AgnieszkaRobert 20.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dziękuję za soczek i przyniosłam trochę witaminek Ja tez mogę głosować tylko raz dziennie A&R http://lh3.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/ScNsDfieMCI/AAAAAAAAAqA/K1bzb-CVy2s/s400/owoce.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja tez juz zaglosowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 uffffffffff ale się dziś nalatałam obleciałam prawie całą galerię z kawką ostatnio latałam po komentarzach, to dziś u siebie I co... Agnieszka&Robert, kurcze Ty już masz 23 tydzień!! Teraz już z górki Dżempelek została całkiem zapomniana, a taka fajna kobitka z niej Odkąd musiała zmienić nicka to i ucichła nam bardzo Edzi kurka znaleźć nie mogę... Oślepłam?? A Nelli i Sonika dziś mają swoje święto życzonka trzeba im złożyć a teraz u siebie na kawusię i ciacho zapraszam http://www.nawidelcu.pl/__temp__/994c69749426937502d709b703516269_800_600_.jpg http://www.kwestiasmaku.com/desery/tarty/tarta_mocha/files/tarta_kawowa02.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Doberek Dzięki za kawkę N 1033 D 760 Kurnia, z roboty mogę tylko raz zagłosować - tak mamy komputery poustawiane idiotycznie, że jak zagłosuję ze swojego, to z innego już nie mogę Wszystkie wczoraj obleciałam to wszystkie komputery mają jedno IP?? ale dzięki za fatygę, wiesz, że doceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 motylków juz takich nigdzie nie znalazłam Anoleiz, Ty masz złote rączki do takich rzeczy.. Spróbuj, może Ci wyjdzie podobne?? Ja chętnie je od Ciebie odkupię. Tylko zależy mi na czarnych jak tylko znajdę chwilkę to spróbuje coś wymyślić, najgorsze to sposób zamocowania, tak, żeby trwałe było, a jednocześnie, żeby się dało łatwo zdemontować... no pomyślę intensywnie a może na jakiejś taśmie klejącej?? ja to potrzebuje na taką ścianę, że nie ma obaw jej uszkodzenia. W razie czego to puszkę farby mam jeszcze w piwnicy. A do tego jeszcze kilka chciałam na płytki kuchenne. Pamiętasz, kiedyś Ci pisałam, żebyś mi coś poszukała na te moje kafelki Dawno to było, ale nadal poszukuję intensywnie jakiegoś ozdobnego elementu a tak wogóle, to może podasz mi linka do tego Twojego biznesu? Bo mi się zapodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 już znalazłam... u Ciebie, na 8 stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Doberek Dzięki za kawkę N 1033 D 760 Kurnia, z roboty mogę tylko raz zagłosować - tak mamy komputery poustawiane idiotycznie, że jak zagłosuję ze swojego, to z innego już nie mogę Wszystkie wczoraj obleciałam to wszystkie komputery mają jedno IP?? ale dzięki za fatygę, wiesz, że doceniam Różne mają Wychodzi, że to nie po IP poznaje - może po nazwie sieci? Się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 pamiętam o kafelkach, ale nic nie znalazłam co by się nadało... motyle o tyle prostsze, że dziurkacze o różnych wielkościach właśnie mam motylowe a skombinować sam materiał "okładkowy" czarny, to nie jest zbyt duży problem, w przyszłym tygodniu na zakupy większe się wybieram po sklepach to rzucę okiem co by się nadało, spróbuje wyciąć i zamocować, coby od ściany na różną głębokość odstawało widzisz jak intensywnie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a co do IP to w firmach tak jest że wewnątrz mają różne IP tak jakby w podsieci a na zewnątrz widoczne jest tylko jedno i nic nie da wyłączanie komputera czy inne sztuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 aaa a propos kafelek mi się przypomniało, że myślałam dla Ciebie o rubonsach inaczej kalkomanii... to fajna rzecz do ozdabianiabo to się zdrapuje łatwo i łatwo nakłada- ale to by trzeba było czymś zabezpieczyć, jakimś lakierem czy coa to już wtedy by tak fajnie nie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 witanko, dzisiaj to nawet z kolegi kompa skorzystałam... I tysiączek był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a co do IP to w firmach tak jest że wewnątrz mają różne IP tak jakby w podsieci a na zewnątrz widoczne jest tylko jedno i nic nie da wyłączanie komputera czy inne sztuczki No właśnie też to ustaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja to już jakiś czas temu obczaiłam na przykładzie klikania w brzuszek pajacyka niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Świństwo normalnie, już opierdzieliłam informatyka - tylko to nic nie da Życie takie paskudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 względy bezpieczeństwa blablabla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 względy bezpieczeństwa blablabla Skąd wiedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 bo byłam takim informatykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 bo byłam takim informatykiem O, i tu mnie zaskoczyłaś rzeczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.03.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 bo byłam takim informatykiem to może nam podpowiesz jak to można obejść? zastanawiam się jak to robią Ci, których dzieci mają tak dużo głosów, czy to aby nie są dzieci informatyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts