DarioAS 01.04.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry, byłam na polku z dziećmi, Dawidek poszalał z psami a ja z małą na rękach... polazłam do ogródka ją na jedna rekę a drugą wybierałam suche liście z róż długo nie byliśmy, bo Nadulka co niecałe 2 godziny spać chodzi, ale zawsze se troche pogrzebałam w tym ogródku martwiłam sie, że mi budowlańce w tamtym roku piwonie zadeptali, ale żyje, właśnie puściła dwa pąki spod ziemi i tulipanki się wybiły Magnolia ma pączusie, tamaryszek się zaczyna zielenić... ach jak to wszystko pięknie sie budzi do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Nadziwić się nie mogę bo moja taki chudzielec raczej - za to teraz nadrabia... nie ma się co martwić, dzieci jak zaczynają chodzić to się zmieniają, teraz będzie jej łatwiej jak nie jest pulchniutka Aniu, Nadia bardzo fajna, to że się pręży do stania to normalne i wcale nie oznacza że będzie szybko chodzić. Moja mała szybko raczkowała a zaczęła chodzić w wieku 13-14 m-cy. Im dłużej będzie raczkować tym lepiej A Dawidek też szybko raczkował, bo jeszcze 7 miesięcy nie miał i już chodził na 10 ms I mądry to on jest, a cwaniaczek do tego.... rozwija sie od początku szybciej niż rówieśnicy, nie chodzi mi tu o chodzenie, tylko o psychikę mówi zdaniami, prawie każde słowo wyraźnie wymawia, zabawy które rówieśnicy teraz uważają za fajne, on ma dawno za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja podobno tez nie raczkowalam, a jaka madra wyroslam. Cze Ania, gdzie sie zgubilas pijaku? Małgoś.... gości mam będe póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ja podobno tez nie raczkowalam, a jaka madra wyroslam. Cze Ania, gdzie sie zgubilas pijaku? Małgoś.... gości mam będe póżniej A nie mowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 01.04.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 dzień dobry, byłam na polku z dziećmi, Dawidek poszalał z psami a ja z małą na rękach... polazłam do ogródka ją na jedna rekę a drugą wybierałam suche liście z róż długo nie byliśmy, bo Nadulka co niecałe 2 godziny spać chodzi, ale zawsze se troche pogrzebałam w tym ogródku martwiłam sie, że mi budowlańce w tamtym roku piwonie zadeptali, ale żyje, właśnie puściła dwa pąki spod ziemi i tulipanki się wybiły Magnolia ma pączusie, tamaryszek się zaczyna zielenić... ach jak to wszystko pięknie sie budzi do życia Coraz cieplej ma się robić, lada chwila wózek wystawisz i Nadia będzie spać, a w z Dawidkiem w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witaj Głosy oddane Pięknie wyglądacie na tym zdjęciu Bradzo Ci ladnie w tym kolorze włosów Dominika też staje i się gibie na nóżkach, a usiąść za żadne skarby nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 01.04.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Noo ciotki, sprężać się bo czasu coraz mniej N - 2204 D - 1819 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 P.S. Chyba zaspałaś, bo czekam na kawę o kurza stopa, kurza twarz.... Ty wiesz, że dziś rano latałam po komentarzach i za cholerę nie mogłam sobie przypomnieć komu ja tą kawę obiecałam??? ta moja skleroza to z dnia na dzień sie pogłębia Andulka, Dawidek w ogródku... nie ma szans on nawet minutę na pupce nie usiedzi, dzis polazł ze mną za płotek (czyt. do ogródka) i tylko szkód narobił A Nadia ma takie uszy.. wszystko ją wybudza Młody to spał i że tak powiem olewał wszystko, mogłam dyskoteke robić a on nic Za to Nadia wprost przeciwnie, wystarczy, że kubek po cichu próbuje na biurku postawić.... Małgosia0023, Twoja już siedziała a moja nie chce Każde dziecię rozwija coś innego szybciej od pozostałych Dawidek też uprawiał sporty wysokogórskie, jeszcze chodzić nie umiał, ale jak sie do bramy dorwał to sie wspinał Dorfi, dziękujemy to dla każdej mamy takie mini święto pewnie Magpie, ależ pyszna kawusia wedziałaś, gdzie mogę być w taki piękny dzień Słoneczko dzięki, nawet do tej pory nie pomyślałam o kojcu, a raczej się przyda Nadulka juz mi spod stołu gazety wyciąga Ewuś, wracaj do zdrówka, mnie pomaga piwko grzane z miodem i cytrynką Gosiaczek, gratuluję pierwszych kroczków, Kinia od początku byla aktywna, więc sie nie dziwię, że to już Magi, moje dzieci sie nie chca gibać (podskakiwać) niestety. Ani jedno ani drugie Nadia jak stanie to stoi twardo i tyle A jak ja sadzam to mi sie na 10tą stronę wygina, dopóki znów jej nie postawię i tak se stoi... mówicie, żeby nadal być brunetą??? bo ja już mam mętlik teraz, kilka osób stwierdziło, że staro wyglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Gdzie staro? Dawaj mi tego, co tak mowi, juz ja go urzadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 mówicie, żeby nadal być brunetą??? bo ja już mam mętlik teraz, kilka osób stwierdziło, że staro wyglądam Wygladasz bardzo elegancko, najladniejsze Twoje zdjecie jakie do tej pory widzialam to to z ciemnymi wlosami. Glosuje codziennie z pracy i domku, do kiedy trwa glosowanie i za ile miejsc sa misie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.04.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 N-2211D-1826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 01.04.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 To przez zazdrość... Też mi się w tych ciemnych najbardziej podobasz - świetnie jest, nic nie zmieniaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no.. to jeszcze troche pobędę ta brunetą Magpie, dzięki, dzięki. Misiów jest sto ponoć, więc starajmy się utrzymać w tej setce Czyli gdzieś do 8 strony U Małgosi sie rano pochwaliłam, a u siebie nie ... słuchajcie, wczoraj (bo już po północy) w końcu nasza budowa została zamknięta miałam się dziś opić, ale nie miałam z kim niby wszystko normalnie w domu z tym moim chłopem, ale jakoś tak nienormalnie, nie możemy się dogadać teraz twardo stoję przy swoim i granica, którą wyznaczyłam (za karę...) widocznie wcale mu nie przeszkadza nie mówię, że nadal nic nie robi, tylko, że brakuje nam wiecie czego... więzi?? ale mniejsza z tym, na razie mi to nie przeszkadza zbytnio, przyjdzie czas, że i za to sie wezmę, niech ino ochłonie z tego co teraz mu zarzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ania, wez lepiej Ty sie w granice nie baw, po co tak sie dreczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 kazałyście mi być twardą jest parę rzeczy, które mi bardzo jeszcze przeszkadzają i trzeba je w końcu usunąć potem będzie juz dobrze, musi mąż do nowej sytuacji przywyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 No wiem, ale czy ten rodzaj kary / nagrody jest dobry akurat to nie jestem pewna. Chyba, ze Ty wiesz, ze tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 to nie jest jakaś tam kara, poprostu mu nie nadskakuję tak jak przedtem i się nie przymilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Hmmmm... bo myslalam ze nie teges... Tak z premedytacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.04.2009 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 a chwilowo też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.04.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Ty okropku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts