Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było PODDASZE, jest ogród i takie tam

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• DarioAS

4062

• malgos2

1528

• OK

1104

• monia i marek

733

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przyszłam się przywitać i życzyć wszystkiego co NAJ... w Dniu Naszego Święta :D Dla wszystkich Kobietek i Dużych i Małych :p :p :p najpiękniejsze kwiaty - z ogrodu oczywiście :D

http://lh3.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SbOadrfR_UI/AAAAAAAAAfc/-bwU2IBw6EU/s400/tulipan.jpg

Pozdrowienia, Agnieszka

aniu buziaki dla dzieciaków! mam nadzieję, ze najgorsze już za wami! u nas podobna seria była.. trwało 2,5 mies.. Mary tez męczy się przy ząbkach.. u Bartka to nawet nie wiedziałam kiedy wychodziły.. trzymajcie się!! jak móiwł mój pan bibliotekarz: najgorsza żmija przemija :wink: :D

aniu buziaki dla dzieciaków! mam nadzieję, ze najgorsze już za wami! u nas podobna seria była.. trwało 2,5 mies.. Mary tez męczy się przy ząbkach.. u Bartka to nawet nie wiedziałam kiedy wychodziły.. trzymajcie się!! jak móiwł mój pan bibliotekarz: najgorsza żmija przemija :wink: :D

Skabuniu, u nas juz wszystko dobrze na szczęście. Jeszcze obserwuję każde kaszlnięcie i zachowanie dzieci, bo takie choroby często nawracają, jak są niedoleczone, a jako, że wylądowałam z Nadi w szpitalu, to Dawidka już nikt nie pilnował...

Ząbki na razie dały sobie spokój, jazda będzie jak znów będą sie wyrzynać przez dziąsło, bo okostna chyba za nami :roll: :wink:

Duszku...

Ty wiesz, co dobre, dzięki, dzięki :wink: :p :p

OK, widzę, że zadomowiłaś się znów na forum..

Bardzo mnie to cieszy, bo Cię bardzo, bardzo brakowało :wink: :p

Agnieszka&Robert bardzo dziękuję za piękne kwiaty :p

ja wczoraj nie miałam czasu, żeby biegać po wątkach 8)

Dorfi, wszystko trzeba przeżyć, niestety brak chętnych na zastępstwo :roll:

Małgosia, pokaż tą tacę, co Ci wpadła w oko, może i mi wpadnie... 8)

wiecie..

kurczę ciężko się pisze z dwójką dzieci na kolanach.... :roll: :lol: :lol: :lol:

Aniu, co do Augmentinu to z tego co pamiętam mój Mateusz dostał go jak był mały i... też była szybka zmiana antybiotyku bo wyszło uczulenie. Dostał też wpis do książeczki na kolorowo żeby od razu rzucało się w oczy przy następnej wizycie czego mu nie przepisać.

Choroby pewnie że przejdą, ale są męczące zarówno dla dziecka jak i dla mamy. Nie martw się, będzie dobrze :)

no właśnie już zerkam za okno...

ale ponoć mają być jeszcze przymrozki, to lepiej kopczyków nie ruszać :roll:

pobojowisko to mam niezłe na tym ogródku...

i chyba znów będę robić przeróbki...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ewuniu, ja też mam juz wpis do książeczki i do kartoteki na czerwono, że nie wolno dawać tego leku :roll: