malgos2 19.01.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Moze Cie nie poznalam. Super wygladasz, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 taaa... na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No przestan, przeciez to Ty na zdjeciu... Chyba, ze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ale fajnie Gdybym nie była cykor też bym się na ciemno ufarbowała..a tak przez całe życie blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja tez sie nad tym zastanawialam. Z tym, ze ja mam swoje jasne wlosy, wiec musialabym chyba stopniowo jakos przechodzic, bo by mi bruneta od razu nie wyszla, albo jakas zielona sie zrobila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.01.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No ja też od urodzenia Jak byłam mała to miałam dosłownie białe włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja tez. Moja kolezanka z totalnej blondynki zrobila sie bruneta i lepiej wyglada. A ja sie lamie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ania no no jaka zmiana , wygladasz super avatarek tez super Malgos jesli chodzi o farbowanie z blondu na ciemne to nie ma problemu zaden zielony nie wyjdzie, w druga strone jest juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ania no no jaka zmiana , wygladasz super avatarek tez super Malgos jesli chodzi o farbowanie z blondu na ciemne to nie ma problemu zaden zielony nie wyjdzie, w druga strone jest juz gorzej Well.... mi wyszedł dokładnie idealnie zielony Mojej szefowej też ale wyglądała zielona małpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ale farbowalas z blondu na braz czy odwrotnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.01.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 z blondu na brąz z brązu na blond nie było problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.01.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 To sie musialas bardzo starac, zeby sie na zielono zafarbowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witaj, Aniu. Widzę nowy image Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja tez sie nad tym zastanawialam. Z tym, ze ja mam swoje jasne wlosy, wiec musialabym chyba stopniowo jakos przechodzic, bo by mi bruneta od razu nie wyszla, albo jakas zielona sie zrobila. Małgosiu, ja nie jestem bruneta Ten kolor, to ciemny popielaty blond, który wygląda, jak wygląda Od czasu do czasu rzucam go na włosy, po dwóch tygodniach ten mocny odcień się wypłukuje i wtedy rzucam na to pasemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Witaj, Aniu. Widzę nowy image Pięknie jak tak będziecie wszystkie pisać, to się chyba faktycznie na brunetę zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 z blondu na brąz z brązu na blond nie było problemu a to odwrotnie niż zazwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 No ja też od urodzenia Jak byłam mała to miałam dosłownie białe włosy jak byłam mała to też białe włoski miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu super fotka Wyglądasz zaje....................... Ja też sobie zaszalałam i mam na głowie bardzo ciemny blond po 12 latach rozjaśniania, znudziło mi się poza tym co szłam ostatnio do fryzjera, to wracałam niezadowolona, więc uznałam że lepiej w razie co byc niezadowolonym za 23 zł niż za 200 A wogóle to włosy mam teraz okropne i wypadają garściami a w ciąży było tak fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.01.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Magi, dawaj fotę Ja też mam ciemny blond.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Aniu dzis widze Twoj nowy awatarek. Najpriew zobaczylam jakas nowa laska na forum, potem patrze to Ania przemalowana. No kobieto, no kobieto!!!! Ty sie do pierwszych stron gazet nadajesz!!! Z tym spojrzeniem i w ogole! Zdecydowanie to Twoj kolor jest!!! Angelina Jolie moze sie pod kadre schowac! Powaznie mowie. Super wygladasz, a to super fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts