DarioAS 13.10.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 to dlatego Cię tu ostatnio nie było . A już się martwiłam. Mikita wracaj szybciutko do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 muszę Wam coś powiedzieć...normalnie teraz to już przesadziłam...i skręcam i skrecam i skręcam te meble...i końca nie widać! ja pier...normalnie mogłabym trzy pokoje dziecięce urządzić..no, może dwa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 http://images11.fotosik.pl/98/5c675676eef40953med.jpg a więc tu mamy tak: barek, komodę dużą i komodę małą. Na komodzie dużej i barku stoi póki co półka, która ma być na ścianie a pod nią leża jeszcze dwie półki nie złożone (inne niż złożona) i nie złożony regał. Po drugiej stronie pokoju stoi złożony regał, ale jednenu sprzętowi, to już nie ma co foty robić. A na podłodze jeszcze w pudłach leży sobie szafa i witryna chyba mnie pogięło, żeby tyle zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.10.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 a.. no i jeszcze mogę powiedzieć, że jednak IKEA ma znacznie mniej śrubek... czyli mniej skręcania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 14.10.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Będzie fajnie jak zobaczysz efekt końcowy...zobaczysz... Tylko żeby łużeczko się zmieściło do pokoju Wiesz jak będzie tego za dużo...to jakąś część schow i wyciąg dopiero wtedy jak jakaś się zniszczy (czyt. Dawidek wykorzysta)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 15.10.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ania, zaszalałaś z meblami, ja do Pawełka mam regał plus komodę Naprawdę potrzeba Ci tyle mebli dla Dawidka? Może faktycznie jak dziewczyny radzą, część zostawić na później lub sprzedać. P.S. Bardzo ładnie wychodzi Ci to skręcanie, podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 dzis wielki dzień kobietki pokój Dawidka zrobiony na prawie gotowe (brak lampy na suficie i wkręconych gniazdek -bo brak prądu... nadal ) Po skręceniu wszystkich mebli i odstawieniu na swoje miejsce okazało się, że jednak nie ma tego aż tak dużo i nawet bardzo się pokój nie zagracił kręciłam i kręciłam i kręciłam a ż w końcu ukręciłam http://images22.fotosik.pl/188/3cbb908b6f738b9cmed.jpg (znikły paści z góry ) http://images22.fotosik.pl/188/754865ccf3fa4b79med.jpg a tu się pojawiły... http://images11.fotosik.pl/100/13181ddcfef81786med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 15.10.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No pięknie...wkońcu tak czekaam i czekałam na dalsze relacje ze skręcania i wkońcu się doczekałam... gratuluję - piękne mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2007 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 no, teraz już jest coraz lepiej, w tym tygodniu kończymy łazienkę i przedpokój a po niedzieli bierzemy się za klatkę schodową. Tzn. częściowo, bo została do skończenia jedna ściana i oczywiście te nieszczęsne schody. To jest najgorsza sprawa, bo dość, że każdy schód jest krzywy, to na dodatek mają różne wymiary i są strome. Nie wiem co uda się z nimi zrobić . Ale jedno jest pewne... płytek już nie szukam, bo znalazłam. Tym razem pojedziemy po nie nie do Krakowa a do Katowic ( w Krakowie już nie ma i nie wiadomo kiedy będą). To Ferro Brown, ponoć z Opoczna. Chciałam coś wyszukać na ich temat w necie, ale nawet na stronie Opoczna ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 15.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Super mebelki do pokoju Dawidka Widze seria Mammut z Ikea? Kubus Puchatek (a wlasciwie Tygrysek) to osobista ulubiona bajka czekamy na zdjecia tych plytek - ciekawe ze nie ma ich na necie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Dużo tych mebelków coś wyszło, ale pewnie tak miało być Gratuluję!! I współczuję bolących dłoni. Ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2007 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 dużo wyszło, fakt. Nie wiem czemu, poprostu jak je zamawiałm, to nie robiłam pomiarów... Tylko tak na oko, żeby nie było za pusto i nie raziły te niebieskie ściany, a w katalogu to się takie małe i wąskie te mebelki wydawały... Palce nawet nie bolą, chyba doszłam do wprawy Brazia, obiecuję, że jutro wpadnę do Ciebie A jutro kafka w moich skromnych progach... Magi ma wpaść fajnie tak sobie pogawędzić z rana przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 dużo wyszło, fakt. Nie wiem czemu, poprostu jak je zamawiałm, to nie robiłam pomiarów... Tylko tak na oko, żeby nie było za pusto i nie raziły te niebieskie ściany, a w katalogu to się takie małe i wąskie te mebelki wydawały... Palce nawet nie bolą, chyba doszłam do wprawy Brazia, obiecuję, że jutro wpadnę do Ciebie A jutro kafka w moich skromnych progach... Magi ma wpaść fajnie tak sobie pogawędzić z rana przy kawce Jak oprzytomnieję o jakiejś sensownej porze to wpadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.10.2007 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 zapraszam serdecznie byle przed południem, bo mam jutro wyjazd służbowy (przedwyborczy ) i znikam w południe aż do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusia80 15.10.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 No, no... całkiem fajnie się zrobiło u Ciebie... Zaglądam tu często (prawie codziennie), ale zawsze tak cichaczem pozerkam i uciekam, bez przywitania (bo czasu wiecznie deficyt), a gaduła jestem straszna ( a necik też jest fajnym pochłaniaczem czasu, choc rano się żałuje)... Śledziłam też wątek z "zielonymi kafelkami", ale zgodzę się z większością, że choć zielony fajny, to te "ostateczne" są bardziej trafione, a jak ci się kiedyś znudzi kolorek w kuchni to pomalujesz sobie na zielony, czy inny kolorek, bo do nich zawsze cos dopasujesz, a do zielonych.... jakby za jakiś czas przyszła ci ochota na fioletowe ściany, to chyba nie bardzo... W pokoiku Dawidka tez tak przytulnie się zrobiło...., wszystko nabiera kształtów ( mozna powiedzieć, że ma ręce i nogi), choć jak skończysz "Poddasze", a widać już Metę, to pewnie się zajmniesz innym "tematem", który też będzie miał "ręce i nogi" ...i ciekawe, który pokój? Oglądam dużo forumowych domków, ale najbardziej zawsze jestem pełna podziwu do metamorfoz starych budynków... bo jak się buduje od podstaw, to zawsze się wszystko robi jak się chce, często gdzie się chce i tego wszystkim trochę zazdroszczę... Powodzenia i cierpliwości w wykańczaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Magi melduje się w gotowości i oczekuję na współbiesiadników porannej siesty heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.10.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Bardzo ładnie Ci wyszło:) A jaki ten pokój jest duzy? Bo po wstawieniu mebli wydaje się BARDZO duży:) Mój Pawełek ma malutki pokoik, chciałam kupić też tego okrągłego Mamuta, ale strasznie zagracilby pokój, a u Ciebie - wydaje się taki malutki ten stoliczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 niestety byłam odcięta od kompa i po czasie wchodzę a Tu taaaaakie zmiany Aż zazdraszczam Ci takiego postępu prac Drugi zestaw mebli salonowych chyba faktycznie bardziej trafiony! No i mebelki Dawidkowe też mi się baaardzo podobają. pozdrawiam i czekam na dalsze fotki pieszczące me oczy na kawkę to ja mam też zamiar się TU wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts