Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdyby spała w samochodzie to byśmy ją przecież wcześniej znaleźli. Mój mąż ma obsesję na punkcie sprzątania w samochodzie. Musiała jakoś wlecieć i usiadła na pasie bezpieczeństwa.

Z drugiej strony dobrze, że użarła mnie a nie męża w czasie jazdy.

Że też mój nie ma takiej obsesji :roll: Ciągle się spieszy i robi w aucie taki syf, że jak hamuję, to wciąż mi się coś turla pod nogami :evil: :evil:

dzień dobry!!! widzę tzn czytam, że o sprzątaniu mowa więc ja też się wzięłam tylko nie za samochód (a też się tego domaga) a za łazieneczkę, tylko, że mnie głowa rozbolała od tego domestosa :x :evil: .... fuuuuujjjjj a jeszcze przede mną taniec z mopem na dole i cała góra :roll: :roll: :roll: :roll: :-? :-? :-? a co dziś macie na obiad, bo ja jakoś nie mam pomysłu :roll:

Nie marudź. Przynajmniej Twój każdej wolnej chwili na myjni nie spędza. Mój zamiast spędzić jak należy niedzielne popołudnie z rodziną to zawsze pucuje samochód.

Ech, żeby w domu tak sprzątał :roll:

...za to mój monsz mówi, że skoro ja jeżdze to ja "se sprzontam"... no a jak on nasika w kibelek to ja też muszę posprzatać.. :D :p

dzień dobry!!! widzę tzn czytam, że o sprzątaniu mowa więc ja też się wzięłam tylko nie za samochód (a też się tego domaga) a za łazieneczkę, tylko, że mnie głowa rozbolała od tego domestosa :x :evil: .... fuuuuujjjjj a jeszcze przede mną taniec z mopem na dole i cała góra :roll: :roll: :roll: :roll: :-? :-? :-? a co dziś macie na obiad, bo ja jakoś nie mam pomysłu :roll:

U mnie dzisiaj na obiadzik pizza, bo późno wrócę, więc niech se radzą chłopaki jak umieją :lol: :lol: Jutro w nagrodę zrobię im ruskie pierogi :wink:

l

Gosia powiedz Edzi, że nasza Bożenka dołączyła do zacnego grona ciężarnych. Koniec drugiego miesiąca :p :p :p

O....Bożenka w ciąży - super... :lol: - może wkońcu dojdą do wniosku że "praca" z dziećmi to nie taka łatwa sprawa :roll:

I nie tylko Ona w ciąży - jeszcze Aneta siostra Tomka - termin na sierpień... :wink:

Także rodzina się powiększa... :D

A na kiedy Bożenka?

a co dziś macie na obiad, bo ja jakoś nie mam pomysłu :roll:

Chyba naleśniki zrobię bo za bardzo nie mam co. A na zakupy nie pójdę bo jestem uziemiona. Wczoraj rozwaliłam obcas w bucie. Mąż miał mi wieczorem naprawić, ale ksiądz u nas chodził po kolędzie i przez to zamieszanie oboje zapomnieliśmy. Dobrze, że dzisiaj idę do pracy na 18-tą to spokojnie mnie samochodem zawiezie. Pojadę w letnich butach :-? A śniegu u nas napadało sporo.

a co dziś macie na obiad, bo ja jakoś nie mam pomysłu :roll:

Dziś mąż zdrowiejący gotuję, więc obiad niespodzianka.

Jakaś rekompensata za to, że z powodu jego przeziebienia codziennie jakiś chrzest bojowy za kółkiem przechodziłam: w środę powrót w starsznej śnieżycy, wczoraj wywiadówka młodej w innym mieście , gdzie jeszcze autem jako kierowca nie byłam :(

ja mam żurek z wczoraj z jajeczkiem, a na drugie żeberko z ziemniaczkami. Monsz wczoraj nie dojadł, bo tak to byłyby kotleciki sojowe, bo piątek :wink:

dzień dobry :p

Dorfi, Ty się kobietko oszczędzaj :roll:

Do kiedy pracujesz??

Monia, gdzie Ty znów wybywasz, że na cały dzień :roll:

Wiolaszko, u mnie się też na to mówi potocznie liszaj, ale taki opisowy liszaj to wygląda inaczej, nie chciałam Was zmylić :wink: .

A gdzie Ci się to robiło??

Też tak jak Dawidkowi?

A czółko Dawidka powoli się goi, smaruję mu tą bliznę Cepanem, na razie bez efektów. Ale jeszcze może za wcześnie na efekty :roll:

Do kiedy pracujesz??

Muszę pociągnąć do końca semestru. Na szczęście już niewiele zostało.

Dzisiaj zaczynam "wykańczać" zaocznych. Siedzę do oporu, żeby wszystkich przepuścić. Mam nadzieję, że wszyscy przyjdą bo nie będzie mi się chciało dla jednej lub dwóch osób zasuwać w czasie sesji poprawkowej. Jutro to samo. A w przyszły weekend ostatnia grupa (i ostatni pracujący weekend).

l

Gosia powiedz Edzi, że nasza Bożenka dołączyła do zacnego grona ciężarnych. Koniec drugiego miesiąca :p :p :p

O....Bożenka w ciąży - super... :lol: - może wkońcu dojdą do wniosku że "praca" z dziećmi to nie taka łatwa sprawa :roll:

I nie tylko Ona w ciąży - jeszcze Aneta siostra Tomka - termin na sierpień... :wink:

Także rodzina się powiększa... :D

A na kiedy Bożenka?

oj, ten rok też będzie obfity... :roll:

:lol: :lol: :lol:

Trzeba jeszcze Madzi faceta w końcu zorganizować, bo jeszcze tylko ona nam samotna i bezdzietna zostanie :roll:

Jak Kinia?

Wyzdrowiała już?

Do kiedy pracujesz??

Dzisiaj zaczynam "wykańczać" zaocznych. Siedzę do oporu, żeby wszystkich przepuścić. Mam nadzieję, że wszyscy przyjdą bo nie będzie mi się chciało dla jednej lub dwóch osób zasuwać w czasie sesji poprawkowej. Jutro to samo. A w przyszły weekend ostatnia grupa (i ostatni pracujący weekend).

no, bo już pora na odpoczynek :wink:

Przepuść, przepuść, trzeba mieć litości trochę nad uczniakami. Sama jeszcze pamiętam, jak sie chwaliło każdą nauczycielkę za tą odrobinę litości :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ania, moze rzeczywiscie jeszcze za wczesnie na efekty z ta blizna. Jest tez taka masc z macicy perlowej czy czegos, No Scar sie nazywa, ale ja nie mam zaufania do takich wynalazkow.

Dorfi, a gdzie Ty tych zaocznych wykanczasz? Wiem cos o tym, tez mialam takie problemy - chcialam wyjechac jak najszybciej na wakacje i grozil mi wrzesniowy powrot, ale na szczescie wybrnelam. Najgorzej, jak zaczynaja przynosic lewe prace na zaliczenie. :-?

Do kiedy pracujesz??

no, bo już pora na odpoczynek :wink:

Przepuść, przepuść, trzeba mieć litości trochę nad uczniakami. Sama jeszcze pamiętam, jak sie chwaliło każdą nauczycielkę za tą odrobinę litości :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chwaliło sie...chwaliło

Nade mną się na obronie nauczyciele tak zlitowali że poszłam na pierszy ogień... - tylko że przywilej to nie był bo jeszcze nawet nie zdążyłam sobie odbowiedzieć na kartce na 1 pytanie, a gdzie reszta :roll: i potem na żywaca musiałam klepać..a zlitowali się bo brzuch pod nosem juz miałam...broniłam się w 36 tygodniu... :lol: :lol: :lol: .