DarioAS 10.05.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 relacja później, na razie Nadula mi nie daje nic popisać Olga przed chwilką pojechała, w domku będzie po 22giej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A Małgos podobno miała dzisiaj pracować, a widzę, ze na FM siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 A Małgos podobno miała dzisiaj pracować, a widzę, ze na FM siedzi Monia, gdybym ja miala siedziec na FM tylko wtedy kiedy nie pracuje, to by mnie tu w ogole nie bylo. Ja jestem jak Napoleon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 10.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Bardzo się cieszę Aniu,że misiaczek trafił do Twoich dzieciaczków Lalki cudowne...sama bym się takimi pobawiła Balkonik sporawy będzie gdzie kawkę poranną pić Cieszę sie,że wszytko jest ok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Cieszę się, że miś trafi do Nadusi. Balkon extra i ta nowa róża, piekna! Aniu a jak Twoje róże w ogródku? U mnie straszne mszyce. Znasz może domowy sposób na ich zlikwidowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.05.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 I ja sie cieszę, ż emiś dotarł Opłacalo się klikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.05.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Cieszę się, że miś trafi do Nadusi. Balkon extra i ta nowa róża, piekna! Aniu a jak Twoje róże w ogródku? U mnie straszne mszyce. Znasz może domowy sposób na ich zlikwidowanie? TomKa - odpisałam już u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Aniu a czy ten mis juz dotarł? bo obiecalas nam zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 monia już zajrzałam , dziękuję jutro lecę szarego mydła szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.05.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 w skrócie.. Olga dojechała wczoraj po 15tej, wieczorkiem byłyśmy na spacerku, częściowo leśnym (bo mieszkam przy lesie ), potem były kiełbaski i posiadóweczka w domku.. Mąż zajmował się dzielnie Nadią a ja Olgą Oczywiście obgadałyśmy wszystkich, jak leciało, nie ma to tamto Do spanka poczołgałyśmy sie (zwłaszcza ja...) po 3.00, tylk dlatego, że zorientowałyśmy się, że już tak późno Rano.. cóż.. Woda 1,5 l weszła mi prawie jednym tchem, niedobrze mi do tej pory daj babie wypić, jak nie pije... dzisiaj byłysmy na budowie u Moni, ogród pieknieje z dnia na dzień, ile tam roślin jest... A róż to z 5 jak nic bym od ręki wykopała.... wspaniały ma ogród, jeszcze wszystko małe, ale zarys widoczny, pięknie będzie. Potem pojechałyśmy do mnie na kawkę i tak już nam zleciał czas do wieczora i Olga musiała jechać.. Szkoda, że tak to szybko zleciało i żeby nie było, że nie było http://img142.imageshack.us/img142/860/p5090004.jpg to za wasze zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 niiooooo joo myslem cieszem siem ze sie fajnie bafiłyscie łajzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.05.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Aniu a czy ten mis juz dotarł? bo obiecalas nam zdjecie Anju, miś jeszcze nie dotarł, znając życie dotrze za jakiś miesiąc, albo dwa. TomKa, słyszałam, że na mszyce dobrze robi również cola, trzeba ją przelać do butelki i popryskać, albo łyżka octu i łyżka płynu do naczyń na 1 l wody Maylandziu, opłacało się, bardzo mnie to cieszy Bogusiu, faktycznie okazało się, że balkon sporawy, rozsiadłyśmy się tam dziś z Olgą, zmieścił sie jeszcze stolik, Dawidek ze swoim krzesełkiem i zabawkami, Nadusia z kocem (rozłożyłam na płytkach) i jeszcze sporo wolnego miejsca zostało. To pewnie na kwiatki się przyda Aka różyczka na dwór, każda róża lepiej się czuje na zewnątrz niż w domu Dziś dostałam od Moni jej bukiet (a chciałam tylko róże z bukietu, jak bedą przekwitać... ) i jutro będe próbowała ukorzenić te cięte róże. to mój pierwszy eksperyment, ciekawe czy się powiedzie Agnieszko, te białe kwiatuszki są jednoroczne, kwitną do zimy z małymi przerwami, szybko się rozrastają. Jak masz za dużo to poprostu ciachnij i juz . Nic im nie będzie Słoneczko, podjazd jest pochylony w stronę domu, dobrze widzisz, ale do domu jest jeszcze kawałek od niego i woda aż tak daleko nie poleci. Podjazd jest dodatkowo pochylony w stronę ogrodu, czyli na prawo Dardurdko, lale Nadia dostaje od swojej chrzestnej, ona chce jej uzbierać całą kolekcję. nie wiem, gdzie je kupuje, bo nie chce powiedzieć, wiem tylko, że jeździ za nimi do Krakowa. Na żywo wyglądają lepiej niz na zdjęciach. Maryna, miło mi Cię tu gościć, jak kupisz swoje pierwsze róże, to już potem samo poleci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.05.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 niiooooo joo myslem cieszem siem ze sie fajnie bafiłyscie łajzki fajnie, tylko krótko szkoda, że się nie bawiłam z Wami dzień wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 tsa było dac jeno snak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 10.05.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 tym razem nie dałam rady, monsz był w pracy do 20tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Znaczy to, ze trzeba poprawiny jakies zrobic szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.05.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 ooo ..ide spac bo mnie trzydnioffa impra wykoncyła tlosskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Hi, hi... Gdzie nie zajrzę, tam impreza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.05.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 w skrócie.. Olga dojechała wczoraj po 15tej, wieczorkiem byłyśmy na spacerku, częściowo leśnym (bo mieszkam przy lesie ), potem były kiełbaski i posiadóweczka w domku.. Mąż zajmował się dzielnie Nadią a ja Olgą znaczy się, mąż stanął na wysokości zadania Oczywiście obgadałyśmy wszystkich, jak leciało, nie ma to tamto O Wy, małpiszony mnie też? dzisiaj byłysmy na budowie u Moni, ogród pieknieje z dnia na dzień, ile tam roślin jest... A róż to z 5 jak nic bym od ręki wykopała.... wspaniały ma ogród, jeszcze wszystko małe, ale zarys widoczny, pięknie będzie. dzięki, Aniu Kradzione ponoć lepiej rośnie Potem pojechałyśmy do mnie na kawkę i tak już nam zleciał czas do wieczora i Olga musiała jechać.. Szkoda, że tak to szybko zleciało i żeby nie było, że nie było http://img142.imageshack.us/img142/860/p5090004.jpg to za wasze zdrowie szkoda, że tak krótko, to prawda - było bardzo miło Dziękuję Wam za spotkanie http://img219.imageshack.us/img219/1373/1005007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.05.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Dopiero dzisiaj zaowazylam lampe i plytki na balkonie . lampa bardzo fajna, kolor taki jak przy moich lampach, plytki bardzo ladne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts