DarioAS 16.04.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No, ładnie, ładnie... teraz to codziennie wypatruję, czy mój muratorski Perukowiec listki wypuszcza... bo jeszcze nic nie ma ponoć one później startują, ale zaczynam się już niepokoić Tera to i ja się niepokoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No, ładnie, ładnie... teraz to codziennie wypatruję, czy mój muratorski Perukowiec listki wypuszcza... bo jeszcze nic nie ma ponoć one później startują, ale zaczynam się już niepokoić Tera to i ja się niepokoję W razie co, przyjadę osobiście... będziem reanimować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.04.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 No, ładnie, ładnie... teraz to codziennie wypatruję, czy mój muratorski Perukowiec listki wypuszcza... bo jeszcze nic nie ma ponoć one później startują, ale zaczynam się już niepokoić Tera to i ja się niepokoję W razie co, przyjadę osobiście... będziem reanimować przyjedź, przyjedź - w razie co ja też podjadę do ppmocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jak tylko jaka kasa się pojawi, bo już mnie wynosi z Warszawy A w majowy weekend jesteście w domach, czy się gdzieś wylogowujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 jesteśmy, będziem podjazd robić i balkon kończyć oczywiście mąż z teściem, ja chętnie przyjmę wszelakich gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Obiecać nie mogę, ale się baaardzo postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ależ mi radość sprawiasz tymi słowami nawet bigosik zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.04.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 ja też się postaram byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Moniu, jak coś masz zaplanowane, to innym razem się możemy spotkać Ja też na 100% nie jestem pewna, ale bardzo bym chciała Aniu, już mi ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.04.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 U mnie czasami plany wyskakują w ostatniej chwili, więc róznie to bywa, ale chciałabym być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 U mnie czasami plany wyskakują w ostatniej chwili, więc róznie to bywa, ale chciałabym być To też rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 zapraszam ,zapraszam.. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a cześć ciepełko, to pustki ależ dziś jestem radosna.. dzwonił pan z ogrodniczego, właśnie wyjechał od producenta i wiezie mi śliwę Pisardii będzie do godzinki jupi, jupi.. http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif a ja byłam dziś na zakupkach.. i wysprzątałam wszelakie ogrodnicze w zasięgu ręki... i tym sposobem mam 9 nowych... różhttp://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a030.gif http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/a030.gif oznacza to, że jak wieczorkiem sie nie pojawie na forum... mąż mnie wyrzucił z domu http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a050.gif Aniu i gdzie Ty to wszystko mieścisz? Ogród masz z gumy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.04.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Przyjadę na pewno, tylko nie wiem, czy już na długi weekend zdążę Na razie uciekam spać, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 TomKa, wykopuję wszystko co mi mniej szkoda i wkopuję róże... dobranoc OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Aniu, a moje trzykrotki nie wyszły z ziemi - czyżby się nie przyjeły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Moniu, u mnie kępa trzymała się całą zimę, i teraz, na wiosnę szalała jako pierwsza ale wykopałam te trzykrotki i wyrzuciłam wiesz co, mają bardzo ekspansywne korzenie, pół metra od kępy już były i nic wkopac nie mogłam obok niej. A u mnie każdy centymetr ziemi jest na wagę złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 to moze nie mam co płakać nad nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 17.04.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dario Kochana..buziaki zostawiam..dziekuję, juz wszystko ok.. jak u Ciebie? co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.04.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Ania w ogrodzie szaleje to w watku taki jakis spokoj nastal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts