malgos2 09.01.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ty wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nio wim betonik..nomalnie natolinczyk taki sciebie jezd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.01.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No takiego od serca, z piersi wlasnej... Szkoda, ze Ci brakuje doby, tesknimy za Toba. z piersi własnej to nawet małej ostatnio brakuje woli zastępcze za to monsz ma radochę... naprawdę, ciągle ostatnio sprzątam, gotuję, zajmuję się dziećmi.. totalna kura domowa jeszcze te kalendarze... ale właśnie skończyłam je dzisiaj robić w sumie to moglłabym to zrobić w jeden wieczór, bo to żadna filiozofia ale ciągle mi coś nie pasiło. problem był z tymi zdjęciami, żeby je dobrze podłożyć i wcześniej dobrze przygotować Po niedzieli już będę miała luz, to w końcu nadrobię forumowe zaległości mam nadzieję jak zrobiłam jakieś byki, to sorki, ale piwko, brak snu i późna godzina zrobiły swoje... zaraz się idę rzucić na łóżeczko... a raczej... na monsza... bo jeszcze nie zdążył się uśpić zbyt głęboko trzeba popracować nad brzuszkiem, żeby ta ostatnia fałdka znikła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.01.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 piłem takie mlyko..ale nie ..mialem na alkoholek jakos klimacik..niom.. i smakowało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.01.2009 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 nio wim betonik..nomalnie natolinczyk taki sciebie jezd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 jasne ze smakowało łod niej smakowało..heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 jasne ze smakowało łod niej smakowało..heheh no, to Ty doświadczony mężczyzna jesteś mojemu Dawidkowe nie smakowało a Nadusinie wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 saras tam doswiadczony..niom..z niejednej piersi sie mlyko spijało poprostu hehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 saras tam doswiadczony..niom..z niejednej piersi sie mlyko spijało poprostu hehehehehe oj Ty, Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Czy ja dobrze widze Ania, ze piwko pijesz! To dlatego Nadusi tak smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Czy ja dobrze widze Ania, ze piwko pijesz! To dlatego Nadusi tak smakuje. piję, bo już od sylwestra nie karmię jak ją przystawiam, to jest wojna picie koperku z butelki przyczyniło się niestety do tego, że woli smoczek niż cycusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.01.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 kaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No to na dzampreze pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 póki mała śpi, to streszczam.. u lekarza poszło w miarę gładko, z Dawidkiem kolejny raz do kontroli za 10 dni, mam mu kupić maść Cepan na blizny, a jak nie będzie efektu do 3 tygodni to zmienić na jakąś inną. Droższą. Pytałam o ten Dermatex, ale lekarka stwierdziła, że jest droga a nie każdemu pomaga. Ponoć najczęściej najlepsze rezultatry daje ten Cepan. Zobaczymy Nadusia waży... 7.100 lekarka aż oczy przetarła ze zdiwienia.. i patrzy na mnie... "a czym ją pani karmi???" no, przecież kurczę mlekiem ale po chwili stwierdziła, że jest długa i waga jest adekwatna do wzrostu, a już myślałam, że dziecko tuczę... pochwaliła Nadinkę, że wygląda jak dziecko co ma 6 miesięcy a nie 3 a pod kątem rozwoju ponoć przynajmniej o miesiąc wyprzeda rówiesników.. dokładnie powtarzam... wszystko przez to, że mała akurat nie była marudna i zaczęła na kozetce pompki robić, jak ją połozyłam na brzuchu i śmiała się do czego mogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ania, ale ja nie pytam o papier tylko o program z jakiego korzystałaś? Bo chodzi mi o te wpisywane teksty przy datach . Wiolaszko, o jakie teksty chodzi?? Kalendarz robiłam w programie, który ściągłam z netu, nazywa się TKexe zrobiłam 3szt. 12-stronicowe, każdy inny bo każda babcia ma inne wnuki Dlatego to tyle trwało jeszcze pokażę kilka przykładów http://images44.fotosik.pl/47/479026abe9e03562med.jpg http://images40.fotosik.pl/47/bfcd9ec98bf9e764med.jpg http://images25.fotosik.pl/311/d1afee1d5d4af4d4med.jpg i jeszcze roczny dla jednego dziadka, co ma tylko moje dzieciątka jako wnuki http://images39.fotosik.pl/47/1c66b287bfad82c0med.jpg zdjęcia obrabiałam w kilku programach, to już nie tak łatwo wytłumaczyć, bo jeszcze nawet dla mnie to ciut wyższa szkoła jazdy kombinowałam głównie i w Corelu i Photoshopie i w Microsofcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 A kalendzrz super sprawa...ale mojego nawet nie mam gdzie druknąć...drukarki do naprawy nie damy bo lepiej oplaca się nową kupić...tylko trzeba męża urobić... Gosiu możesz zrobić, tak jak Wiolaszka, że zaniosła do drukarni Ja też najpierw myślałam, żeby zrobić ten kalendarz, zgrać na płytkę i zanieść do fotografa.. To nawet taniej wychodzi niż drukowanie w domu, bo tuszu idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 No to na dzampreze pora. To kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 jeszcze... 8 lutego idziemy na chrzciny, monsz jako chrzestny szukam nowego image, czyli fryzury bo juz mam dość tego wiecznego kucyka teraz grzebię po necie w poszukiwaniu inspiracji bo największy problem w tym, że mam strasznie sianowate włosy, jest ich dużo ale się puszą jak... i nie każda fryzura będzie u mnie wyglądać jak na obrazku i żeby mi ciut moją szczurowatą gębusię zasłoniły włosy trudno będzie coś znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.01.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ania, jesli jestes gotowa troche zainwestowac to Cie zabiore do swietnej fryzjerki, ktora umie doradzic dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.01.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 a to zależy ile trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts