DarioAS 07.06.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 tak powiedział lekarz, a siostra Darka pracuje w szpitalu.. i twierdzi co innego Olga, chyba masz rację z tymi kleszczami... jak zwykle zresztą Mikuś, wczoraj rozmawiałam z kuzynem i ponoć w tamtym roku pogryzły go meszki.. tylko w jedno miejsce, w ramię polazł w krzaczki nad wodą... męczył sie prawie pół roku, miał opuchliznę, obrzęk, zaczerwienienie itd, smarował to czymś i przykładał jakieś plastry.. po zerwaniu okazało sie, że plastry odchodziły razem ze skórą a w powstałych ranach na ramieniu były widoczne jajka meszki młode zniosły rana rpiała i nie chciała sie goić, dopiero jak odkrył o co biega to coś mu tam lekarz poradził na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 07.06.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mikuś, jak ma kilka ukąszeń koło siebie to może jakiś robal go dziabnął? i dostał uczulenia? Jakby to był kleszcz to by sam nie wylazł trzymam kciuki, napewno będzie dobrze. Za mojego też trzymam Ania ja już nie wiem co to Jakby kleszcz dziabnął a on by go zdrapał nieświadomie to też mogło być takie zaczerwienienie. Gdzieś czytałam, że może też to być efekt ugryzienia meszek ale przecież nie ugryzłyby go tylko w łydki Ten rumirń guzowaty może być też efektem różnych toczących się chorób i to mnie właśnie najbardziej martwi ale tfu tfu tfu Miko Ania ma rację kleszcz sam nie wyjdzie a i wydrapać go nie tak łatwo. Ja też jestem podziabana i też nie wiem od czego a swędzi dzidostwo strasznie, też liczę że to meszki. One są maciukie ale po ich udziabnięciu ślady są duże i nieziemsko dokuczliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.06.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Kupiłam na wszelki wypadek "kleszczołapki":http://www.allegro.pl/item654956614_tick_twister_sposob_na_kleszcze_kleszczolapki.html a tu jest filmik jak działają: http://www.youtube.com/watch?v=PnD6x0svOJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.06.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzięki za wsparcie Ania jajka o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ania, dzieci śliczne, Dawidek ma takie ciekawe oczy (zawsze zwracam uwagę na oczy) nie przejmuj się na zapas kleszczem, ja miałam już parę razy i nic, złapać można wszędzie, nawet na polach, niekoniecznie w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cze Ania, jak tam wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Aniu dzien dobry dawno mnie nie bylo ale widze ze ogrod pieknieje z dnia na dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.06.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Aniu, jak syneczek? Lepiej?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.06.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 u Ani wszystko dobrze (bylam dzisiaj, widziałam), tylko czasu nie ma, bo sadzi kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Już posadziła i została przyłapana na gorącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 eee, niemożłiwe, bo jak odjeżdżałam, to miała już prawie wkopane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tak twierdzi Że już jej "tylko" trzy zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 09.06.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 u Ani wszystko dobrze (bylam dzisiaj, widziałam), tylko czasu nie ma, bo sadzi kwiatki No to się cieszę ,że wszystko dobrze i że sadzi kwiatki-będzie co podziwiać Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.06.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 to wszystko wiecie normalnie doby mi brakuje obiecuję jutro wpaść tu i ówdzie, bo zaraz mnie zapomnicie robię ogrodzenie, tzn, zdzieram starą farbę i chcę to przemalować, a to strasznie pracochłonne jak wpadam do domu, to ledwo się wyrabiam z Dawidkiem nadal wporządku, obserwuję to, jest strupek ale brak zaczerwienienia. na szczęście . Nie wiem, jak tam badania u Miko Monia, Darek przyjechał ze dwie miuty po tym jak odjechałaś... To jeszcze miałam trzy do wsadzenia... ale żyję i spoko jest, tym razem mi odpuścił biadolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.06.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 bo może została do wsadzenia tylko lawenda, żurawka i jedna ma ła rózyczka i nie zauwazył ? albo jest inna opcja - zaczęło się to małżowi podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 bo może została do wsadzenia tylko lawenda, żurawka i jedna ma ła rózyczka i nie zauwazył ? albo jest inna opcja - zaczęło się to małżowi podobać Też tak uważam Zaczęło być ładnie, widać efekty, może jakiś sąsiad, znajomy pochwalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.06.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 bo może została do wsadzenia tylko lawenda, żurawka i jedna ma ła rózyczka i nie zauwazył ? albo jest inna opcja - zaczęło się to małżowi podobać Też tak uważam Zaczęło być ładnie, widać efekty, może jakiś sąsiad, znajomy pochwalił? i teraz ma niezły ubaw z Ani, ze tak wszystko chomikuje przed Nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 bo może została do wsadzenia tylko lawenda, żurawka i jedna ma ła rózyczka i nie zauwazył ? albo jest inna opcja - zaczęło się to małżowi podobać Też tak uważam Zaczęło być ładnie, widać efekty, może jakiś sąsiad, znajomy pochwalił? i teraz ma niezły ubaw z Ani, ze tak wszystko chomikuje przed Nim Niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dzień doberek mam nadzieję że z Dawidem wszystko OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts