malgos2 02.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Przynajmniej tu jakas budowa trwa. i nikt Ani nie zarzuci, że tu tylko o dzieckach i ogródku mowa Hhmmm, co by tu se wybetonować, coby tylko o kotach nie było Moze sobie balkon dorob? Jest to jakaś myśl Bo jak zaczniesz knajpe remontowac to juz tylko budowlane temata bedom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Przynajmniej tu jakas budowa trwa. i nikt Ani nie zarzuci, że tu tylko o dzieckach i ogródku mowa Hhmmm, co by tu se wybetonować, coby tylko o kotach nie było Moze sobie balkon dorob? Jest to jakaś myśl Bo jak zaczniesz knajpe remontowac to juz tylko budowlane temata bedom. Oj bedom, bedom Przed knajpą może się jeszcze zdobędę na demolkę piwnicy Bo potem to już bankowo nie Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 A cos nowego slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.05.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zbieram się... może jutro coś napiszę, ale żadnych rewelacji na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 http://img99.imageshack.us/img99/8382/p5010067.jpg Dama piekna jest No i dama ma kapelusz i torebke jak na dame przystalo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Aniu ogrod Twoj coraz piekniejszy jest! Jak bedziesz miec skonczony podjazd to czekam na fotke. A co do misi to koniecznie napisz reklamacje , przeciez wszyscy tyle serca wlozyli w to cale glosowanie, a oni tak zrobili wszystkich w bambuko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witanko wieczorne ! Aniu lampa kupiona? Szukalas kiedys zegara do kuchni, bardzo fajny wkleila Nefer w swoim dzienniku - jest orginalny ale nie pisala o cenie. http://forum.muratordom.pl/nefer-jazda-po-bandzie-tesciowej-dedykuje,t61157-540.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Cena do niskich nie nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.05.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Cena do niskich nie nalezy. Patrzac na ten zegar tez tak wlasnie pomyslalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Cena do niskich nie nalezy. Patrzac na ten zegar tez tak wlasnie pomyslalam . 56 euro + przywozka 12,50. Nie wiem, gdzie go Neferka znalazla, ale na pewno cena podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 04.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 HEj, wiadomo coś na temat misiów? Właśnie dziś zajrzałam na bebiko i nie ma Was. Są inne dzieci, które przeskakiwały w trybie błyskawicznym ze strony na stronę, a Was nie. Smutno mi się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaczekKr 04.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 HEj, wiadomo coś na temat misiów? Właśnie dziś zajrzałam na bebiko i nie ma Was. Są inne dzieci, które przeskakiwały w trybie błyskawicznym ze strony na stronę, a Was nie. Smutno mi się zrobiło. A ja widzę Nadusię na 7 stronie... Brava!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 HEj, wiadomo coś na temat misiów? Właśnie dziś zajrzałam na bebiko i nie ma Was. Są inne dzieci, które przeskakiwały w trybie błyskawicznym ze strony na stronę, a Was nie. Smutno mi się zrobiło. A ja widzę Nadusię na 7 stronie... Brava!!!!! Faktycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 04.05.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Nadia faktycznie jest wsród nagrodzonych przez internautow a jury zobaczcie wybrało wg innych kryteriów, bo są tam dzieciaczki które wogóle prawie nie miały głosów ale miały uroczy uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.05.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dodali kilkoro dzieciakow, pewnie jakas ciocia napisala, co o nich mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Bardzo dziękujemy za udział w konkursie internetowym Bebiko. Jest nam niezmiernie miło poinformować Panią/Pana, że zdjęcie/film, które zamieściła Pani/Pan na naszej stronie konkursowej, zostało nagrodzone. Uprzejmie prosimy o podanie dokładnego adresu pocztowego (imię, nazwisko, miasto, kod pocztowy, ulica, nr domu/mieszkania), na który zostanie dostarczona Pani/Panu nagroda - pluszowy miś Bebiko. Dane adresowe prosimy przesłać na adres e-mail: [email protected] Łączymy wyrazy szacunku, Zespół redakcyjny Bebiko coś się porobiło jednak, bo napewno nas tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 04.05.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jest nam niezmiernie miło poinformować Panią/Pana, że zdjęcie/film, które zamieściła Pani/Pan na naszej stronie konkursowej, zostało nagrodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 aaaa zapomniałabym... Napisz mi proszę gdzie kupiłaś almstaffa? Falstaffa kupiłam w Rosarium, czyli tu http://www.rosarium.com.pl/gatunki.php mają wiele pięknych odmian, jeśli poprosisz o ofertę to Ci przyślą ofertę razem z cennikiem. Najlepsze dla mnie jest to, że w jeden dzień (rano) zamawiam a na drugi dzień (też rano) już mam kwiatuszki to dla takich niecierpliwych jak ja jestem na stronie nie mają pokazanej całej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Aniu, ale zmiany Strasznie się wykosztujecie na taki podjazd Może taniej by wyszło wykonanie betonowej posadzki jako dwa pasy pod koła, a wokół trawa A kiedy ocieplenie balkonu i filarki? podjazd jest króciutki, żeby się nam tylko auto nie wieszało do tego chcemy teraz dorobić beton tylko jako dwa pasy, pod koła, bo strasznie nam robi się błoto po deszczach. Wszystko zostaje w tych rowach po kołach nie wyszło nas to drogo, tona piasku, trochę cementu i nasz własny paskudny gruz, z którym i tak coś trzeba było zrobić Balkonik się robi, dziś już będzie od spodu cały gotowy, potem płytki a na końcu filarki, bo z tym to będzie niezła zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przynajmniej tu jakas budowa trwa. i nikt Ani nie zarzuci, że tu tylko o dzieckach i ogródku mowa póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts