nitubaga 07.01.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 witam. to ja dla rownowagi dodam, że mnie sie widzi druga - pozioma.... bardziej widoczne są numerki dni, a to dla babci może mieć znaczenie, jakby chciała coś zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ty Ania moze pomysl o zalozeniu jadlodajni albo kawiarni w domu, bo w zasadzie ciagle masz gosci. Przynajmniej jakis pozytek bylby z nich. No Aniu wczoraj weszłam sobie na Twoje poddasze, żeby pokazać mężowi Twój piękny narożnik wypoczynkowy. Muszę tu zaznaczyć, że nie jestem zwolenniczką skóry, ale Twój mi się bardzo podoba jest taki fajny, elegancki. Mąż zauważył, w Twoim profilu Trzebinia ,(wiesz, bo ja ciągle w stresie tą perspektywą pracy w Krakowie , mąż za wszelką cenę stara sie mnie pocieszyć) mówi..."no widzisz kolejny plus Krakowa, w drodze powrotnej będziesz mogła czasem do DarioAS na kawę wpadać"... Tak więc Aniu pomyśl o założeniu tej kawiarni pozdrawiam serdecznie Edytko, ja baaaardzo, bardzo zapraszam będzie mi ogromnie miło jak wpadniesz na kawkę A Kraków to piękne miasto, sama zamierzam się gdzieś tam rozejrzeć za pracą, jak już ciut dzieci odchowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.01.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wersja 1 jak dla mnie jest ladniejsza i kalendarz bardziej przejrzysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Pierwsza mi sie jakos bardziej podoba. mnie w sumie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 07.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 wiecie co jutro (śr) mam rozmowę w sprawie pracy - 13 osób chętnych na to stanowisko- także teoretycznie mam mniej niż 10% szans, ale co tam pójdę napiszę test i pogadam sobie z panem burmistrzem a nóż widelec sie uda.... trzymajcie kciuki plissssssssssssssssssssssss I jak poszla rozmowa w sprawie pracy? Kciuki pomogly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A tak wogóle wybieram się di Ciebie na kawkę ale niestety mała chora więc muszę poczekać... No i narożnika jeszcze nie zobaczę... a co Kini?? przeziębiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Julka sliczna, pewnie po mamusi Nadusia tez piekna a Ani to nie lubie bo taka chuda jest i brzucha nie ma Mam podobne odczucia... i ja no... bo się jeszcze.. na Was obrażę ... zapewniam, że mam brzuch, tylko akurat tak na zdjęciu nie wyszedł, bo chyba ciut bokiem stałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 takie kalendarze to fajny prezent jest dzień doberek widzę, że się nam Gosia bardziej osobowa zrobiła a mąż zostanie pod starym nickiem?? Mikita, jak leci?? Dawno nie zaglądałaś Też myślałam, żeby taki kalendarz zamówić, ale cóż.. kusi mnie robienie takich rzeczy całkiem samodzielnie z różnym skutkiem... Malgos, Miko, Justynko, dzięki za linki. Ja tu zaglądałam, tylko nie pisałam nic. Ale linki mam w ulubionych, z niektórych nawet coś próbowałam robić. Ale w końcu znalazłam polską wersję kalendarza. Szkoda, że bez imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 07.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 wiecie co jutro (śr) mam rozmowę w sprawie pracy - 13 osób chętnych na to stanowisko- także teoretycznie mam mniej niż 10% szans, ale co tam pójdę napiszę test i pogadam sobie z panem burmistrzem a nóż widelec sie uda.... trzymajcie kciuki plissssssssssssssssssssssss I jak poszla rozmowa w sprawie pracy? Kciuki pomogly? nie jestem zadowolona za bardzo, napewno nic z tego nie będzie a szkoda bo praca mi się wydaje bardzo ciekawa, takze dalej siedzimy w domu i szukamy !!! Aniu a co do kalendarzey to są super śliczne, mi się najbardziej podoba ta pierwsza wersja!zdolniacha z ciebie muszę przyznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a... w tym programie coś mi nie szło http://www.mycalendar.wizart.cad.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 wiecie co jutro (śr) mam rozmowę w sprawie pracy - 13 osób chętnych na to stanowisko- także teoretycznie mam mniej niż 10% szans, ale co tam pójdę napiszę test i pogadam sobie z panem burmistrzem a nóż widelec sie uda.... trzymajcie kciuki plissssssssssssssssssssssss I jak poszla rozmowa w sprawie pracy? Kciuki pomogly? nie jestem zadowolona za bardzo, napewno nic z tego nie będzie a szkoda bo praca mi się wydaje bardzo ciekawa, takze dalej siedzimy w domu i szukamy !!! Aniu a co do kalendarzey to są super śliczne, mi się najbardziej podoba ta pierwsza wersja!zdolniacha z ciebie muszę przyznać... Trudno, następnym razem pójdzie dobrze, ja zawsze uważam, że jak nie tu, to gdzie indziej.. I może lepiej Aniu przeprowadziliście się? Widzę nowy adres w podpisie A gdzie fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wybieram wersję pierwszą i tła też OK. Aniu, to dobre wyjście - babcia będzie wiedziała kiedy prezenty kupować dzieciakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Tla OK, luzik. Bardzo fajny pomysl i realizacja tez. aniaj84 tylko idioci sa z siebie caly czas zadowoleni. Wiec albo bedzie dobrze, albo... nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 07.01.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 tak Aniu już mieszkamy u siebie przeprowadzilismy się w piątek 19 grudnia, ta noc będzie pamiętna......... w domu było chyba z 10 stopni ciepła. Bałam się o Igora,że mi się rozchoruje. A co do fotek to.... to twój wątek nie będę tu wklejac swoich zdjęć łłłłłłłe młody zrobił KUPĘ ide uczynić swą powinność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 07.01.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 malgos2 masz racje, a była taka jedna dziewucha co cały czas się przechwalała co to ona na tym ch.... ym teście napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 kurczę, nic mi mniejsze dziecię od dwóch dni luzu nie daje muszę z nią chodzić po chałpie na rękach bo jak nie to ciągle płacze tak jak teraz znów zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Moze ma depresje? Ucaluj ja ode mnie koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.01.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 A może to kolka? nie znam się.... A co do kalendarza -wersja nr 1 -stanowczo! jest jakaś taka "żywsza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 tak Aniu już mieszkamy u siebie przeprowadzilismy się w piątek 19 grudnia, ta noc będzie pamiętna......... w domu było chyba z 10 stopni ciepła. Bałam się o Igora,że mi się rozchoruje. A co do fotek to.... to twój wątek nie będę tu wklejac swoich zdjęć łłłłłłłe młody zrobił KUPĘ ide uczynić swą powinność Aniu, to wątek budowlany, ja nie mam już co wrzucać, więc się nie obrażę, jak to zrobi kto inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.01.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Moze ma depresje? Ucaluj ja ode mnie koniecznie. to nie depresja jeszcze znowu się przestawia.. do tej pory jadła co 2 i pół godziny, teraz je co 3. Zazwyczaj. I godzinę po karmieniu szła spać, spała do kolejnego karmienia. Teraz już tyle snu nie potrzebuje, więc następuje brak regulacji. No i mamy kłopoty ze spaniem, nie może się uspić Przedtem kładłam ją do łóżeczka na brzuszku, odpływała w momencie. Teraz jak ją wkładam na brzuszek to podnosi się na rękach i gaworzy do misia na poduszcze . A potem jest nerw, bo spanie przechodzi... Kasiu, Twój przepis na ciacho wypróbowałam. Już nawet dwa razy Jestem ogromnie wdzięczna, smakuje bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts