Anoleiz 20.03.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 od dłuższego już czasu nie zajmuje się serwerami, administrowaniem i hackowaniem , trochę to poszło do przodu i nie jestem już na bieżąco w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ale w sumie mogę się spytać, podejrzewam programik jakiś, tak jak są do wpisywania masowych komentarzy... ale przy czymś takim jeśli zajdzie podejrzenie oszustwa unieważniają głosowanie, generalnie chyba nie warto się w takie rzeczy bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.03.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ale w sumie mogę się spytać, podejrzewam programik jakiś, tak jak są do wpisywania masowych komentarzy... ale przy czymś takim jeśli zajdzie podejrzenie oszustwa unieważniają głosowanie, generalnie chyba nie warto się w takie rzeczy bawić ja też tak uważam, bo bardzo cenię sobie uczciwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 20.03.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ale w sumie mogę się spytać, podejrzewam programik jakiś, tak jak są do wpisywania masowych komentarzy... ale przy czymś takim jeśli zajdzie podejrzenie oszustwa unieważniają głosowanie, generalnie chyba nie warto się w takie rzeczy bawić ja też tak uważam, bo bardzo cenię sobie uczciwość macie rację, więc walczymy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.03.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 U mnie tez komputery w domu maja to samo IP niestety. A bylyby 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ale w sumie mogę się spytać, podejrzewam programik jakiś, tak jak są do wpisywania masowych komentarzy... ale przy czymś takim jeśli zajdzie podejrzenie oszustwa unieważniają głosowanie, generalnie chyba nie warto się w takie rzeczy bawić właśnie w poprzedniej edycji była taka Kinga... miała 34440 głosów to normalnie niemożliwe nikt tyle nie miał i żeby chociaż jeszcze to zdjęcie naprawdę było powalające na kolana... co to za radość, jak się tak oszukuje i się wie, że się wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 bo byłam takim informatykiem to może nam podpowiesz jak to można obejść? zastanawiam się jak to robią Ci, których dzieci mają tak dużo głosów, czy to aby nie są dzieci informatyków są programy typu anonymouse czy coś tam (wczoraj mnie kolega oświecił.. ), ale większość jest płatna a zresztą ja i tak nie umiem się bawić w takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 aaa a propos kafelek mi się przypomniało, że myślałam dla Ciebie o rubonsach inaczej kalkomanii... to fajna rzecz do ozdabiania bo to się zdrapuje łatwo i łatwo nakłada - ale to by trzeba było czymś zabezpieczyć, jakimś lakierem czy co a to już wtedy by tak fajnie nie wyglądało a masz takowe u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 20.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przyszlam sie przywitac Sliczne te Twoje dzieciaki, od kilku dni robie co moge klikam i z domu i z pracy. pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mam albo mogę mieć niedługo rubonsy/kalkomanie np. zawijasy różne, coś takiego http://www.artpasje.pl/produkt,kalkomania-rub-ons-fudge,329.html nie wiem jaki wzór by Cię najbardziej interesował? można poszukać i sprowadzić, najczęściej ze stanów lub uk lub mogą być naklejki, ale nie papierowe tylko foliowe tylko najlepiej by było określić najpierw wielkość motywu ilość, czy takie same wszędzie, no i kolor oczywiście i można czegoś poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Przyszlam sie przywitac Sliczne te Twoje dzieciaki, od kilku dni robie co moge klikam i z domu i z pracy. pozdrawiam serdecznie Dorka, jak miło Cię widzieć Bardzo dziękuję za takie podwójne wsparcie, powoli wychodzimy z tej 5 strony na 4tą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mam albo mogę mieć niedługo rubonsy/kalkomanie np. zawijasy różne, coś takiego http://www.artpasje.pl/produkt,kalkomania-rub-ons-fudge,329.html nie wiem jaki wzór by Cię najbardziej interesował? można poszukać i sprowadzić, najczęściej ze stanów lub uk lub mogą być naklejki, ale nie papierowe tylko foliowe tylko najlepiej by było określić najpierw wielkość motywu ilość, czy takie same wszędzie, no i kolor oczywiście i można czegoś poszukać obadam stronkę, sama jeszcze nie wiem co chcę konkretnie te motyle mi tak wlazły do łebka, bo są takie inne qurczę.... zaskakujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 i przede wszystkim są 3D takie... przestrzenne i ulotne fajne som no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 i przede wszystkim są 3D takie... przestrzenne i ulotne fajne som no no właśnie Anoleiz, ja wierzę w Twoje zgrabne łapki myślałam też, czy czasem z filcu się tego nie da zrobić, dużo jest teraz takich ozdób, nawet wczoraj od Moni dostałam kurki świąteczne z tego materiału. Też jest w miarę sztywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 możnaby i z filcu, tylko że to by trzeba było ręcznie wycinać... hmm albo dać do wycięcia np. laserem, a to trochę podraża sprawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a z okładki jak wytniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dziurkaczem - folie mi przetnie ale filcu juz nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dziurkacz jest taki http://www.artpasje.pl/_c/photo/af025bf57e19b8280ebfe9dd63830c08/HCP120D038.jpg i mam je w 5 rozmiarach więc fajnie by to wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.03.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 dziurkacz jest taki http://www.artpasje.pl/_c/photo/af025bf57e19b8280ebfe9dd63830c08/HCP120D038.jpg i mam je w 5 rozmiarach więc fajnie by to wyglądało... a Ty, Ty.... oby tylko wyszło przestrzennie juz mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts