monia i marek 10.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Cześć wszystkim Aniu jaka Nadusia już duża dziewczynka A Twoja nowa fryzura po prostu mnie zachwyciła... w pierwszej chwili Cię nie poznałam A co to za kolor, bo ja też myślę nad zmianą fryzury i Twój kolorek bardzo mi się podoba Pozdrawiam dziękuję Asienko, możesz nie wierzyć, ale to jest ciemny popielaty blond z Londy oczywiście po kilku myciach wychodzi właściwy kolor Ja wierzę, bo takim wlaśnie sposobem byłam jakieś 15 lat temu brunetką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ania, fryzura ekstra! sama Cię nie poznałam ślicznie wyglądasz A Nadja śliczna, i cały tatuś (przynajmniej mnie się tak wydaje) Co do syropków to nie zazdraszczam:( mój to mały lekoman i je uwielbia, ale jak nie chciał pić orsalitu to mu na siłę strzykawką wpuszczałam. A dlaczego nie chce pić? Nie smakują mu, czy nie bo nie? no, chyba mu nie smakuje aż się trzęsie, ja ma coś wypić. Ani antybiotyk mu nie pasi ani Mucosolvan, a nawet Eurespal czy zwykły Nurofen dla dzieci Mikitko, masz rację, Nadusia to póki co cały tatuś jest cześć Bianca, dawno Cię nie było Efilko, bardzo dziękuję , karnacja... Cóż.. musiałam iść kilka razy zarzyć słoneczka...żebym w deprechę zimową nie wpadła Cześć Maluszku, co tam słychać u Ciebie?? Piąteczko rąk mi brakuje, żeby go utrzymać jak mu podaję ten antybiotyk.. chyba, że nos nogą zatkam... ale to podczas podawania, tak? I w czym to pomaga?? Witam Duszku... gentelmenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/g025.gif u nas sie godo gentelmantlu hehe..ale ze ci sie slusznie nalesy to ci napisałek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 10.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ej...kurcze...zdjęcie mi uciekło - spóźniłam się... Ania pokaż no...jeszcze dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gosia, ja już z fotosika ściągłam jeszcze takie mam.. z rodzinką mą.... http://images30.fotosik.pl/325/2524d66b758a67bfmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.02.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 i.. same gwiazdki http://images47.fotosik.pl/60/0ed499da99f7c3c3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.02.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 rewelacja! a gwiazdeczki boskie. i jakie strojnisie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 10.02.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu ślicznie wyglądasz a Nadia w ogóle super! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale widac, ze Nadusia to Ani coreczka, najlepiej ze wszystkich pozuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 10.02.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oj ale piękne dziewczynki... Co jedna to piękniejsza... To impreza udana chyba... Ale włoski to ta półroczna dziewczynka ma...kurcze...co z tego że moja też ma długie jak tylko z tyłu a z przodu dalej łysa prawie... A poza tym moja blond i tych wlosów nie widać prawie...no... Ja też chce gumeczki zakladać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 10.02.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ale widac, ze Nadusia to Ani coreczka, najlepiej ze wszystkich pozuje. Bo każda patrzy na swój aparat pewnie... Znając zycie ujęć było co niemiara...hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 10.02.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ania, super wyglądasz dziewczynki jak modelki Powiedz, jak długo goiły się uszy Nadusi? a co do syropów... ja Dominice dawałam tak, że sadzałam ją na kolanach np na swojej lewej nodze, jak latały rączki to jedną dawałam za plecy a drugą przytrzymywałam swoją lewą ręką, wtedy prawa była wolna i mogłam podać syrop, przechylałam Dominikę lekko do tyłu żeby musiała płyn połknąć od razu... niezbyt jej się to podobało ale trwało chwilkę i było skuteczne Mateusz jak był większy to namawiałam, że syrop niedobry ale pomoże i jak go wypije to w nagrodę dostanie... cokolwiek, chwilę zabawy z mamą, jakiś dobry drobiazg do zjedzenia, coś co w danym momencie zaciekawiło powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Gosia, ja już z fotosika ściągłam jeszcze takie mam.. z rodzinką mą.... http://images30.fotosik.pl/325/2524d66b758a67bfmed.jpg Czy to dziadek Nadusi?? Taka do tego pana Nadia podobna, że wydaje się jakby to był tato Twojego Darka (a Nadusia do taty podobna, więc tak sobie skojarzyłam) Jeśli się mylę, to przepraszam za pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 a.. tu moja Nadusia z półroczną dziewczynką... i zgadnijcie... która większa http://images24.fotosik.pl/325/85b7bb03f386c3bfmed.jpg a czemu ja fotki nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 bo Ania skasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 10.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Aniu, to ja też się dołączę do zachwytów nad córeczką - śliczna i dziękuję za wizyty Ciepłe pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 11.02.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Gosia, ja już z fotosika ściągłam jeszcze takie mam.. z rodzinką mą.... http://images30.fotosik.pl/325/2524d66b758a67bfmed.jpg Czy to dziadek Nadusi?? Taka do tego pana Nadia podobna, że wydaje się jakby to był tato Twojego Darka (a Nadusia do taty podobna, więc tak sobie skojarzyłam) Jeśli się mylę, to przepraszam za pomyłkę Monia...tak to dziadek Nadii a tata Darka... Widac do kogo Nadia się wdała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.02.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dziewczynki... właśnie dostałam zaproszenie z Bebiko.. kolejna edycja konkursu o misia jest... i myślę... bierzemy udział?? Tym razem głosowanie odbędzie się dopiero po zamknięciu napływu zgłoszeń, nie tak jak ostatnio. i teraz to nie wiem czy się w to pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Ania, a sa filmy tak jak ostatnio? Bo filmow bylo znacznie mniej i szansa duuuuzo wieksza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.02.2009 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Małgosia, są, ale ja nie mam kamery a z aparatu to jest beznadziejna jakość filmu zgłoszenia napływają od 9 lutego, a już jest 171 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts