Nelli Sza 18.05.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 http://i41.tinypic.com/k9hn2t.jpg Co za śliczności Buziaki zostawiam I ja, i ja http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 18.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ania, OK, dzięki za info o kloniku. Co do miejsca pod tarasem - miałaś lepszy pomysł, ławeczka to jest to i rośliny pnące po kolumnach A z "zebrą" Ci do twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 19.05.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Aniu, ładnie wyglądasz sto lat Gosiu dla córci róże.... piękne aż czuć ich zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 19.05.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 http://i41.tinypic.com/k9hn2t.jpg noooooo taką czarno- brązową zamiast białą ale już niedługo Wow,ale z Was śliczne kobitki Życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Aniu, kupiłaś mnie tymi różami Gratuluję Uwielbiam herbaciane....ech... A kobietki śliczne i te małe i te duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiecie... bardzo mi miło ale zapewniam,, że na zdjęciach (niektórych ) wychodzę lepiej niż normalnie wyglądam, zresztą kobieta inaczej wygląda odwalona na imprezkę niż na codzień w domu, jak grzebie w ogródku, lata z mopem i dwójką dzieci na rękach wczoraj byłam u lekarza, bo coś mi sie dzieło nie tak.. juz kilka razy miałam takie boleści, że raz to o mały włos karetka nie przyjechała wieści nie są złe, bo pojechałam do lekarza za późno i co się miało stać to stało, ale i nie dobre, dziwnie sie człowiek czuje jak wie co mu dolega tak.. trochę się musiałam wyżalić dzis pomimo deszczyku wkopałam kolejne róże, do kolekcji dołączyła Heritage, Qeen of Sweden i Boule de Neige, mam radochę jak cholerka ale malutkie są, trochę minie zanim będą kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Aniu, co Ty piep... Zapewniam, że na żywo wyglądasz co najmniej równie dobrze jak na zdjęciach - nawet jak zasuwasz przy dzieciach i latasz z mopem Jeśli chodzi o zdrowie, to musisz troszeczkę zadbać o siebie, odpocząć czasem, bo się zaharujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 19.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 dziwnie sie człowiek czuje jak wie co mu dolega Aniu, mam nadzieję że nic poważnego, będzie dobrze a to na pocieszenie http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/1420__DSCN4784q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wiecie... bardzo mi miło ale zapewniam,, że na zdjęciach (niektórych ) wychodzę lepiej niż normalnie wyglądam, zresztą kobieta inaczej wygląda odwalona na imprezkę niż na codzień w domu, jak grzebie w ogródku, lata z mopem i dwójką dzieci na rękach ... Ania, przestań - jesteś taka laska, że szkoda mówić!!! wczoraj byłam u lekarza, bo coś mi sie dzieło nie tak.. juz kilka razy miałam takie boleści, że raz to o mały włos karetka nie przyjechała wieści nie są złe, bo pojechałam do lekarza za późno i co się miało stać to stało, ale i nie dobre, dziwnie sie człowiek czuje jak wie co mu dolega tak.. trochę się musiałam wyżalić Aniu, martwię się - mów mi tu zaraz co Ci dolega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Możesz na priv, jak nie chcesz publicznie, ale natychmiast proszę o odpowiedź! ps.Kupiłam Ci dzisiaj First Lady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Monia dziękuję, dziękuję, dziękuję aj, już myślę gdzie ją wkopać...http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e136.gif Ewuś, jaka róża nazwę proszę... OK, co do zdrówka, to odpoczynek nie ma nic do tego, mam problem z prawym jajnikiem kolejna cysta pękła, a jajnik jest bardzo powiększony to nic takiego, żebym się wstydziła, czy coś , martwi mnie tylko to, że mama miała to samo... i już jej nie ma no i trochę mnie pobolewa.. ból podobny do bólu przy wyrostku, a przynajmniej lekarz twierdzi, że to prawie takie same odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Aniu, nie mów mi, że odpoczynek nie ma nic do tego Zawsze ma, jak się ma problemy ze zdrowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2009 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 no... dobra nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 to nie jest "nic takiego" - koniecznie coś z tym nalezy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.05.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Monia, robię.. tableteczki do końca świata i jeden dzień dłużej... kontrola co pół roku i konieczne pokazanie się u lekarza przy jakimkolwiek podejrzeniu czegokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.05.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 jakie tabletki dostałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 20.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Zagladam do Ciebie a tu choroba Słuchać lekarza, chodzić na badania,łykać leki i będzie dobrze-MUSI BYĆ! Trzymaj sie i dbaj o siebie Zdrówka życzę P.S. Jestem pewna że na "życa" wygladasz jeszcze lepiej niż na fotkach....nawet z mopem Jeszcze jedno-piękne róże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj Aniu, no jednak odpoczynek ma iwele wspólnego ze zdrowiem, więc dbaj o siebie i odpoczywaj, jeśli myślisz, że to lenistwo, to pomyśl, że odpoczywasz dla dzieci... tak, tak, dla dzieci. W końcu matka jest tylko jedna . A róże masz urzekające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.05.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 to jeszcze kawę postawię http://www.elif.pl/zdjecia/956-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 20.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 uff, współczuję..ale nie dawaj sie zlym myślom, tylko dbaj o siebie , bo nikt inny nie zrobi tego lepiej pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Aniu zdrówka Ci życzę ale zwolnij nieco tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts