niko6 27.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 DarioAS, my też zyczyny powrotu do zdrowia Mam pytanie odnosnie płytek w kuchni: jak sie sprawują, czy nie ma problemów z jakimiś np. śladami, czy widac na nich brud, kurz itp? Ja mam gres polerowany na dole i jestem załamana w niedalekiej przyszłości zrywamy te płytki i własnie chce coś położyc na podobę Twoich. N amoich widac dosłownie wszystko, plamy jak cokolwiek spadnie , ślady po stopach nawet jak sa rajstopy ubrane na nogach, no koszmar. Pozatym jakies plamy wychodza ale to wina fachowca bo nie własciwie zmył z nich wosk i zaimpregnował na sztukę. Jestem załąmana! Mam jeszcze w domu dwa koty perskie i goldenkę, nawet jak one chodza to widac ślady od poduszek, ktore mają pod łapusiami. KOSZMAR! NIGDY WIĘCEJ ! MAM TEGO 50 M/2 Jezeli moge to prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 aniu ucałowania dla dzielnej nadusi. uzmysłowiłaś mi że muszę z większą uwagą podchodzić do podawanych Kruszce leków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.02.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ANuś mam nadzieje ze juz jest lepiej, sle buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 28.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Aniu pozdrowienia dla Ciebie i dla Nadusi, mam nadzieję, że już się dobrze czuje, a Ty masz czas na odpoczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 bardzo Wam dziękuję za wsaprcie niestety, Nadia ciągle ząbkuje drugi ząbek na dole wyszedł, ale wygląda na to, że idzie góra. Ze zdwojoną siłą Dziś nawet obiadu nie ugotowałam, ciągle na rękach, a jak śpi to muszę chuśtać we wózku, jak tylko przestaję to się budzi z płaczem. Tak więc zaglądam to tu to tam i nic nie gadam, bo jak piszę to nawet klawiatura ją budzi Pie#@$#%$^ ząbki czemu dzieci muszą tak cierpieć?? dobrze, że chociaż gorączka już się nie pojawia Anja, jaki masz śliczny avatarek Niko6, niestety i na mojej podłodze wszystko widać. Nieraz muszę myć ze dwa razy dziennie tąe płytki niestety. Wszystkie psie łapy widać Każda kapnięta kropla wody również jest widoczna. Oczywiście nie mam prównania jak się to ma do gresu, bo nigdy nie zwróciłam na to uwagi czy lepiej czy gorzej I.. niektórzy mówią, że przesadzam z czystością.. Tzn, że nic nikt nie widzi a ja widzę Aasienkaaa, no.. śliczna avatarowa kobietko... Gosiu, Ty mój aniołku kochany Anbudku.. do stóp padam za ten nebulizator Cuda działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ania, trzymaj sie. Co za zebiska straszne. Ucalowania dla hip-hopowcow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 28.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Niko6, niestety i na mojej podłodze wszystko widać. Nieraz muszę myć ze dwa razy dziennie tąe płytki niestety. Wszystkie psie łapy widać Każda kapnięta kropla wody również jest widoczna. Oczywiście nie mam prównania jak się to ma do gresu, bo nigdy nie zwróciłam na to uwagi czy lepiej czy gorzej I.. niektórzy mówią, że przesadzam z czystością.. Tzn, że nic nikt nie widzi a ja widzę Hmmm, to mnie nie pocieszyłaś U mnier też mówią ze mam fizia ze sprzątaniem ale przy dwóch sierściach i goldence to jest co robić, a ten mój gres to niech go s..... trafi DZIEKUJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Aniu, buziaki dla Nadusi :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 01.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 bardzo Wam dziękuję za wsaprcie niestety, Nadia ciągle ząbkuje drugi ząbek na dole wyszedł, ale wygląda na to, że idzie góra. Ze zdwojoną siłą Gosiu, Ty mój aniołku kochany Anbudku.. do stóp padam za ten nebulizator Cuda działa Aniu, jak Olek ząbkował to cały czas smarowałam dziąsła jakimś żelem ale hm.... moja skleroza popytaj w aptece, pomogą ciesze się, że nebulizator pomaga najważniejsze, że Nadusi lepiej bry niedzielne i całuski zostawiam http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/arbuz/salatka_z_arbuzem_feta/files/page315_3.jpg http://www.kobieta50plus.pl/start/images/stories/zdrowie/kawa%204.jpg http://www.kwestiasmaku.com/desery/ciasteczka/kolorowe_witrazyki/files/witrazyki_ciasteczka02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aniu duzo zdrowia dla Nadusi i zycze ci, zeby sie te zabki jak najszybciej wyszly na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 01.03.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzień dobry! ja też trzymam za was kciuki! Aniu -mam nadzieję, ze przy niedzieli troszkę odeśpisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aasienkaaa 01.03.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Dzięki Aniu Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że ząbki szybciutko wyjdą i skończy się cierpienie Nadusi (no i jednoczesnie Twoje) Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 01.03.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aniu, przykro mi, że Was choróbska i zębiska dorwały. Trzymam kciuki za Nadusię i życzę zdrówka . Głowa do góry Aniu, będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Aniu taki czas... co zrobić. Kruszka też się rozłożyła. Dobrze że mieliśmy w domu berodual bo na serio zestrachaliśmy się że nam się udusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.03.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Dla dzieciaczków i mamusi na poprawę humoru 3maj się Aniuchna http://www.pluszaki.com/images/axpol/449.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Co tam Ania? Lepiej chociaz troche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.03.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Aniu, co z dzieciaczkami? Zdrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.03.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 na razie jest nijak... byłam z Nadi do kontroli, katar nadal się utrzymuje, czwarty tydzień mija i nic Prawdopodobnie to katar alergiczny, mam tylko kropić nosek wodą morską i nic więcej nie mogę zrobić. Ponoć... studiuję teraz internet w tematach alergii, zapaleniach krtani i przewlekłych katarach. Wszystko jest ze sobą ściśle powiązane Atak krtani u alergików może nastapić w każdej chwili i może być groźny dla życia. Więc szkolę się w razie czego, bo ponoć najgorsze są noce. Oczywiście, nie wiadomo, czy Nadusia jest alergiczką czy to tylko zwykły katar przewlekły i akurat się tak wszystko zbiegło w czasie po tym antybiotyku. Ale muszę być przygotowana na wszystko. Mnie rozbierało, ale sie nie dałam, Dawidek wporządku. Ząbkowanie też na razie ustało. Wszystko jest już w normie, tylko ja na razie nie mam poprostu ochoty na nic Najgorzej, to jak się człowiek czuje bezsilny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.03.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Oj Bidulko Rzeczywiście ta bezsilność jest najgorsza ale może najgorsze już mineło. Bądz dobrej myśli Trzymajcie się i obyw końcu te wszystkie choróbska poszły precz Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.03.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Oj Ania - ja dopiero przeczytałam co u Ciebie się dzieje...Trzymam kciuki za zdrówko i dużo sił dla Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!Buziaki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts