OK 06.06.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć Piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nadusia podobna do Dawidka copraz bardziej, ogród masz sliczny, ale wszystko bujnie Ci rosnie, masz rękę, a róże, ach... piekności, uderzam więc do Ciebie bo już ekspertem jesteś, co z moją róża? wyrzucić? pewnie juz nie odbije, chyba przemarzła odbija tylko pień na którym jest szczepiona tak wygladała w kwietniu: http://img198.imageshack.us/img198/2111/dsc6471.jpg a tak teraz: http://img198.imageshack.us/img198/6495/dsc8303.jpg Agiis, obawiam się, że to już po róży wygląda na całkiem suchą, jak oderwiesz patyczka to ma w środku cokolwiek zielonego? Pewnie już nie Odbija Ci podkładka, czyli nie róża. Jeśli nie ruszy góry nic po tych deszczach to możesz juz wyrzucić podkładkę na pewno stanowi róża, ale dzika ja bym obcięła górę (nic z niej już nie będzie na 100%) i zostawiła tę dziką różę z podkładki - czasami wyrastają piękne okazy podobne zupełnie do rasowej Balleriny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Monia, Ty mnie tu za słówka łapiesz, a ja to o takiej porze pisałam.... miałam na myśli, że nie odbija róża, która była na podkładce zaszczepiona, a, że podkładką jest róża dzika to myślę, że każdy wie, nawet ja wiedziałam od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 nie łapię, nie łapię - doprecyzowuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 aaa.. to co innego ja faktycznie o tej porze to juz nie powinnam się udzielać na forum... tylko grzecznie spać w łóżeczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Aniu, chcesz tego Multi Blue? Dzisiaj moze będę w tym ogr. Są też ładne żurawki i lawendy, ale lawenda aż 6zł Niestety w Libiążu, te po 3,80zł nie przyszły Czy moze zaczekać, aż w końcu się pojawią te tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 a właśnie pisałam o tym u Olgi Możesz zaczekać, i tak juz nie mam ich gdzie zmieścić...http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c008.gif muszę rabatkę chyba powiększyć.... a żurawki to u mnie nie przeżyją chyba, co? a za tą santoliną cyprysikowatą i wrotyczem popatrzysz? jakbyś jeszcze widziała jakieś pełne clematisy... aleś mnie do nich zaraziła kobieto..... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e058.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 to może kupię Ci inny pełny niebieski, skoro masz już Multi Blue? Jest taki jeden , ale nazwy nie pamiętam Piękny jest i podobny do Veronica Choice, ale niebieski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 ok, bo dziurę to juz na niego mam wykopaną... i Nadia juz mi nie da posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć Piękna Ty się tu ze mnie nie naśmiejwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć Piękna Ty się tu ze mnie nie naśmiejwaj Się nie naśmiewam, stwierdzam fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.06.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mogłabym Cię odiwedzić w piątek po Bozym Ciele, bo mam więcej luzu w tym dniu przywiozłabym róże od Olgi i tego clematisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.06.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Uważam, że zaraz po odchowaniu dwójki każda z nas powinna mieć prawo do emerytury . Jak to się mówi? Święte słowa cze Aniu! To jest missss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 07.06.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Uważam, że zaraz po odchowaniu dwójki każda z nas powinna mieć prawo do emerytury . Jak to się mówi? Święte słowa tak,tak..to za x-lat emetyturka przynoszę słoneczko...bo na niebie brak i życzę miłego dnia http://www.kelman.pl/foto/products_medium/3d4d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.06.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzień dobry wszystkim, jestem. Jak zwykle na wyrywki, ale zawsze rączki mi wcięło, więc teraz jestem sobie ja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Ania, juz sie przetraszylam z tymi raczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.06.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 mogłabym Cię odiwedzić w piątek po Bozym Ciele, bo mam więcej luzu w tym dniu przywiozłabym róże od Olgi i tego clematisa Monia, bardzo mnie to cieszy Małgosiu, dzięki za słoneczko, baaardzo się przyda a, że niby z moimi coś nie tak?? Moje wporząsiu, znikły mi z neta z albumu , a na kompku nie zapisałam obrobionego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 No i...???!!! Studiujesz foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.06.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Hej Aniu -foty z poprzedniej stronki -CUDNE! a Dawidek -no oczu wprost nie można oderwać niezły macho z niego wyrośnie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts