magpie101 22.03.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ania, kot to lubi lezec tam, gdzie JEST CIEPLO i gdzie ma swiety spokoj, a pies odwrotnie - tam gdzie jego pan. Dziwie sie, ze dorosli ludzie moga wierzyc w jakies tam promieniowania ciekow. myślisz, że Darek śpi na wycieraczce??? albo pod łóżeczkiem? Tak mi sie przypomnialo i dlatego wklejam . Aniu, a jak Dawidek po zabiegu u chirurga, juz wszystko w porzadku? Pytam, bo moj syn tez w wieku 3 lat mial zabieg i strasznie to przeszedl, ponad rok jeszcze byl klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No to Ania gratuluje sukcesow pedagogicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 No to myślę, że wszystko w dobrym kierunku z mężusiem idzie Co z Dawidkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 22.03.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Głosy oddane... o mały włos bym zapomniała N: 1326 D: 1018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 22.03.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 no.. mój buty ubrał.. ale ściągać to już ja mu musiałam wlazł na góre i siadł.. i koniec spał koło koszyka Bruna... Krzysio zawsze miał mocną głowę, a moja chłopina wręcz przeciwnie a to tempo, jakie narzucili przed wyjściem... Tomek faktycznie też nie ciekawie wyglądał... jak on dziś po tą Edytę pojedzie Trąbal jakoś pojechał - musial - na szczęście to rano nie było... Mały Trąbka już w domu a Tomek zakochany, zapatrzony w syna że aż miło popatrzeć... Stoi przed łóżeczkiem i się wpatruje... Byłam dziś pomóc w kąpieli bo Edi prosiła... Adrianek nawet grzeczny ale kąpiel tak średnio mu przypadła do gustu (ale źle nie było) - no zobaczymy jak jutro... Krzysiek - no wiesz z tą głową różnie bywa - czasami 2 piwa wypije i starcza - zależy od dnia... Za to ja jak wróciłam to 2 lampki wina wypiłam i mi już ciepło było... A Darek buty ubrał choć trochę to trwało - ale Darek opowiadaniem był zajęty poprostu - ale żeby do łóżka nie dotarł... AAAAAAAA Dawidek autka zostawił i tych szt. jest troszkę - na parapecie były... - jak się zjawię to przywiozę... Hm...a tak wogóle to znów przed kąpem tkwię i winko piję - no ktoś musi tą butelkę dokończyć - co by się nie zmarnowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.03.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ania, kot to lubi lezec tam, gdzie JEST CIEPLO i gdzie ma swiety spokoj, a pies odwrotnie - tam gdzie jego pan. Dziwie sie, ze dorosli ludzie moga wierzyc w jakies tam promieniowania ciekow. Malgos, nie ma dymu bez ognia: http://www.biofil.net/uslugi/promieniowanie.htm Jeśli coś nie zaszkodzi, a pomóc może, czemu z tego nie korzystać? A poza tym, w realnym świecie wierzy się w różne rzeczy. Niektórzy nawet życie oddają za tę swoją wiarę, choć dowodów materialnych nie mają. A Tobie zawsze wolno się dziwić, byle nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 22.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Ja tam uważam że wieżyć w coś trzeba...nawet jak dowodóe materialnych nie ma... A nawet jak się nie wierzy - próbować warto - jeśli krzywdy się nikomu nie robi... zaszkodzić nie zaszkodzi a nóż pomoże... Jak Kinia była młodsz - do 5 / 6 miesiąca - to każdej "deski ratunku się chwytałam" - wierzyłam czy nie - próbowałam - co by wkońcu przestała krzyczeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry, mam nowy zlew pan był przed chwilką, przywiózł mi nowiutki, a nawet starego nie wziął czytałam, że Deante to solidna firma, no i kurczę, jestem bardzo mile zaskoczona obsługą Przystojną do tego... Z Dawidkiem wszystko już dobrze, przez pierwsze godziny ciągle popłakiwał i nie chciał mi zejść z rąk. Bolało go, bo ciągle było ała i ała, no i nie dał się dotknąć. Lekarka mnie nastraszyła, że tak będzie kilka dni A on się przespał.. i już było dobrze nie musiałam juz smarować maścią (znieczulającą), ani dawać leków przeciwbólowych . Teraz, w czwartek byliśmy do kontroli i jest ok. Ale macie pamięć dziękuję za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No to Ania gratuluje sukcesow pedagogicznych. uczę się od Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ania, kot to lubi lezec tam, gdzie JEST CIEPLO i gdzie ma swiety spokoj, a pies odwrotnie - tam gdzie jego pan. Dziwie sie, ze dorosli ludzie moga wierzyc w jakies tam promieniowania ciekow. myślisz, że Darek śpi na wycieraczce??? albo pod łóżeczkiem? Tak mi sie przypomnialo i dlatego wklejam . no widzisz.. jak to trafnie ujęte zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 przyszlam bo przypomnialam sobie ze dzis nie glosowalam, ale juz sie poprawilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.03.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a ja głosowałam 3 razy i za chwilę zagłosuję 4-ty raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.03.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja już nie napiszę ani raz, że głosowałam, bo zabieram miejsce (tak mi się wydaje) na pogaduchy Tak więc myk, myk Nadusia http://maluchy.pl/emailing/bebiko2_10_02_2009/bear.jpg i Dawidek http://maluchy.pl/emailing/bebiko2_10_02_2009/bear.jpg za kilkanaście minut, a potem już http://img529.imageshack.us/img529/4083/umieszekzaklejonyof2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.03.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja tez czekam do polnocy zeby zaglosowac i zmykam do lozeczka, bo za oknem leje i wieje - pogoda barowa, a jutro trzeba do pracy wstac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a ja głosowałam 3 razy i za chwilę zagłosuję 4-ty raz Monia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a ja głosowałam 3 razy i za chwilę zagłosuję 4-ty raz Monia... A tak o uczciwosci mowila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja już nie napiszę ani raz, że głosowałam, bo zabieram miejsce (tak mi się wydaje) na pogaduchy Tak więc myk, myk Nadusia http://maluchy.pl/emailing/bebiko2_10_02_2009/bear.jpg i Dawidek http://maluchy.pl/emailing/bebiko2_10_02_2009/bear.jpg za kilkanaście minut, a potem już http://img529.imageshack.us/img529/4083/umieszekzaklejonyof2.gif Słoneczko, no co Ty ja sie bardzo cieszę, przynajmniej wiem, że nie zapomniałaś bardzo mi jest miło, że do mnie zaglądasz, pomagasz i się udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a ja głosowałam 3 razy i za chwilę zagłosuję 4-ty raz Monia... A tak o uczciwosci mowila. to samo pomyślałam ale dla mnie to wielka radość, bo co innego rzucić komuś 50 punktów na dzień a co innego 4 to takie prawie miezauważalne a jak cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 D - 1120N - 1447 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts