malgos2 16.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ale mi nie mow, ze jest cieplej w mieszkaniu, w ktorym wieje jak na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cieplej to nie Ale wtedy się grzybek nie robi A propos, czy ja dobrze kojarzę, Aniu, że macie tylko górę ocieploną, a dół jest "łysy"? Czy to nie tu leży problem, że ta wilgoć po ścianie wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 16.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ale mi nie mow, ze jest cieplej w mieszkaniu, w ktorym wieje jak na zewnatrz. U nas to parter, między innymi budynkami i bardzo nie czuć wiatrów, no chyba że takie wielkie wichury. Ale i tak gdyby to było moje mieszkanie, to już dawno by tych okien nie było, ze względów estetycznych przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 16.03.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 WitamN - 654D - 457 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.03.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 głosy oddane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.03.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nadia 663 Dawidek 463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.03.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Też byłam u dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.03.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ponarzekałam i miś zaczął szybciej pracować głosy oddane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ja Was love normalnie http://blog.wiara.pl/lila/files/2007/03/132kv61.gif http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a075.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a075.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Inaczej mowiac o tej klamce - trzeba ja na skos ustawic. czyli wychodzi na to, że to co u nas się nazywa mikro uchył, to u was... rozszczelnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 U mnie wszystkie takie sa, nawet balkonowe, czym bylam na maksa zaskoczona... u mnie tez wszystkie tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Inaczej mowiac o tej klamce - trzeba ja na skos ustawic. czyli wychodzi na to, że to co u nas się nazywa mikro uchył, to u was... rozszczelnienie Ja w ogole nie wiedzialam, jak to sie nazywa, ale kiedys byl watek na Forum, w ktorym ktos kogos namawial na usuniecie uszczelki... I tam bylo o rozszczelnianiu, stad wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Mi też się stronka dłuuuugo otwiera. Ania a co do tego grzybka to może masz kiepską wentylacje. Mielismy podobnie na dole. Mąż się "przebił" i po grzybku zostało tylko wspomnienie... [/i] a gdzie się przebił?? Przebił się przez ścianę do komina wentylacyjnego i teraz sobie pokój może oddychać. Mi tez tak okna parowały, a jak się skraplało to cały parapet i podłoga zalane..aż sie panele wypaczyły..Pytałam na forum i wszyscy zgodnie powiedzieli , że to ewidentna wina złej wentylacji. u mnie pod oknami balkonowymi też już panele zaczyna szlak trafiać to gdzie ja się mam przebić kurczę z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Inaczej mowiac o tej klamce - trzeba ja na skos ustawic. czyli wychodzi na to, że to co u nas się nazywa mikro uchył, to u was... rozszczelnienie Ja w ogole nie wiedzialam, jak to sie nazywa, ale kiedys byl watek na Forum, w ktorym ktos kogos namawial na usuniecie uszczelki... I tam bylo o rozszczelnianiu, stad wiem. ja stanowczo za mało ostatnio na forum siedzę... Małgosia, czy my juz spadliśmy na następną stronę?? Jakoś nie mam ochoty sprawdzać.. Coś źle się czuję i brak mi nastroju do takich wieści... Siedzę teraz na NK i wysyłam linki moim niedobitkom wśród znajomych ale muszę się iść położyć, bo normalnie mi niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Cieplej to nie Ale wtedy się grzybek nie robi A propos, czy ja dobrze kojarzę, Aniu, że macie tylko górę ocieploną, a dół jest "łysy"? Czy to nie tu leży problem, że ta wilgoć po ścianie wchodzi? Olga, już mamy ocieplony cały dom, dół jest tylko jeszcze nie otynkowany, ale styropian już leży na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nadusia na 4, Dawidek na 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ja siem codzien wyfiosujem z 2óch kompuff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 mieszają mi się te posty mam nadzieje, że nic nie pominęłam po drodze.. wszystko czytam uważnie i na bieżąco, tylko nie odpisuje odrazu, bo zazwyczaj z Nadią na kolanach jestem, to nie dam rady.. a potem juz zapominam co odpisałam, a co nie... sorki za niedopatrzenia ale napewno cieszę sie, że tyle piszecie, każdą radę biorę pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Nadusia na 4, Dawidek na 7. ufff... to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ja siem codzien wyfiosujem z 2óch kompuff.. wdzięczna jestem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts