Sloneczko 23.03.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Słoneczko, no co Ty ja sie bardzo cieszę, przynajmniej wiem, że nie zapomniałaś bardzo mi jest miło, że do mnie zaglądasz, pomagasz i się udzielasz Chciałam tylko napisać, a wyszło pokrętnie, że będę nadal głosować, ale już obwieszczać za każdym razem nie będę, co by miejsca na pogaduszki nie zajmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie zajmujesz, mam zgodę redakcji na wieczne pogaduchy w tym wątku pozdrawiam Cię cieplutko i wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak mi tego linka brakuje już normalnie... ja nie mogę Cię znaleźć w tych komentarzach, wiesz tak mi tego linka brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak mi tego linka brakuje już normalnie... ja nie mogę Cię znaleźć w tych komentarzach, wiesz tak mi tego linka brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak mi tego linka brakuje już normalnie... ja nie mogę Cię znaleźć w tych komentarzach, wiesz tak mi tego linka brakuje dobra, dobra włażę na te komentarze i patrzę... i oczy moje przyślepawe szukają... i nic tak samo Edzi ostatnio szukałam pójdę w końcu po te okulary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 nie zajmujesz, mam zgodę redakcji na wieczne pogaduchy w tym wątku pozdrawiam Cię cieplutko i wiesz... To trzeba miec zgode Redakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no nie.. ale ja chciałam sie stąd usunąć, żeby nie robić gawędy ale zostałam naprostowana myślałam, żeby się w komentarze przenieść poprostu i nikomu nie przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 i bdb ide w kime paaaa dzieciatka..)) byde w krakau bo mom interes 15 km w strone olkusza //łod krakuffka pa..bede okolo 14 stej mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Polecanki sa swietne. Niektore maja wiecej niz 1 post i te sa najgorsze. Dzieki takiemu gnojkowi suzis ma dzisiaj to, co ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Polecanki sa swietne. Niektore maja wiecej niz 1 post i te sa najgorsze. Dzieki takiemu gnojkowi suzis ma dzisiaj to, co ma. chodzi Ci o tą jej ekipę? Ktoś ją komuś polecił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 23.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Polecanki sa swietne. Niektore maja wiecej niz 1 post i te sa najgorsze. Dzieki takiemu gnojkowi suzis ma dzisiaj to, co ma. Sledze jej historie, tylko cos mi sie wydaje, ze ona chyba odpusci tej firmie, bo nic nie dziala w tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a jakie cudne watki o panelach sa..echh jaki wojujacy sobie i handlarzyna tym badziewiem ..jak sie pieknie rozpisuje i cisnie jakies bzdety normalnie kocham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.03.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tak mi tego linka brakuje już normalnie... ja nie mogę Cię znaleźć w tych komentarzach, wiesz tak mi tego linka brakuje dobra, dobra włażę na te komentarze i patrzę... i oczy moje przyślepawe szukają... i nic tak samo Edzi ostatnio szukałam pójdę w końcu po te okulary to znalazłaś http://forum.muratordom.pl/komentarze-do-dziennika-ktorego-nie-ma,t84774-3180.htm a to masz http://forum.muratordom.pl/post3208491.htm#3208491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Polecanki sa swietne. Niektore maja wiecej niz 1 post i te sa najgorsze. Dzieki takiemu gnojkowi suzis ma dzisiaj to, co ma. chodzi Ci o tą jej ekipę? Ktoś ją komuś polecił?? Tak, byla na bialej liscie i przez to sie skusila. A ze dziala ociezale to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.03.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Polecanki sa swietne. Niektore maja wiecej niz 1 post i te sa najgorsze. Dzieki takiemu gnojkowi suzis ma dzisiaj to, co ma. chodzi Ci o tą jej ekipę? Ktoś ją komuś polecił?? Tak, byla na bialej liscie i przez to sie skusila. A ze dziala ociezale to prawda. ja też się nadziałam z polecenia na karton gipsiarzy ..nie chcę o tym nawet mówić..już dawno byśmy mieszkali sk@##%%^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 mnie to bardziej wkurzają te polecanki z 1 postem niż pogadanki tutaj Polecanki sa swietne. Niektore maja wiecej niz 1 post i te sa najgorsze. Dzieki takiemu gnojkowi suzis ma dzisiaj to, co ma. chodzi Ci o tą jej ekipę? Ktoś ją komuś polecił?? Tak, byla na bialej liscie i przez to sie skusila. A ze dziala ociezale to prawda. ja też się nadziałam z polecenia na karton gipsiarzy ..nie chcę o tym nawet mówić..już dawno byśmy mieszkali sk@##%%^ Wyluzuj kochana, to tylko k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.03.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 wiem.... może by tak się położyć wczoraj pobiłam rekord....o 5 jeszcze oglądałam nty raz mój ukochany serial daleko od szosy poszłam spać jak było już widno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 a ja głosowałam 3 razy i za chwilę zagłosuję 4-ty raz Monia... A tak o uczciwosci mowila. Małgosiu, DarioAS, ZAWSZE jestem uczciwa, bo to cenie u ludzi najbardziej! Głosowałam rano w domu z komputera syna, później w pracy z mojego i sekretariatowego, a na koniec w domu z mojego laptopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts