DarioAS 09.02.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 tatusia dziewczynki ucięłam... wiecie zdjęcie tez musze potem sprzątnąć a to mój ogródek wczoraj... taki mam widok od późnej jesieni nieprzerwanie i pięknie.... http://images28.fotosik.pl/325/2235df91ea009df0med.jpg zdjęcie robiłam wczoraj, niech nikt nie wątpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 a ja przyszłam różyczkę zobaczyć już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, ale masz fajna fryzurke i kolor super sie trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, ale masz fajna fryzurke i kolor super sie trzyma. nio... fryzura po trzech prostowaniach... i kolor nałożony jeszcze raz jak umyję głowę... to znów będzie siano na pół metra w górę stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.02.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 od razu widać, że masz zacisznie w ogródku. U mnie pod szkołą też mamy różę zastygłą w bezruchu, uśpioną w czasie kwitnienia , a na działce wszystkie łyse, bez liści, opatulam je jak mogę, bo wiesz ... tam to jak górach jest - znacznie zimniej Fajnie tak popatrzeć na pączki różane w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, ale masz fajna fryzurke i kolor super sie trzyma. nio... fryzura po trzech prostowaniach... i kolor nałożony jeszcze raz jak umyję głowę... to znów będzie siano na pół metra w górę stało więc to naprawdę Ty? śliczne obie i mama i Nadusia, a ten wiek małej to tylko jej fryzurka zdradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 włosków tej małej to sama zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Śliczna ta róża, A o Twojej Różyczce to już nic nie powiem Taki słodki czas tych maluszków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 09.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nadii to przynajmniej żadne loki bizuterii na uszach na razie nie zasłonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, Ty coś zciemniasz to naprawdę Ty trzymasz swoją cudną Nadusię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ania, Ty coś zciemniasz to naprawdę Ty trzymasz swoją cudną Nadusię? a co??? no ja, no ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2009 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nadii to przynajmniej żadne loki bizuterii na uszach na razie nie zasłonią dobre podejście do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.02.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześc Aniu... rany jak Nadia rośnie.... przecież to już duża dziewczyna! Pozdrawiam Was cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 10.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć wszystkim Aniu jaka Nadusia już duża dziewczynka A Twoja nowa fryzura po prostu mnie zachwyciła... w pierwszej chwili Cię nie poznałam A co to za kolor, bo ja też myślę nad zmianą fryzury i Twój kolorek bardzo mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.02.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ania, fryzura ekstra! sama Cię nie poznałam ślicznie wyglądasz A Nadja śliczna, i cały tatuś (przynajmniej mnie się tak wydaje) Co do syropków to nie zazdraszczam:( mój to mały lekoman i je uwielbia, ale jak nie chciał pić orsalitu to mu na siłę strzykawką wpuszczałam. A dlaczego nie chce pić? Nie smakują mu, czy nie bo nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu - ślicznie Nadusia rośnie i wyglada Zdrófka Dawidkowi życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 aniajesteś śliczna - nie ma to tamto a Ty masz taką karnację ciemną czy to tak na zdjęciu czy jesteś po prostu opalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 10.02.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 cześć zdjęcia b.piękne..obie Panie śliczne.. rzeczywiście wiek Nadusi główka zdradza.. a to co napiszę, to horror, ale w sytuacjach koniecznych na ułamek sekundy ściśnij dziecku nosek.. tylko nie w pozycji leżącej..mnie tak pokazała kiedyś pielegniarka..tylko w ostatecznosci i na moment.. zdecydowanie..i szybko.. najlepiej jak ktos pomaga..nie lubiłam tego, ale było pare takich sytuacji .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.02.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 witanko ..pięknisie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć wszystkim Aniu jaka Nadusia już duża dziewczynka A Twoja nowa fryzura po prostu mnie zachwyciła... w pierwszej chwili Cię nie poznałam A co to za kolor, bo ja też myślę nad zmianą fryzury i Twój kolorek bardzo mi się podoba Pozdrawiam dziękuję Asienko, możesz nie wierzyć, ale to jest ciemny popielaty blond z Londy oczywiście po kilku myciach wychodzi właściwy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts