79mirka 12.07.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 DarioAS Bardzo fajne to wasze poddasze! Bede systemacznie sledzila postepy. Co do kuchni, to ta na ktora sie zdecydowaliscie bardzo mi sie podoba, uwazam ze wenge jest ostatnio w tak wielu domach, ze zupelnie mi sie "objadla". A co do synka, to jest sliczny !!!!Naprawde, nie wypada zeby taki slodki brzdac nie mial siostrzyczki! Najwyzszy czas cos z tym zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 12.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 DarioAS - bardzo łądne poddasze - fajne pomysły co do ciemnej kuchni - my mieliśmy moment że wenge miało być wszędzie (kuchania, salon, sypialnia, jadalnia, łazienki obie i garderoba - trudno się było zdecydować ale opanowaliśmy się) no i trzeba nad tym sie zastanowić żeby dom nie był za bardzo monotematyczny.Śierściuch - super zdjęcie - my tez mamy ..http://img285.imageshack.us/img285/1604/nefiplfoto9vb.jpghttp://img258.imageshack.us/img258/379/nefiisopot174nm3.png główny rezdent naszego domu( w sumie z myslą o nowym domu był kupowany) więc jak najbardzej polecam najlepiej dwa...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2007 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ale fuuutra . Ja pikolę, chyba założę zwierzyniec. Uwielbiam zwierzątka (pod warunkiem, że mają futro. Chociaż łyse kotki też są intrygujące, ale np. łysawe pająki czy robale to już fe- ich napewno nie kocham Hmmmm, o ile to zwierzątka.) Macie piękne kociaki, coś wspaniałego. Damianr widziałam Twojego sierściuszka na Twojej stronce, już dawno wpadł mi w oko. Ale to zdjęcie portretowe... Fotogeniczna bestia Jolariska, to jest rasowiec? Piękny kolor futra. i te oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2007 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 No, dobra. To ja Wam też pokażę. Ale dachowca. To jest, a raczej była Stefa: http://images28.fotosik.pl/24/07b5926a7ea079b4med.jpg Niestety, napisałam, że była, bo niedawno zdechła. Ale chociaż zdjęcie po niej zostanie.. Już miała swój kącik w nowym domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 za to ta bestia, to Bruno. Na pierwszym zdjęciu miał jakieś 3 miesiące. To miał być sznaucer miniatura. Podkreślam, że miał być, bo coś za bardzo nam wyrosnął...http://images26.fotosik.pl/24/1dd6321f63101436med.jpghttp://images25.fotosik.pl/24/88367b6edfc4204cmed.jpghttp://images27.fotosik.pl/24/522d2cc1e59653c9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2007 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Widzę Motyczko, że zmieniłaś zdjęcie w postach. ŚLiczna ta Wasza córcia. Proszę ją dziś ode mnie wyściskać na te 3 miesiące, to ważny dzień i dla nie j i dla Was. Teraz coraz szybciej będzesz widzieć postępy w zachwaniu Marcelinki. Przynajmniej ja tak to pamiętam. I każdy zaczęty nowy miesiąc przez mojego Dawidka jest dla mnie świętem. W każdym miesiącu przynosi mi same szczęśliwe chwile, które są dla mnie nie do zapomnienia . Napewno czujesz to samo Sredecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.07.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 DarioAS Bardzo fajne to wasze poddasze! Bede systemacznie sledzila postepy. Co do kuchni, to ta na ktora sie zdecydowaliscie bardzo mi sie podoba, uwazam ze wenge jest ostatnio w tak wielu domach, ze zupelnie mi sie "objadla". A co do synka, to jest sliczny !!!!Naprawde, nie wypada zeby taki slodki brzdac nie mial siostrzyczki! Najwyzszy czas cos z tym zrobic. tak, tak. Dawidek już będzie miał roczek, pora na rodzeństwo. Tylko, że to może się okazać nie takie proste. Ale czas zacząć działać. Właśnie skończyłam szkołę, będzie nowy domek..... i kotek (tylko mąż nic nie wie). To i dzidzia by się przydała. Odnośnie kuchni, to też zaczyna mi się coraz bardziej podobać ta czwarta, ale dlatego, że ten odcień ma w sobie dużo ciepła, a ja lubię przytulne, ciepłe wnętrza. Choć venge i tak stawiam na pierwszym miejscu. Venge wydaje mi się bardziej eleganckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 12.07.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Widzę Motyczko, że zmieniłaś zdjęcie w postach. ŚLiczna ta Wasza córcia. Proszę ją dziś ode mnie wyściskać na te 3 miesiące, to ważny dzień i dla nie j i dla Was. Teraz coraz szybciej będzesz widzieć postępy w zachwaniu Marcelinki. Przynajmniej ja tak to pamiętam. I każdy zaczęty nowy miesiąc przez mojego Dawidka jest dla mnie świętem. W każdym miesiącu przynosi mi same szczęśliwe chwile, które są dla mnie nie do zapomnienia . Napewno czujesz to samo Sredecznie pozdrawiam. TAAAk pokusiłam sie o nowego avatarka, bo tak radośnie człowiekowi na sercu, ze chciałby się tym dzielić z całym światem Marcelinka juz śpi ale kazała mi BAAARDZO podziękować przesyła słodkie buziaczki zegar tyka, czas leci a ona rośnie ...i doprawdy z dnia na dzień widze postępy w rozwijaniu własnej osobowości aż dziw bierze, ze tak pięknie się rozwija ale pozwoliłam sobie na prywate znowu u Ciebie DarioAS dziękuję i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Cieszę się Motyczko, że sobie pozwoliłaś... To naprawdę bardzo miło tak widzieć i oczywiście słyszeć, jak dzieciątka rosną, odkrywają nowe, fascynujące rzeczy i wogóle coraz więcej potrafią. Mój Dawidek te pierwsze odkrycia ma za sobą, dlatego tak fajnie pokibicować innym w tym, co już za nami. Tyle rzeczy się przypomina... A tak przy okazji, to poproszę fotkę aktualną córci. I futra tzn. sierściuszka (czyli pieska) też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 no i wogóle, słuchajcie. Skoro zwierzątka to "dekoracja wnętrza", to proszę się pochwalić, im większy wybór dekoracji ( ), tym lepiej. Potem fajny zawrót głowy będę miała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 13.07.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 dzięki ale fajna psina - oczka jak ten twój kotek ze shreka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 hmmmm . Dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.07.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 DarioAS Wasz Bruno jest obłędny ..tak mu słodko z oczu patrzy ..mam dla niego panienkę nasza Pinia, Pinka vel Pityna jak kto woli http://www.album.astral.pl/album/fotos/4427/56/4149/10.jpeg http://www.album.astral.pl/album/fotos/4427/56/4149/18.jpeg ps. jutro strzelę foteczkę Marceli bo juz pipka śpi buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 o skubana psinka... Brunko by się ucieszył . Lubi takie brunetki. Jedną ma taką w okolicy, to ciągle tam przesiaduje. Jak widzę, że zwiał z podwórka, to wiem, gdzie go szukać. Tylko, że. Ta sunia nie wie ile innych suń nasz macho ma jeszcze w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.07.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 hahahaha....to ci gieroj ...pod tym względem to macie dobrze, bo się o potomstwo martiwc nie musicie, nam kiedyś taki men zrobił dzieciaka naszej Pini to była jazda ....córcie zostawilismy dla rodziców, ale teraz chcemy nasza Pitynę podwiązać, bo za duzo latawców po okolicy lata tak wygląda córcia, Tusia: http://www.album.astral.pl/album/fotos/4427/56/4149/14.jpeg http://www.album.astral.pl/album/fotos/4427/56/4149/17.jpeg mamy wesoło z nimi, jak sie spotykają to istne szaleństwo i ubaw po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ojojoj. Córcia psinki też niezła laska . I młodsza... Bruno napewno by się ucieszył jak go znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A teraz uwaga, uwaga: JUTRO JEDZIEMY PO GLAZURKĘ DO ŁAZIENKI!!! Tylko nie wiem, kiedy ją będą kłaść bo teraz będziemy mieć robione ocieplenie i podbitki. Na dodatek jeden tatuś wyjechał i został tylko jeden pracuś . Ale bardziej pracowity, dziś zrobił nam wylewkę w kuchni. Jutro trzeba ją zatrzeć, a w poniedziałek wylewka w łazience. no i może płytki... (bo oczywiście ocieplenie robi nam firma, nie tatuś, więc żeby mu się nie nudziło...)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 no i nie pochwaliłam się. Ja z Dawidkiem też dziś byłam na "budowie". Tak mnie energia rozpierała, że wniosłam z podwórka na górę ok. 30 wiader piasku (prawie pełnych!!!). A teraz moje bicepsiki umierają. Ale będę miała mułki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.07.2007 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a schodów tyyyyyyle było na górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 14.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 hej! Jak tam kafelkowe zakupy? udane? Pochwal sie ! pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts