DarioAS 18.10.2007 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 witam, czy mogę przyłaczyć się z kawą? Dario czy te płytki mają nierówną powierzchnię? czy też to tylko złudzenie? z kawką zawsze można się przyłączyć Edyryt płytki mają nierówną powierzchnię, tak jak widać na zdjęciu. A najbardziej urzekła mnie ich powierzchnia, wygląda na żywo, jak aksamit i mieni sie raz na szaro raz na brązowo, w zależności, jak pada światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.10.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 No piękne płyteczki ale efekt i tak ocenimy jak położone będą...tradycyjnie wpadam na spóźniona herbatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 herbatka zawsze dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Gosia zapraszam jutro na herbatkę w realu po 14tej . Mieszkasz niedaleko, to w sumie wioska obok mojej, jak się nudzisz, to zapraszam.. Myślę, że trafisz . A.. mam już prąd!!! Więc można pić herbatkę (kawkę), jest się już gdzie umyć i wysiusiać, więc prawie jak w domu . Nawet mam dwa krzesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 18.10.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 GRATULUJE elektryczności Teraz możesz mysleć o przeprowadzce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 noooo.. nawet nie wiesz (albo i wiesz), jak człowiek potrafi się cieszyć z takiej wiadomości jutro przyjeżdżają mebelki, więc w kilka dni powinnam się z nimi uporać (w tym tygodniu weekend odpada..- obowiązki służbowe ). I będzie mnie nadal trzymać ta kuchnia. Ani widu gościa, miało być do dwóch tygodni, jutro mija termin. I pewnie jeszcze będę trochę czekać . Nie chcę pisać co o tym myślę, bo chyba każdy czułby to samo na moim miejscu . Szkoda słów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 18.10.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Niestety tak się porobiło że fachowcy maja nas w głębokim .......Mój mąż od dwóch tygodni nie może dodzwonić sie do naszego elektryka, facet nie odbiera telefonów, nie wiem czy umarł, czy wyjechał na wakacje. Zostało mu kilka drobiazgów do zrobienia. Cholera ciężka człowieka bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.10.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 A masz herbatkę już w nowym domku...do której tam będziesz to może trafię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 do 17tej napewno, może dłużej, zależy jak będzie z Dawidkiem, bo nie zawsze jest na tyle grzeczny, żeby tam siedzieć niewiadomo ile . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Niestety tak się porobiło że fachowcy maja nas w głębokim ....... Mój mąż od dwóch tygodni nie może dodzwonić sie do naszego elektryka, facet nie odbiera telefonów, nie wiem czy umarł, czy wyjechał na wakacje. Zostało mu kilka drobiazgów do zrobienia. Cholera ciężka człowieka bierze. no właśnie mnie też co chwilę cholera bierze, tym bardziej, że zima idzie nieubłaganie i nie bardzo podoba mi się przenoszenie w trakcie mrozów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 ale powiem Wam, co było najlepsze... Jak już kiedyś tam pisałam, od początku paźdzernika (tego) miała nas znów odwiedzić ekipa od ociepleń. Byliśmy umówieni, materiał już kupiony... Mamy jak pamiętacie ocieploną tylko górę, teraz w ruch miał iść dół. Poniedziałek 1 październik... CISZA Wtorek... CISZA Sroda... CISZA . Tata już dobrze zbulwersowany wykonuje kilkakrotnie telefony za gościami... Nikt nie odbiera . Czwartek... Dowiadujemy się, że poprostu nas konkretnie olali i pojechali wszyscy za granicę Znaleźliśmy innego wykonawcę ( na marginesie- dwukrotnie droższego), umówiliśmy się na robotę od poniedziałku . Piątek... dzwoni w końcu poprzedni wykonawca, że już wrócili i czy mogą przyjść od soboty na tą robotę. Ucieszyliśmy się, jak nic, bo to dwa razy taniej wyjdzie > A swoją drogą... To szybko wrócili Sobota... CISZA... Poniedziałek... przyjeżdża pracownik po rusztowania i oznajmia, że się jednak tego nie podejmą bo coś tam, coś tam. Na moje oko dorwali grubszą robotę przez weekend i znów nas olali!!!! I co teraz? Ręce załamać i płakać . Na dodatek z drugiego gościa zrezygnowaliśmy Ale ja mu zrobię opinię... W całych Myślachowicach (tam będę mieszkać) nie znajdzie już gość roboty, a jak go spotkam osobiście... Niech go ma ktoś lepiej pod opieką Bo co ta firma, która się nie wywiązuje i olewa klientów!! ale się w końcu wyżaliłam, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Hmmm...to na herbatkę przyjadę pod warunkiem że mąż autko skończy obmacywać...AUTO zamiast żony Dario - wyżalić się rzecz ludzka - czasami pomaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 18.10.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Przez pół roku szukaliśmu kogos do zrobienia podbitki. Nawet nie chcieli przyjechać zobaczyć. Aż tu nagle olśnienie znajomy mojego męża wykonuje takie prace i zajmie się tym od wtorku. Jak sobie pomyślę że teraz dopiero miałabym zaczynać budowę brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Hmmm...to na herbatkę przyjadę pod warunkiem że mąż autko skończy obmacywać...AUTO zamiast żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 18.10.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Dario ja znowu z doskoku...........trzymam kciuki za ekipe ociepleniową płytki fajnie wyglądają, a jak bedzie z czyszczeniem takiej porowatej powierzchni??...........ja z natury zawsze mam jakies "ale" buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 tak jak mój mąż... więc jest tak... mam nadzieję, że nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 a teraz słuchajcie.. mam nową misję!! poszukuję dywanu do pokoju Dawidka, wymiary ok. 2 na 3 metry. Może być ciut mniej lub więcej (np. 240 na 3.40 czy 1.50 na 2.10). Nie chcę, żeby był typowo dziecięcy czy typowo nie dzieciecy. Chodzi o to, że sama jeszcze nie wiem czego szukam . Ale żeby był taki na lata, a nie na sam wiek dziecięcy. Chyba, że naprawdę coś zrobi na mnie duże wrażenie. No, i w tonacji pasującej do całego pokoju . No to proszę Was kobietki o pomoc Pierwsze efekty mojego szukania: http://www.tylkodywan.pl/obrazki/duze/Alt_bez_2.00_3.00_prostokat_d.jpg http://www.tylkodywan.pl/obrazki/duze/DIXI_jasna_ochra_2_3_prostokat_d.jpg http://e-dywany.pl/data/offer/1/00000653/2391/efJVhhAWjGYJhcbEXSJk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 http://www.superdywany.pl/upload/th150_5218_1.jpg a ten pokażę przez sentyment http://easy1631.easyisp.pl/320x240/img_4980.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 18.10.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Mi osobiscie podoba się 1 i 3 - podoba mi sie też ten co jest dużo niebieskiego - ale myślę że lepsze będą te co wymieniłam - i są praktyczne - na ładne pare lat...a poza tym mają swój urok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.10.2007 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 no własnie... mnie się podobają te wszystkie trzy pierwsze.. i jeszcze dużo innych fajnych znalazłam, ale za małych niestety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts