Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://images28.fotosik.pl/17/770a8dd5e876cce2med.jpg

wyłaz (będzie)

I to na razie tyle z reala. Teraz spróbuję wkleić projekt wnętrza, a potem może ktoś mi pomoże w realizacji wykończenia.... Bo to dla mnie wielki problem.

[/img]

ta fotka z lazienki z 5 lipca ...regipsy na skosach powiedz prosze bo mieszkacie tam juz mam nadzieje czy nie popenkaly ????????

wyłaz (będzie)

I to na razie tyle z reala. Teraz spróbuję wkleić projekt wnętrza, a potem może ktoś mi pomoże w realizacji wykończenia.... Bo to dla mnie wielki problem.

[/img]

ta fotka z lazienki z 5 lipca ...regipsy na skosach powiedz prosze bo mieszkacie tam juz mam nadzieje czy nie popenkaly ????????

To jak Ania, popenkały? :wink:

witam i pozdrawiam.ja mialam 6 lat gdy mama zabrala mnie przekluc uszy.troche bolalo.potem ropialo ale zagoilo sie w miare szybko.czulam ze staje sie "dorosla".kolejnym etapem byl zakup zegarka na zakonczenie II klasy podstawowki.mam go do dzis w szkatulce.ponad 20 lat temu.a do dzis pamietam dokladnie ze szczegolami te chwile.i nie moglam sie ich doczekac.

ale fakt ze mialam 6 lat i mama wyraznie kilka razy sie mnie pytala...a czy na pewno chcesz...

osobiscie bardzo mi sie podobaja malutkie dziewczynki z kolczykami :D

Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... :-?

mecz polska-norwegia w piłce ręcznej!!! Polska zagra w pólfinale mistrzostw świata :lol:

Czyli juz sie nie podniecamy nozna, tylko reczna? OK... :D

dokładnie!!! ja kibicuje tym bardziej, że Siódmiak jest z Wagrowca i w ostatnich dwóch sekundach strzelił bramkę dzięki której wygraliśmy mecz :-))))

Jejku, a ja nawet nie wiem, co to za mecz... :-?

mecz polska-norwegia w piłce ręcznej!!! Polska zagra w pólfinale mistrzostw świata :lol:

Czyli juz sie nie podniecamy nozna, tylko reczna? OK... :D

dokładnie!!! ja kibicuje tym bardziej, że Siódmiak jest z Wagrowca :-))))

OK, to kibicujmy razem. :)

więc tak...

gotuję, sprzątam, piorę, prasuję, gości (jak zwykle) przyjmuję...

:lol: :lol: :lol: ]

Nadi śpi coraz mniej, wymaga coraz więcej uwagi, więc i mnie tutaj coraz mniej :wink:

trzeba żyć tymi chwilami, bo szybko niestety uciekają, a to najpiękniejsze wspomnienia 8)

uszka przekłute, Nadi była bardzo dzielna, póki co wszystko wporządku, żadnych skutków ubocznych nie widzę 8)

wyłaz (będzie)

[/img]

To jak Ania, popenkały? :wink:

no....

w przedpokoju (odnośnie zdjęcia 8) ) to nawet nie, w pokoju dziecka też nie.

Najbardziej widoczne pęknięcia są na skosach, więc i w łazience też. Ale tylko na łączeniu ze ścianą (kąty) :wink: