magpie101 06.12.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 To przerażające ,że po tylu programach piętnujących tego typu proceder nic się nie zmieniło Jest mi niedobrze . Przez to nie kupujemy wedlin, jak nieraz kupilam wedline to mialam awanture z mezem, ze on tego nie zje, bo dopiero co przynioslam se sklepu, a juz jest wszystko swiecace. Jemy duzo serow, wedliny ze swiniobicia (w sloiczkach i mrozone) i miesa pieczone w piekarniku na chlebek (szynkowka, schab, boczek, poledwiczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 no ręce opadają... dzięn dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 A jak tam Ania po chrzcinach? Jakies fotki Nadusi wrzucisz? Na pewno wygladala bosko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 07.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Chrzciny podobno udane, a poprawiny chrzcin napewno udane, bo niedawno wróciłam... Pyszności były na stole...mniam mniam... Biedna Ania pewnie jeszcze dotrzymuje towarzystwa pewnym znajomym którzy dobrych manier nie znają i potrafią siedzieć do baaardzo późna... I żadne aluzje do nich nie trafiają...aż się nóż otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 07.12.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Chrzciny podobno udane, a poprawiny chrzcin napewno udane, bo niedawno wróciłam... Pyszności były na stole...mniam mniam... Biedna Ania pewnie jeszcze dotrzymuje towarzystwa pewnym znajomym którzy dobrych manier nie znają i potrafią siedzieć do baaardzo późna... I żadne aluzje do nich nie trafiają...aż się nóż otwiera... Gosia, a nie mogłaś ich jakoś ze sobą zabrać? Pozdrowienia dla Ani i Nadusi, na pewno było pięknie, choć teraz parę dni odpoczynku by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.12.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 I ja pozdrawiam Aniu, na zdjęcia czekamy Pokaż nam ślicznotkę jak się prezentowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.12.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Chrzciny podobno udane, a poprawiny chrzcin napewno udane, bo niedawno wróciłam... Pyszności były na stole...mniam mniam... Biedna Ania pewnie jeszcze dotrzymuje towarzystwa pewnym znajomym którzy dobrych manier nie znają i potrafią siedzieć do baaardzo późna... I żadne aluzje do nich nie trafiają...aż się nóż otwiera... Gosia, a nie mogłaś ich jakoś ze sobą zabrać? Pozdrowienia dla Ani i Nadusi, na pewno było pięknie, choć teraz parę dni odpoczynku by się przydało Ich jeszcze nie mogłam bo i tak w samochodzie miałam 1 osobę za dużo...a takie aluzje jak szczelaliśmy to każdy by zrozumiał a oni udawali że nie słyszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No i co tam Ania po chrzcinach? Pokaz mala gwiazdeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Ania pewnie w wolnej chwili odsypia...w sobote po chrzcinach położyła się o 4 rano...a jak wczoraj to nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.12.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Aniu pokaż Nadusię. Najlepiej w opasce od cioci Bianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 08.12.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Dla ciekawskich zdjęcie Nadusi w tej pięknej opasce... coprawda nie chrzcinowa ale w dniu poprawin chrzcin... ale opaska jest... http://images36.fotosik.pl/38/cf4ca8eb4aabe501m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 08.12.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 ślicznie wyglądają i mamusia i córunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.12.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 w skrócie.... jak to określiła kiedyś Małgoś... moja MAŁA CHRZEŚCIJANKA http://images40.fotosik.pl/38/9e25a4d8dab2dc68med.jpg dziś też miałam gości tak więc obszerniejszy materiał sprawozdawczy jutro i pozdrawiam cieplutko dobrze, że już jest po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 08.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witaj Aniu. Gratulacje. Cieszę się, że pozbyłas się już gości. Całuski dla Nadusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No slicznie wygladala. Od razu widac, ze to nasza Forumka. Wracaj Aniu do nas szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 09.12.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Buziaki dla Nadusi i mamusi bry gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.12.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ślicznie Nadusia wyglądała dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 ślicznie Nadusia wyglądała dzień doberek ja też dzieńdoberek... i też chwale Nadię... piękna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.12.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Pięknie wyglądacie Dziewczynki. I ta śliczna opaseczka. Mama wie jak wychowac córcie na dame:)całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 09.12.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dobry Wieczór Normalnie ciężko za Wami nadążyć.....ufffffffffffff Zgadzam się w 100 %. Aniu, doczytałam, że masz za sobą tę jakże radosną, a jednocześnie pracowitą dla Ciebie uroczystość. Jednak oglądając Cię na zdjęciu, nie widać śladów zmęczenia, jak zawsze radosna i uśmiechnięta , Nadia słodziutka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts