malgos2 09.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ania, teraz to znacznie wiecej niz 3 stowy. Ale i tak mi sie podoba. Znalazlam ja na ebayu - to jest Stelton, dobra firma, dlatego taka kosmiczna cena. Ale moze kiedys ja upoluje jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 09.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Aniu bieznik bardzo orginalny, juz go widze u Ciebie! Ciesze sie, ze dzieciaczki juz doszly do zdrowia, wiosna idzie, wiec na pewno niedlugo zaczniesz szalec w ogrodzie i bedziemy ogladac pewnie nowe roslinki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no... nowych to chyba już nie, bo nie mam na nie miejsca... ale napewno będe dalej kombinować, bo z tego co mam teraz nie jestem w pełni zadowolona i zobaczymy jakie mam szkody po zimie Małgosia, może obadasz na tym ebayu takie okrągłe tacki, po ile są. Niekoniecznie taka, może być i prostokątna, chodzi mi tylko o te uchwyty, fajne są A może i jakiś jeszcze bieznik z filcu się znajdzie.. bo te, co ja znalazłam, to kurczę wszystkie wąskie są, mają ok. 35 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jeszcze taka znalazlam... http://img12.imageshack.us/img12/3108/tablett22999632.jpg 49 euronow + 15 wysylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jeszcze taka znalazlam... http://img12.imageshack.us/img12/3108/tablett22999632.jpg 49 euronow + 15 wysylka. dla mnie czy dla siebie?? Troszkę tańsza chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jeszcze taka znalazlam... http://img12.imageshack.us/img12/3108/tablett22999632.jpg 49 euronow + 15 wysylka. dla mnie czy dla siebie?? Troszkę tańsza chociaż Dla kogokolwiek. Dostepna jest czarna. Pewnie by sie wiecej znalazlo, tylko ja niemieckiego nie znam... http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=380000951594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 09.03.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Witam wieczornie i się żegnam od razu bo spać mi sie chce! Wpadne jutro jak gospodynii będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ojej! Straszne rzeczy tu się działy, aż mi wstyd, że tyle nie zaglądałam augumentin to silny antybiotyk, fakt że najszybciej działa, bo sama często choruję na gardło ale to takie maleństwo Całe szczęście, że już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór Dario co slychać ? jak żyjecie..jak dzieciaczki..? lubie twoje dłonie w avatarku..jak dobra strazniczka czasu..przesiewasz ziarenka piasku niczym czas.. serdeczności zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jutro 10ty... Zaczyna się druga edycja misiów z Bebiko wiem, że w poprzedniej edycji walczyliście dzielnie z nami o misia, tylko Wam zawdzięczam tak wysoką pozycję. Zdaję sobie sprawę, że to główna zasługa forum no i Małgosiu Twoja oczywiście nie zmuszam nikogo, ale za głosy oczywiście będę wdzięczna. Bawmy się dobrze, jeśli nie głosujecie to trzymajcie kciuki za nas, przydadzą się Tym razem głosowanie trwa miesiąc i zaczyna się jutro, nie można tak jak poprzednio odrazu oddawać głosów. Nadsyłanie zgłoszeń zamknięte i dopiero teraz można głosować. no, to jesteśmy tutaj http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/b3fa905fb280e94ebad2d06a1973cd73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dobry wieczór Dario co slychać ? jak żyjecie..jak dzieciaczki..? lubie twoje dłonie w avatarku..jak dobra strazniczka czasu..przesiewasz ziarenka piasku niczym czas.. serdeczności zostawiam ja jeszcze ledwo żyję... wory pod oczami do kolan, Nadia coś nocek nie dosypia, ale dzieci już dobrze i to mnie cieszy. Jak sobie przypomnę co się z Nadią działo, to aż mam łzy w oczach... A kurcze, jak się to działo to taka dzielna mama byłam... Teraz, po czasie jak pomyślę.. ach, szkoda gadać Się wyżaliłam w końcu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ania, dobrze, ze sie wyzalilas. Dziwie sie swoja droga dlaczego lekarze tak chetnie przepisuja malym dzieciom antybiotyki. Ja stara zazywalam dopiero 4 razy w zyciu, z czego tylko raz dzieckiem bedac i nienawidze antybiotykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Małgosiu, nie wszyscy lekarze, moja dostała tylko raz jak była w szpitalu... miała wtedy 3 miesiące. od tamtej pory 0 chorób... oprócz jakiegoś kataru, czy zapalenia gardła - do 1roku czasem łapała, ale bez antybiotyków! I to chyba jest opcja, bo moja szwagierka podaje dzieciom byle przeziębienie, zaczerwienione gardło antybiotyki i ciągle chorują, coś w tym jest. Zresztą jak zaczęłam od niedawna stosować to wiem jak podle się po nich czułam (zwłaszcza po augumentinie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 bo u takiego dzieciątka wszystko jest koło siebie, malutkie gardełko, blisko uszka, blisko do okrzeli..dzieci rozkładają się w ciągu kilku godzin, trzeba reagować natychmiast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wiem, rozumiem, słowo nie odda lęku matki.. mogę Ci wirtualny medal przypiąć chlubny, w dobrym tego pojęcia znaczeniu.. : Matki Polki i naprawdę to życzę, by Cie dzieci z radością i uśmiechem poprzytulały papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Święte słowa! Moja jak miała 3 miesiące i epizod w szpitalu (zapalenie płucka) nie miała żadnych objawów, oprócz niepokoju w nocy Nawet jak lekarka ją badała to gaworzyła i się śmiała... a tu nagle pani dr każe natychmiast do szpitala wyłam całą drogę i cały pobyt w szpitalu bo nie mogłam uwierzyć, że gdybyśmy to zignorowali, nasze dziecko mogłoby się już nie obudzić Bo u takiego dziecko godzina to jest baaardzo długo! Normalnie szok... pamiętam to jak dziś... w dodatku godzinę wcześniej byliśmy u innego lekarza, który stwierdził zapalenie ucha po tym jak ścisnął maleńką główkę i uszy a dziecko zaczęło piszczeć w dodatku miał spec. od płuc... na szczęście od tamtej pory, tylko inhalacje w razie kataru ale i była zaraz po szpitalu na kuracji uodparniającej - homeopatycznej oczywiście i to był właśnie ten pierwszy i jedyny raz uzycia antybiotyku... mam nadzieję, że Twoja Nadusia też już nie będzie potrzebowała a i warto zaszczepić np. HIBem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 właśnie tym szczepię dwie dawki za nami, trzecia za miesiąc a Dawid to i na pneumokoki zaszczepiony właśnie przymierzam się do zakupu tego nebulizatora, żeby móc chociaż inhalacje robić, to ponoć odrazu pomaga. Dardulko, z czego te inhalacje robisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 wiem, rozumiem, słowo nie odda lęku matki.. mogę Ci wirtualny medal przypiąć chlubny, w dobrym tego pojęcia znaczeniu.. : Matki Polki i naprawdę to życzę, by Cie dzieci z radością i uśmiechem poprzytulały papa Piąteczko, bardzo dziękuję, bardzo, bardzo. Dobra kobieta z Ciebie ktoś tu pisał mi kiedyś o forach dla matek... zaglądałam tam kilka razy.. i wiecie, że tutaj dostaję wiecej cennych rad i pocieszenia niż tam?? Normalnie... No kocham Was A Małgoś ta Twoja obrona wtedy... Ale mię zaskczyłaś miło.. Drapieżna kobietka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A Małgoś ta Twoja obrona wtedy... Ale mię zaskczyłaś miło.. Drapieżna kobietka z Ciebie Kiedy wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 09.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Kupuje w aptece taki zwykły olejek eukaliptusowy czy coś?!? do inhalacji... wpuszczam do podgrzewacza do butelek, oczywiście więcej wody dolewam, ustawiam na maxa żeby od czasu do czasu się zagotowało i stawiam w pokoju, nie raz na całą noc bo i ja lubię sobie powdychać, bo np. mnie to na gardło pomaga, a jej przeważnie na zimowy katar... i na drugi dzień po wszystkim no chyba że nie zrobiłam od razu inhalacji i katar już się nasili to wtedy można powtarzać, ale to boskie jest i uwierz przez 3 lata tylko to stosuje i wszystkim dzieciom wokół pożyczam i działa Tylko ta jedna szwagierka - straszna znawczyni od wychowywania i leczenia - bo ja to niby młoda i się nie znam... nie chce dać się przekonać do domowych sposobów tylko ładuje jak w kaczki antybiotyki w te dzieciowiny i równo co 2 tyg, chorują... normalnie nie muszę w kalendarz patrzeć,a nie raz to tylko 2 dni przerwy między choróbskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts