monia i marek 25.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 idę mrozić no coś Ty, nie rób sobie kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dzień dobry Aniu, wszystkiego naj-naj dla Darka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Szacunek za tego torta ogromny!!!! Poległabym juz przy samym pomyśle upieczenia go Życzenia dla Męża też ode mnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 26.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Aniu- po pierwsze primo....tort cudo Zadroszczę-ja w tym temacie totalne beztalencie jestem po drugie primo - tyle roślinek masz już w swoim ogrodzie? A pisałaś,że on taki malusi jest i po trzecie primo - spóźnione ale serdeczne życzenia dla szanownego Pana Męża -sto lat!!!I jeszcze taki mały załącznik http://www.strykowski.net/zdjecia_drinki_alkohole_fotografia/Koniak_-_zdjecie_koniaku_2654.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/rb/fj/vfcy/lX2gbB1mfTXdQcgejX.jpg Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 bardzo dziękuję w imieniu mężusia za życzonka i resztę, zwłaszcza ten torcik przypadł mu do gustu chyba polubi w końcu to moje forum byłam wczoraj w Krakowie za lampą do kuchni i nic nie wybraliśmy. jak mi coś lezało to mężowi nie Wszystko co mi się podoba daje za słabe światło, jedna żarówka 60tka to za mało, żeby było widno. Niestety większość tych lamp właśnie jest na tej zasadzie dylemat w toku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Aniu, masz już niezłą kolekcję róż i piękną wiosnę w ogrodzie . A powiedz mi jak się robi takie zdjęcia, chodzi mi o te ramki? Fajnie wyglądają. I pytanie do Moni - w której szkółce kupujesz róże i w jakiej cenie? Sadzonki są duże? Pozdrawiam Soniczko, ramki robię w programie do obróbki, szczegóły wyślę na priv Monia większość róż kupuje w lokalnym ogrodniczym , niektóre zamawiamy tutaj http://www.rosarium.com.pl/. Właśnie dziś złożyłam kolejne zamówienie, jutro powinnam odebrać paczuszkę i tym sposobem z 33 róż mam 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Aniu, jakie masz pięęęęęęęęęęęęęękne te róże i tyyyyyyyyyyyle ich nie, no jestem pod wrażeniem. Gratuluję Napisz mi proszę czy ta róża Falstaff rzeczywiście tak pięknie kwitnie???? a cześć dawno Cię nie było u mnie falstaff właśnie tak kwitnie, zdjęcie nie jest przekłamane A nawet jeszcze piękniej, tylko moje zdjęcia są z listopada, róża była młodziutka, myślę, że dopiero w tym sezonie pokaże cały swój urok Pięęękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć A róże cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 A to ta mini wiosna to Twoja? Ja myślałam,że ją pożyczyłaś skądś... Piekne! I jakie kolory! Moje wrzosy i wrzośce w doniczkach siedzą od tamtego roku...juz takie zmarnione i czekają...na elewację... cześć Asiu, miło Cię gościć a kiedy ta elewacja będzie? Małgosiu, wyniki misiowe 30 kwietnia Trzymamy kciuki, trzymamy, żeby im się coś nie odwidziało Agnieszko, Ty będziesz miała teraz dwie malutkie różyczki w domu, na róże w ogrodzie przyjdzie czas potem A im dłużej się marzy tym potem człowiek się bardziej zachwyca Moniczko, róże w LM spadły z 65 zł do 59zł, według gazetki. Ale byłam tam wczoraj i nie wyglądają za ciekawie Zwłaszcza za taką cenę co do torta.. ja w tym zakresie jakaś kuchara też nie jestem, do samego końca się namyślałam czy go zrobić czy nie lepiej kupić, na całe szczęście jakoś poszło I ponoć nawet dobry wyszedł Ale im rzadziej będeę musiała robić, tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć A róże cudne Cześć Magi, właśnie się wybieram do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Aniu, ta roślinka od Ciebie, która mi się nie chce przyjąć, to miodunka - kupiłam sobie odmianę Opal w LM - były też te Twoje i jeszcze inne w kolorze szafirowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 kiedy byłaś w LM? Dzięki, teraz przynajmniej wiemy co to za roślinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wpadłam się przywitać i miłego dnia życzyć A róże cudne Cześć Magi, właśnie się wybieram do Ciebie Właśnie też miałam się pochwialić że mam jedną różyczkę u siebie Dostałam od sąsiadki, ale co to za odmiana to nie wiem Na razie rośnie sobie w klombie Ja zakwitnie to fotkę wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Pstryknęlam kilka fotek sypialni Są w mnie we wontku Wpadaj zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.04.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.04.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 wczoraj poczytaj w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 tort rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dziewczyny kupiliśmy brabanty , jak je wsadzić? W dołek wsypać trochę przekompostowanego obornika? gdzieś czytałam , ze tak trzeba torf????? Ratunku bo ja lajkonik jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Zeby sie im tylko faktycznie cos z tymi misiami nie odwidzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts