cyla 16.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Aka - zabierz mnie po drodze sąsiadko na ta kawkę pzdr cyla z okolic Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.10.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dario ja chyba dzis bede miała meble do salonu....A Ty kiedy pokażesz swoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 o, ale tu już tak wcześnie dzisiaj jesteście no to gorąca kawka czeka http://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg dla Gosi i nie pijących kawy herbatka http://th.interia.pl/50,bf3a020b11917108/herbata.jpg i coś na ząb http://th.interia.pl/20,ba8025d06838730/ciasto.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wowwww już mi ślinka kapie, no to zaczynajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 NIe wiem, od czego zacząć.. Mikita, pokój Dawidka ma niecałe 14 m2, na razie wydaje się, że jest duży, ale jeszcze nie ma tam łóżeczka, a jak przywieziemy do tego jego zabawki, autko i rowerek, no i jeszcze bujak (to wszystko na tyle duże, że się nie upcha do mebli), to już będzie ciasno. Stół stoi teraz w tym miejscu, gdzie będzie łóżeczko. Ale Mamuta musiałam kupić, bo bardzo podoba mi się ta dziecięca seria, a dziecko też gdzieś siedzieć i np. rysować musi, więc i tak coś trzeba było kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wowwww już mi ślinka kapie, no to zaczynajmy no, mnie też. Uwielbiam domowe wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.10.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Mniam.... Pawełek ma ok. 12m2, a dwa metry to dużo i my mamy taką kiszkę, więc mało ustawny:( A Mamut fajny bo boki są lekko do góry i kredki nie spadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Aka zabierz Cylę martwiłam się o Ciebie, bo nigdzie nie zaglądałaś ostatnio i tak myślałam, że albo masz nawał pracy albo właśnie problemy z koputerem. Dobrze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Mniam.... Pawełek ma ok. 12m2, a dwa metry to dużo i my mamy taką kiszkę, więc mało ustawny:( A Mamut fajny bo boki są lekko do góry i kredki nie spadają No widzisz... tego nie wiedziałam, jak zwykle potrafisz mnie zaskoczyć tak więc Mamut plusuje u mnie jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dario ja chyba dzis bede miała meble do salonu....A Ty kiedy pokażesz swoje? Myślę, że będą w następny wtorek, czyli za tydzień znowu skręcanie Ale jak złoży się jedną rzecz, to reszta idzie raz dwa, bo wszystko jest na podobnej zasadzie. A do salonu mam tylko cztery meble, nie tyle co do młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Wiesz co Cyla, tak pomyślałam, że wychodzi na to, że BRW towar rozwozi tylko we wtorki, skoro Ty też masz dziś dostać. Do siostry męża przyszły dwa miesiące temu we wtorek, do Dawidka tydzień temu a do mnie za tydzień we wtorek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Aka zabierz Cylę martwiłam się o Ciebie, bo nigdzie nie zaglądałaś ostatnio i tak myślałam, że albo masz nawał pracy albo właśnie problemy z koputerem. Dobrze, że już jesteś o jak miło, że pamiętałas o mnie moje najmłodsze zwaliło mi laptopa i po ekranie nici-wymiana przeszło tyś mąz zakupił nowego stacjonarnego bo i tak będzie potrzebny do gabinetu w domku Cyla-blisko Ina mieszkasz?pochwal się mebelkami i gdzie kupiłas je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 no i przede wszystkim, trochę spózniona melduję się na kawce Cyla dzis Ty pierwsza, może jutro uda mi się Ciebie po drodze zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 oj, to się działo... i kosztowało.. Aka pora uzupełnić dziennik, bo ja tam codziennie zaglądam i nic A gdzie to Ino jest? Możecie mi przybliżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ino to Inowrocław-kujawsko-pomorskie kojarzysz? a dziennik faktycznie musze uzupełnic-mam trochę fotek dzisiaj wgram oprogramowanie do kompa i wstawię choć kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Dario chcesz mnie wykończyć w pracy ?? taka kawa i takie słodkości..........matyyldoooooooo........burczy mi w brzuchu ze też się spozniłam rano...pewnie wszystko zjadłyscie, co baby ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 jeszcze nie... specjalnie upiekłam więcej, jakby chciał się ktoś jeszcze załapać a tak po za tym zima idzie... trzeba zadbać o odpowiednią ilość tłuszczyku, żeby ciepło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.10.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Ino to Inowrocław-kujawsko-pomorskie kojarzysz? a dziennik faktycznie musze uzupełnic-mam trochę fotek dzisiaj wgram oprogramowanie do kompa i wstawię choć kilka no widzisz... nie domyśliłam się skrótu.. pewnie, że kojarzę, jak można nie kojarzyć takiego miasta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Aka zabierz Cylę martwiłam się o Ciebie, bo nigdzie nie zaglądałaś ostatnio i tak myślałam, że albo masz nawał pracy albo właśnie problemy z koputerem. Dobrze, że już jesteś o jak miło, że pamiętałas o mnie moje najmłodsze zwaliło mi laptopa i po ekranie nici-wymiana przeszło tyś mąz zakupił nowego stacjonarnego bo i tak będzie potrzebny do gabinetu w domku Cyla-blisko Ina mieszkasz?pochwal się mebelkami i gdzie kupiłas je Mebelki zamówiłam w Żninie w BlackRed....A mieszkam w Barcinie pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.10.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Mebelki zamówiłam w Żninie w BlackRed....A mieszkam w Barcinie pzdr cyla oooo to fajnie u Nas też w Inie jest BRW chwal się nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts