malgos2 26.01.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jak tam Ania po imprezie? imprezaaaa???? Ania po imprezie? a może jakieś relacje.. Mial byc spozniony dzien babci i dziadka z tego co pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dareknrw 26.01.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 http://images28.fotosik.pl/17/770a8dd5e876cce2med.jpg wyłaz (będzie) I to na razie tyle z reala. Teraz spróbuję wkleić projekt wnętrza, a potem może ktoś mi pomoże w realizacji wykończenia.... Bo to dla mnie wielki problem. [/img] ta fotka z lazienki z 5 lipca ...regipsy na skosach powiedz prosze bo mieszkacie tam juz mam nadzieje czy nie popenkaly ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 26.01.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Jak tam Ania po imprezie? imprezaaaa???? Ania po imprezie? a może jakieś relacje.. Mial byc spozniony dzien babci i dziadka z tego co pamietam. aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 26.01.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 http://images28.fotosik.pl/17/770a8dd5e876cce2med.jpg wyłaz (będzie) I to na razie tyle z reala. Teraz spróbuję wkleić projekt wnętrza, a potem może ktoś mi pomoże w realizacji wykończenia.... Bo to dla mnie wielki problem. [/img] ta fotka z lazienki z 5 lipca ...regipsy na skosach powiedz prosze bo mieszkacie tam juz mam nadzieje czy nie popenkaly ???????? To jak Ania, popenkały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 nocne buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 27.01.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a ja buziaki przedpołudniowe!!!!(a to sie pisze razem czy osobno... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 27.01.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witam i pozdrawiam.ja mialam 6 lat gdy mama zabrala mnie przekluc uszy.troche bolalo.potem ropialo ale zagoilo sie w miare szybko.czulam ze staje sie "dorosla".kolejnym etapem byl zakup zegarka na zakonczenie II klasy podstawowki.mam go do dzis w szkatulce.ponad 20 lat temu.a do dzis pamietam dokladnie ze szczegolami te chwile.i nie moglam sie ich doczekac. ale fakt ze mialam 6 lat i mama wyraznie kilka razy sie mnie pytala...a czy na pewno chcesz... osobiscie bardzo mi sie podobaja malutkie dziewczynki z kolczykami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a ja buziaki przedpołudniowe!!!!(a to sie pisze razem czy osobno... ) Razem, razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 27.01.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a ja buziaki przedpołudniowe!!!!(a to sie pisze razem czy osobno... ) Razem, razem... ...ej a oglądacie mecz??? mój mąż tu zaraz palpitacji serca dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 27.01.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ...no i prawie dostał ale z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 27.01.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... mecz polska-norwegia w piłce ręcznej!!! Polska zagra w pólfinale mistrzostw świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... mecz polska-norwegia w piłce ręcznej!!! Polska zagra w pólfinale mistrzostw świata Czyli juz sie nie podniecamy nozna, tylko reczna? OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 27.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... mecz polska-norwegia w piłce ręcznej!!! Polska zagra w pólfinale mistrzostw świata Czyli juz sie nie podniecamy nozna, tylko reczna? OK... dokładnie!!! ja kibicuje tym bardziej, że Siódmiak jest z Wagrowca i w ostatnich dwóch sekundach strzelił bramkę dzięki której wygraliśmy mecz ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.01.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... mecz polska-norwegia w piłce ręcznej!!! Polska zagra w pólfinale mistrzostw świata Czyli juz sie nie podniecamy nozna, tylko reczna? OK... dokładnie!!! ja kibicuje tym bardziej, że Siódmiak jest z Wagrowca ))) OK, to kibicujmy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.01.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A CO TU TAK CICHO ??? Czy ja o czymś nie wiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.01.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 więc tak... gotuję, sprzątam, piorę, prasuję, gości (jak zwykle) przyjmuję... ] Nadi śpi coraz mniej, wymaga coraz więcej uwagi, więc i mnie tutaj coraz mniej trzeba żyć tymi chwilami, bo szybko niestety uciekają, a to najpiękniejsze wspomnienia uszka przekłute, Nadi była bardzo dzielna, póki co wszystko wporządku, żadnych skutków ubocznych nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Nareszcie! Normalnie juz myslalam, ze o nas zapomnialas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.01.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 http://images28.fotosik.pl/17/770a8dd5e876cce2med.jpg wyłaz (będzie) I to na razie tyle z reala. Teraz spróbuję wkleić projekt wnętrza, a potem może ktoś mi pomoże w realizacji wykończenia.... Bo to dla mnie wielki problem. [/img] ta fotka z lazienki z 5 lipca ...regipsy na skosach powiedz prosze bo mieszkacie tam juz mam nadzieje czy nie popenkaly ???????? To jak Ania, popenkały? no.... w przedpokoju (odnośnie zdjęcia ) to nawet nie, w pokoju dziecka też nie. Najbardziej widoczne pęknięcia są na skosach, więc i w łazience też. Ale tylko na łączeniu ze ścianą (kąty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 28.01.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 No nareszcie Zdjęcie Nadusi już widziałam Ślicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts