Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ależ masz czas wypełniony Magi :wink: :lol:

to dobra, tylko nie zapomnij o tej wtorkowej kawce, bo specjalnie zrobię dla Ciebie pyyyyyszne ciasteczka.

Jakie wolisz??

Z czekoladką czy z bitą smietanką??

Do wyboru :wink:

Oczywiście zrobię tyle, żeby się i inni goście (jakby ktoś wpadł na chwilkę)poczęstowali :wink: :wink:

wiecie co, teraz to potrzebuję Waszej pomocy :o .

Chodzi mi o to, że nie wiem, pod jaką nazwą poszukać tego co potrzebuję.

A mianowicie potrzebuję odbojniki do drzwi, tylko nie przykręcane. Coś w stylu takiego ciężarka, ale do przesuwania, żeby nie wkręcać w podłogę.

Widziałam to z miesiąc temu w gazetce reklamowej z Lidla, ale zapomniałam na to popatrzeć w sklepie.

A teraz to już po zawodach :cry: .

A muszę mieć coś takiego, bo młody już trzaska tymi drzwiami i je testuje, boję się o szyby i szkoda mi ścian, żeby w nie uderzać :roll: .

Może ktoś coś wynajdzie??

Mikita Ty jesteś dobra w te klocki :wink:

wiecie co, teraz to potrzebuję Waszej pomocy :o .

Chodzi mi o to, że nie wiem, pod jaką nazwą poszukać tego co potrzebuję.

A mianowicie potrzebuję odbojniki do drzwi, tylko nie przykręcane. Coś w stylu takiego ciężarka, ale do przesuwania, żeby nie wkręcać w podłogę.

Widziałam to z miesiąc temu w gazetce reklamowej z Lidla, ale zapomniałam na to popatrzeć w sklepie.

A teraz to już po zawodach :cry: .

A muszę mieć coś takiego, bo młody już trzaska tymi drzwiami i je testuje, boję się o szyby i szkoda mi ścian, żeby w nie uderzać :roll: .

Może ktoś coś wynajdzie??

Mikita Ty jesteś dobra w te klocki :wink:

A w Ikeii i albo w Chcico? próbowałaś??

Dario, ja widzialam w OBI-ku ..... leza tam gdzie klamki itp popakowane w kartoniki. Sa ze stali nierdzewki z gumowa otoczka. Jedne sa okragle w miare plaskie, drugie mniejsza srednica ale wyzsze.

Mohag Ty moje kochanie :p

:oops: :oops:

Jadę w niedzielę do Krakowa (oddać te zielone płytki) to aż zrobię skok na OBI :lol: :lol: .

Wiedziałam, że na Was mogę liczyć.

Byle tylko były... :wink:

kutfa ale mi sie podoba ta twoja chalupa nie tyle z zewnatrz co w srodku zbyt wiele pisac co masz ladne a co nie ale na ogol tak okolo 80% to masz gust nie mozna powiedziec ze nie pozdrawiam i czekam na ewekt koncowy

bardzo, bardzo dziękuję :p :oops: :oops:

aż mnie uskrzydliło :wink:

Hej

A mnie wzięło takie grypsko, że dwa dni wyjęte z życiorysu:(

A co do odbojników to bym i tak nie pomogła:) Ja planuję dac takie zwykłe montowane do podłogi.

Dzięki za zdjęcia lampy, na żywo widziałam, ale byłam ciekawa jak będzie na suficie, czekać nie będę bo też już zamówiłam:)

Pochwal się poskręcanymi mebelkami, mnie się do niebieskich ścian najbardziej podobają albo właśnie taki kolor mebli, albo biały, napewno super wyjdzie.