony budżet na te wydatrki... w końcu jest niepracująca a monsz nie może zauważyć zniknięcia paru dyszek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ja kupilam gigantyczna ksiazke - album o Warholu. Ciiiii.... Moze cos z komputerowych gadzetow? Dysk zewnetrzny? Ja ostatnio szukalam ramki cyfrowej, tez chyba niezly pomysl... Ramki cyfrowe widziałam przedwczoraj w makro Tylko trzeba sprawdzic jaki obraz na nich jest, bo nie wszystkie maja dobra jakosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Moja córka ma tak samo jak Twój synek. Alez to byla z nią udręka w kwestii spania i niespania. Była zdecydowanie twardsza od nas i dalej jest. cóż... młody też jest nadal twardszy... chodzi spać dopiero przed 23.00, a wstaje po 6.00, czasami po 7.00. W dodatku już nie chce spać w dzień My przy nim to często wysiadamy zazwyczaj usypiamy się oglądając z nim bajkę.. my, nie on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ja kupilam gigantyczna ksiazke - album o Warholu. Ciiiii.... Moze cos z komputerowych gadzetow? Dysk zewnetrzny? Ja ostatnio szukalam ramki cyfrowej, tez chyba niezly pomysl... Ramki cyfrowe widziałam przedwczoraj w makro Tylko trzeba sprawdzic jaki obraz na nich jest, bo nie wszystkie maja dobra jakosc. dobra, a tak wogóle to o co konkretnie chodzi z tymi ramkami, bo coś niecoś o nich wiem, ale nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 20.11.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Gosia, dawaj namiar na to forum. Ja odwiedziłam kilka, ale żadne nie przypadło mi do gustu Może to mi spasi Olka, daj znać jak wrócisz od dermatologa. Może dowiem się jeszcze czegoś nowego Ania...ja jestem tutaj: http://www.maluchy.pl/forum/ Jak się zalogowałam jeszcze w ciąży tak tkwię do dzisiaj i nie zamierzam opóścić...na początku byłam w ciąża i poród, wątek majowy, a teraz wątek rówieśniczy majówki 2008 - a do tego wiele wielo pogaduszek - na całym forum - jak widać wybór ogromny...często wpadam na małopolskie pogaduchy albo zdrowie i pielęgnacja dziecka...szczególnie jak mnie coś niepokoi... Niewspomne już o innych pogaduchach - często takich z pieprzykiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ja kupilam gigantyczna ksiazke - album o Warholu. Ciiiii.... Moze cos z komputerowych gadzetow? Dysk zewnetrzny? Ja ostatnio szukalam ramki cyfrowej, tez chyba niezly pomysl... ramki widziałam, ale to nie dla mojego monsza.. książki też nie on wogóle wybredny jest, najczęściej kupuję mu coś do ubrania, ale już ma dość koszul, koszulek i swetrów od żonki... kosmetyki kupuje sobie sam i dlatego mam taki problem.. trzeba jeszcze wziąść pod uwagę, że żona ma ograniczony budżet na te wydatrki... w końcu jest niepracująca a monsz nie może zauważyć zniknięcia paru dyszek.... a czapki, szaliki, rękawiczki ma na zimę w odpowiednich ilościach? a moze coś praktycznego do domu? Ja mojemu na urodziny fotel do biurka komputerowego kupiłam, a że komp mamy wspólny to bardzo dobrze mi się siedzi teraz na tym fotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 właśnie problem w tym, że jak coś kupuję bardziej przydatnego w domu, to mówi, że pod siebie.. bo będę z tego miała radochę ale pomyślałam o czyś takim na gwiazdkę... http://www.toys4boys.pl/Slodkie-Stringi-Meskie-o144.jpg to bardziej w jego (moim....) guście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 i sobie też coś wygrzebałam http://www.toys4boys.pl/Palmtop-Sudoku-m228.jpg tylko akurat chwilowo niedostępny i nie wiadomo kiedy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.11.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 właśnie problem w tym, że jak coś kupuję bardziej przydatnego w domu, to mówi, że pod siebie.. bo będę z tego miała radochę ale pomyślałam o czyś takim na gwiazdkę... http://www.toys4boys.pl/Slodkie-Stringi-Meskie-o144.jpg to bardziej w jego (moim....) guście... trzeba było od razu pisać w jakim guście ma być prezent a ja tu z fotelami wyjeżdzam ale te stringi nie są zrobione z koralików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 z cukierków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.11.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 i witam się popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 20.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Miałam kiedys takie stringi...tylko chyba dużo za duży rozmiar...wszystko ok ale ja osobiście nie lubię tych cukierków - a mój mąż też za słodyczami nie przepada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Miałam kiedys takie stringi...tylko chyba dużo za duży rozmiar...wszystko ok ale ja osobiście nie lubię tych cukierków - a mój mąż też za słodyczami nie przepada... Gosia, ale nie wołaliście nikogo do pomocy przy ich jedzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Bardzo piekne stringi... Kup Ania, a potem pokazesz zdjecia jak sie prezentuja na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts