Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania no no jaka zmiana , wygladasz super avatarek tez super :)

Malgos jesli chodzi o farbowanie z blondu na ciemne to nie ma problemu zaden zielony nie wyjdzie, w druga strone jest juz gorzej :)

Well.... mi wyszedł dokładnie idealnie zielony

Mojej szefowej też :lol: :lol: :lol: :lol: ale wyglądała :lol: :lol: zielona małpa :wink:

Ja tez sie nad tym zastanawialam. Z tym, ze ja mam swoje jasne wlosy, wiec musialabym chyba stopniowo jakos przechodzic, bo by mi bruneta od razu nie wyszla, albo jakas zielona sie zrobila. :roll:

Małgosiu, ja nie jestem bruneta :lol:

Ten kolor, to ciemny popielaty blond, który wygląda, jak wygląda :roll:

Od czasu do czasu rzucam go na włosy, po dwóch tygodniach ten mocny odcień się wypłukuje i wtedy rzucam na to pasemka :wink:

Aniu super fotka :lol:

Wyglądasz zaje....................... :lol: :roll: :lol:

Ja też sobie zaszalałam i mam na głowie bardzo ciemny blond :lol: po 12 latach rozjaśniania, znudziło mi się :roll: poza tym co szłam ostatnio do fryzjera, to wracałam niezadowolona, więc uznałam że lepiej w razie co byc niezadowolonym za 23 zł niż za 200 :roll: :roll: :roll:

A wogóle to włosy mam teraz okropne i wypadają garściami :evil: a w ciąży było tak fajnie :roll: :wink: :roll:

Aniu dzis widze Twoj nowy awatarek. Najpriew zobaczylam jakas nowa laska na forum, potem patrze to Ania przemalowana. :D

No kobieto, no kobieto!!!! Ty sie do pierwszych stron gazet nadajesz!!! Z tym spojrzeniem i w ogole! Zdecydowanie to Twoj kolor jest!!! :D

Angelina Jolie moze sie pod kadre schowac! Powaznie mowie. Super wygladasz, a to super fotka. :D