Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co do dywanu to bardzo podoba mi sie 2 i 5, w sumie to nieumialabym sie zdecydowac :roll: .

Aniu czy zdjecia dywanow sa z allegro? Pytam, bo w podobnej kolorystyce bede potrzebowac do pokoju biurowo-goscinnego tylko, ze 2 sztuki i w podluznym ksztalcie bardziej.

Te dywany wszystkie z allegro, różne są rozmiary i kolory.

Beż to chyba najbardziej neutralny kolor, dlatego myślimy o takim 8)

I musi być w miarę duży, nam potrzeba 2 na 3 m, ale w mniejszych rozmiarach jest większy wybór :wink:

Witam :)

Anula, Ty sobie wszystko dobrze obmierz, bo w sklepach jest większa powierzchnia i te kanapy nie wydają się takie duże.

Jeśli chcesz sprawdzić ile zajmują miejsca to najlepszym sposobem jest ułożenie na podłodze gazet z takiej samej wielkości jak sofa. :D

Ja nie wiem jakie duże są te dwójki, ale chyba wziełabym dwie dwójki. :roll: :roll:

witanko weekendowe, czy moja prosba o nowe fotki gdzies umknela?

Aniu na poprzedniej stronie zostały :wink:

no tośmy pojechali..

a właściwie już wrócili :roll:

ze szpitala....

młody rozciął głowę i to konkretnie. Nawet nie wiem o co, bo nigdzie nie ma śladu zbrodni. On był w swoim pokoju a ja w kuchni...

I przyleciał do mnie z płaczem :o

Traumatyczne przeżycie dla niego, a dla mnie jeszcze bardziej :cry: :cry: :cry:

dzień dobry. UUU, widze że męskie przygody... Aniu nie martw się mlody organizm może sobie inaczej z blizną radzić niż dorosły no i przede wszystkim nie drapać strupka (ja tak nagminnie robię i nawet po małych rankach ślady zostają. DOdatkowo to nie w lecie kiedy skóra się opala, jak dwa szxwy tylko to chyba nieduża. A w najbardziej niepożądanym przez Ciebie przypadku.... widziałaś faceta co się swoimi bliznami nie chwali???? :roll:

a co do ustawienia kanap - ja bym się zastanowiła czy nie przenieść mebelków na ścianę naprzeciwko a kanapy (a może być tez wtedy i narożnik, dać tak jak fotele i pod ścianę z obecnymi mebelkami. Miałabyś wtedy kanapę naprzeciw TV i "otwarty" ukłąd pokoju. Zawsze zmieściłoby się jeszcze coś do siedzenia no i chyba łatwiej coś na stół przynieść itd...