an-bud 13.12.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 przywitać się przyszłam miłego dnia u mnie musiałaby być 2 i 3 męża mam wysokiego i na 2 za mało miejsca do "wyłożenia się" gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.12.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witka ładne to wsytko wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Co do dywanu to bardzo podoba mi sie 2 i 5, w sumie to nieumialabym sie zdecydowac . Aniu czy zdjecia dywanow sa z allegro? Pytam, bo w podobnej kolorystyce bede potrzebowac do pokoju biurowo-goscinnego tylko, ze 2 sztuki i w podluznym ksztalcie bardziej. Te dywany wszystkie z allegro, różne są rozmiary i kolory. Beż to chyba najbardziej neutralny kolor, dlatego myślimy o takim I musi być w miarę duży, nam potrzeba 2 na 3 m, ale w mniejszych rozmiarach jest większy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 przywitać się przyszłam miłego dnia u mnie musiałaby być 2 i 3 męża mam wysokiego i na 2 za mało miejsca do "wyłożenia się" gosia no właśnie... my też jesteśmy z tych większych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witka ładne to wsytko wis? no, mnie się podoba, mam nadzieję, że większości też problem tylko w tym, żeby to dobrze połączyć ze sobą w tym moim mini salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam Anula, Ty sobie wszystko dobrze obmierz, bo w sklepach jest większa powierzchnia i te kanapy nie wydają się takie duże. Jeśli chcesz sprawdzić ile zajmują miejsca to najlepszym sposobem jest ułożenie na podłodze gazet z takiej samej wielkości jak sofa. Ja nie wiem jakie duże są te dwójki, ale chyba wziełabym dwie dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 13.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Hej Dario Ja u ciebie też juz od dawna bywam....na chwile zniknęłam z forum, a tu tyle zmain i dzidziuś nowy -GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witanko weekendowe, czy moja prosba o nowe fotki gdzies umknela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 witanko weekendowe, czy moja prosba o nowe fotki gdzies umknela? Aniu na poprzedniej stronie zostały no tośmy pojechali.. a właściwie już wrócili ze szpitala.... młody rozciął głowę i to konkretnie. Nawet nie wiem o co, bo nigdzie nie ma śladu zbrodni. On był w swoim pokoju a ja w kuchni... I przyleciał do mnie z płaczem Traumatyczne przeżycie dla niego, a dla mnie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 To niedobrze... Ale wszystko dobrze z mlodym juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.12.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 ojojoj az mnie zabolalo ale wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 rozcięcie do kości tak myslę, że chyba zaliczył róg parapetu , ma założone dwa szwy. Dobrze tylko, że do wstrząsu nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Dwa szwy to nieduzo. Bede dobrze. Rog parapetu albo kaloryfer moze - ja tak sobie kiedys glowe rozwalilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Małgosiu została Ci blizna? Bo mnie nastraszyli, że blizna napewno zostanie, on to ma na samym środku czółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Ja to mialam na glowie owlosionej, to nie wiem... Smaruj Contratubexem, ja tak smarowalam po rozcieciu wargi (konkretna sprawa byla... ) i zniknelo bez sladu. Im wczesniej zaczniesz, tym wieksza szansa, ze blizna sie wchlonie. Ucaluj mlodego bohatera wojennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 13.12.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 O matko biedny Dawidek... - kurcze ucałuj ode mnie... 2 szwy to nie dużo...może nie będzie widać nawet...ale lepiej zapobiegać...poczyrtaj o tych maściach może rzeczywiście Contratubex - jak tylko pomoże to warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Acha, i te masc sie wciera kolistymi ruchami. Tak tez robilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.12.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 maść napewno kupię, tylko się ją stosuje, jak się rana zagoi dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 No tak, tak... Wczesniej nie mozna. Generalnie wszystko, co ma wyciag z cebuli sie stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 13.12.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 dzień dobry. UUU, widze że męskie przygody... Aniu nie martw się mlody organizm może sobie inaczej z blizną radzić niż dorosły no i przede wszystkim nie drapać strupka (ja tak nagminnie robię i nawet po małych rankach ślady zostają. DOdatkowo to nie w lecie kiedy skóra się opala, jak dwa szxwy tylko to chyba nieduża. A w najbardziej niepożądanym przez Ciebie przypadku.... widziałaś faceta co się swoimi bliznami nie chwali???? a co do ustawienia kanap - ja bym się zastanowiła czy nie przenieść mebelków na ścianę naprzeciwko a kanapy (a może być tez wtedy i narożnik, dać tak jak fotele i pod ścianę z obecnymi mebelkami. Miałabyś wtedy kanapę naprzeciw TV i "otwarty" ukłąd pokoju. Zawsze zmieściłoby się jeszcze coś do siedzenia no i chyba łatwiej coś na stół przynieść itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts