aniaj84 22.01.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 dzień dobry forumowiczki widziałyście po ile dziś CHF masakra... wykończą nas ale co tam płacz i płać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 22.01.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 widziałyście po ile dziś CHF masakra... dzien dobry, dzis troche waluty spadly ale nie jest dobrze, zlotowka leci na pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a trzeba na NK czasem zaglądać.... a ja tam wogóle nie chadzam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 22.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a trzeba na NK czasem zaglądać.... a ja tam wogóle nie chadzam..... ja tez nie... i nie tęsknię za tym swoją drogą bałabym się udostępniać tam swoje dane i zdjęcia, to straszne źródło informacji, nie wiadomo gdzie zostanie wykorzystane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a trzeba na NK czasem zaglądać.... a ja tam wogóle nie chadzam..... ja tez nie... i nie tęsknię za tym swoją drogą bałabym się udostępniać tam swoje dane i zdjęcia, to straszne źródło informacji, nie wiadomo gdzie zostanie wykorzystane galerię mozna blokować, wtedy widzą co trzeba tylko znajomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a trzeba na NK czasem zaglądać.... a ja tam wogóle nie chadzam..... no, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 wiecie.. dziś podwójna dooopa ksiądz chory, kolęda odwołana, chirurg chory... nie wiadomo kiedy będzie przyjmował wszystkie plany w łeb wzięły, a potem człowiek będzie musiał na raz to załatwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dzień Dobry Cholera ale mam stron do czytania poproszę streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 22.01.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ania dziękuję bardzo za info o kalendarzu, jak będę miała wolną chwilkę to coś pokombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.01.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Aniu kolor wlosow jak dla mnie to ladniejszy niz poprzedni. Nie rob pasemek tym bardziej, ze teraz wlosy jednolite w modziesa, pomysl o farbie w kolorze mlecznej czekolady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 pomyślę, dobry pomysł Rom, nic szczególnego się nie działo większość stron jest o kalendartzach i moim avatarze słuchajcie... właśnie się umówiłam z kosmetyczką.. po niedzieli przebijam uszka Nadusi ponoć to dobra pora, bo mała jeszcze nie będzie ruszać sobie uszek i się szybciej wygoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 22.01.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 napewno będzie ślicznie wyglądać! moja bratowa mówiła, że czeka z przebiciem uszu do wiosny kiedy nie będzie musiała jej ubierać czapki bo w czapce się będzie haczyć no ale wiadomo każdy robi jak uważa! Twoja córeczka jest malutka, napewno uszy się szybciutko wygoją ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.01.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A ja tam uwazam, ze to nie za dobry pomysl przebijac ucho takiemu malemu dziecku, w przedszkolu odchodza wariactwa nie chce zeby potem miala rozerwane ucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ja też się zastanawiam nad przekłuciem uszek Dominice ale chyba poczekam do lata Wiktorynce nie przekułam jak była mała i teraz nie chce Chociaż może jak pójdę z Małą to i starsza się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Naszej malej damie bedzie mozna kolczyki kupowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 22.01.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Oj...ja też Kinii nie przebijam jeszcze...kiedyś myślałam że zrobie to jak malutka będzie ale potem doszłam do wniosku że nie będe takiego maleństwa stresować...Ma czas dziewczynka - tym bardziej że zima i te czapki to rzeczywiście może ją poprostu urażać...to już lepiej do wiosny poczekać...a poza tym moja Kinia spać by nie mogła bo ona na brzuchu i główke w bok przekręconą to przecież boleć może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 22.01.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ania ale Nadia już się zaczyna interesowac swoim ciałkiem może za uszy się na dniach zacząć chytać...i to gojenie może utrudniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Wiecie, ile ludzi tyle szkół miałam trochę praktyk w gabinetach i z obserwacji wynikało, że im młodsza dziewczynka była, tym lepiej to przeszła. To nie boli, tego jestem pewna, jedynie można się wystraszyć hałasu. Im przychodziły na kłucie starsze dziewczynki, tym bardziej się bały, nie chciały usiąść, płakały w trakcie.. Mamy były również spanikowane Córka znajomej miała skończony roczek.. Efekt był taki, że ciągle ruszała te kolczyki i rana nie chciała się zagoić Nie ładnie to wyglądało Gosia, zapewniam Cię, że przez najbliższe 3 tygodnie uszka Nadusi jeszcze nie zainteresują A tyle wystarczy do całkowitego zagojenia. My dużo na polko nie chodzimy, czapka nam nie będzie przeszkadzać Markotko, zanim Nadusia będzie w przedszkolu... Zawsze można je potem ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 No jasne, ze mozna sciagac, albo mozna zakladac takie, zeby sie nie dalo za nie pociagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.01.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Wiecie, ile ludzi tyle szkół miałam trochę praktyk w gabinetach i z obserwacji wynikało, że im młodsza dziewczynka była, tym lepiej to przeszła. To nie boli, tego jestem pewna, jedynie można się wystraszyć hałasu. Im przychodziły na kłucie starsze dziewczynki, tym bardziej się bały, nie chciały usiąść, płakały w trakcie.. Mamy były również spanikowane Córka znajomej miała skończony roczek.. Efekt był taki, że ciągle ruszała te kolczyki i rana nie chciała się zagoić Nie ładnie to wyglądało Gosia, zapewniam Cię, że przez najbliższe 3 tygodnie uszka Nadusi jeszcze nie zainteresują A tyle wystarczy do całkowitego zagojenia. My dużo na polko nie chodzimy, czapka nam nie będzie przeszkadzać Markotko, zanim Nadusia będzie w przedszkolu... Zawsze można je potem ściągać Popieram to co napisala Ania! Ja tez w zawodzie pracowalam i kolczykow mase zalozylam, a najlepiej sie zaklada dziewczynka do 6 msc zycia (im mlodsza tym lepiej). Problemy zaczynaja sie jak dziewczynki zaczynaja tuptac, a takie 3 letnie i wiecej to juz jest istny cyrk przy przebijaniu. Mama i babcia chca, a dziecko nie i wtedy cala rodzina musi trzymac zeby prosto uszka przebic, jest placz i krzyk, a to wcale nie boli (sprawdzalam na sobie przeklowanie pistoletem, ucha, bo za moich czasow mialam igla) tylko dziecko zawsze placze, bo pistolet wydaje niemily glosny huk. Uszka goja sie szybko, bo kolczyki sa ze stali chirurgicznej, wiec nie maja prawa sie paprac. Co do czapek i chaczenia to przeciez czapeczke zaklada sie dziecku delikatnie, wiec raczej jest to niemozliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts