Magi77 12.10.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 a to w poniedziałek zrobimy powtórkę Nie no w poniedziałek mnie też nie będzie, bo mam wolne, moja Wika ma ślubowanie, ale już od wtorku wracam i może w końcu jakieś fotki wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ależ masz czas wypełniony Magi to dobra, tylko nie zapomnij o tej wtorkowej kawce, bo specjalnie zrobię dla Ciebie pyyyyyszne ciasteczka. Jakie wolisz?? Z czekoladką czy z bitą smietanką?? Do wyboru Oczywiście zrobię tyle, żeby się i inni goście (jakby ktoś wpadł na chwilkę)poczęstowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 12.10.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ciesze sie ze pojawil sie watek o poddaszu,przejrzalam i przeczytalam wszystko,sprobuje stworzyc moj watek o naszym gniazdku, rowniez na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 ciesze sie ze pojawil sie watek o poddaszu,przejrzalam i przeczytalam wszystko,sprobuje stworzyc moj watek o naszym gniazdku, rowniez na poddaszu trzymam kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 wiecie co, teraz to potrzebuję Waszej pomocy . Chodzi mi o to, że nie wiem, pod jaką nazwą poszukać tego co potrzebuję. A mianowicie potrzebuję odbojniki do drzwi, tylko nie przykręcane. Coś w stylu takiego ciężarka, ale do przesuwania, żeby nie wkręcać w podłogę. Widziałam to z miesiąc temu w gazetce reklamowej z Lidla, ale zapomniałam na to popatrzeć w sklepie. A teraz to już po zawodach . A muszę mieć coś takiego, bo młody już trzaska tymi drzwiami i je testuje, boję się o szyby i szkoda mi ścian, żeby w nie uderzać . Może ktoś coś wynajdzie?? Mikita Ty jesteś dobra w te klocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.10.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 wiecie co, teraz to potrzebuję Waszej pomocy . Chodzi mi o to, że nie wiem, pod jaką nazwą poszukać tego co potrzebuję. A mianowicie potrzebuję odbojniki do drzwi, tylko nie przykręcane. Coś w stylu takiego ciężarka, ale do przesuwania, żeby nie wkręcać w podłogę. Widziałam to z miesiąc temu w gazetce reklamowej z Lidla, ale zapomniałam na to popatrzeć w sklepie. A teraz to już po zawodach . A muszę mieć coś takiego, bo młody już trzaska tymi drzwiami i je testuje, boję się o szyby i szkoda mi ścian, żeby w nie uderzać . Może ktoś coś wynajdzie?? Mikita Ty jesteś dobra w te klocki A w Ikeii i albo w Chcico? próbowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 o.. a tam nie. Zapomniałam o Ikea, pytałam już w tej całej reszcie marketów, ale tam wszędzie są właśnie przykręcane do podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.10.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dario, ja widzialam w OBI-ku ..... leza tam gdzie klamki itp popakowane w kartoniki. Sa ze stali nierdzewki z gumowa otoczka. Jedne sa okragle w miare plaskie, drugie mniejsza srednica ale wyzsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Dario, ja widzialam w OBI-ku ..... leza tam gdzie klamki itp popakowane w kartoniki. Sa ze stali nierdzewki z gumowa otoczka. Jedne sa okragle w miare plaskie, drugie mniejsza srednica ale wyzsze. Mohag Ty moje kochanie Jadę w niedzielę do Krakowa (oddać te zielone płytki) to aż zrobię skok na OBI . Wiedziałam, że na Was mogę liczyć. Byle tylko były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Hej a co z tą kawą - no...wy to kawkę sobie róbcie ja zostanę przy cherbatce, ale ciacho zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.10.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 mam nadzieje ze beda... ja kupowalam z cztery lata temu, ale wydaje mi sie ze widzialam tez ostatnio... kawy dwie juz wypilam i ciacho owocowe tez zjadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 oj.. i po kawie... internet zaniemógł nie mogłam się połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 no to cuż zostaje teraz woda mineralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 hm... albo nie mineralna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.10.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 Dario to tylko o jednym...wiem wiem winko by było to byś chętnie wypiła - a później boli cię szyja, głowa - ja narazie zostane przy wodzie chociaż winka mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 winko powiadasz... chciałoby się... ale popołudniu jadę dalej skręcać meble Dawidkowe i wiesz co by było... A jakbym tak kołka wbiła nie tam gdzie trzeba??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 To nie zapomnij zrobić zdjęć mebelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 13.10.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 kutfa ale mi sie podoba ta twoja chalupa nie tyle z zewnatrz co w srodku zbyt wiele pisac co masz ladne a co nie ale na ogol tak okolo 80% to masz gust nie mozna powiedziec ze nie pozdrawiam i czekam na ewekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 kutfa ale mi sie podoba ta twoja chalupa nie tyle z zewnatrz co w srodku zbyt wiele pisac co masz ladne a co nie ale na ogol tak okolo 80% to masz gust nie mozna powiedziec ze nie pozdrawiam i czekam na ewekt koncowy bardzo, bardzo dziękuję aż mnie uskrzydliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 13.10.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 HejA mnie wzięło takie grypsko, że dwa dni wyjęte z życiorysu:( A co do odbojników to bym i tak nie pomogła:) Ja planuję dac takie zwykłe montowane do podłogi. Dzięki za zdjęcia lampy, na żywo widziałam, ale byłam ciekawa jak będzie na suficie, czekać nie będę bo też już zamówiłam:) Pochwal się poskręcanymi mebelkami, mnie się do niebieskich ścian najbardziej podobają albo właśnie taki kolor mebli, albo biały, napewno super wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts