Bea7777 01.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jejkuu, Aniu tak mi przykro,że cię to świnstwo nadal męczy. Trzymam kciuki za zdrówko i nie przemeczaj się tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Aniu tulaski przesyłam..... dziękuję za namiary piaskownicy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 uff... wczoraj padł mi net myślałam, że w deprechę wpadnę.. dzis pół godziny wisiałam na telefonie, wczorajsza burza dała sie we znaki lini tp , ależ teraz jestem wykształcona. Musiałam wszystkie sterowniki sama konfigurować Montują nam okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 to może dzisiaj nie przyjeżdżać? Super, że udało się z tymi oknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.07.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 przyszłam cześć poowiedzieć Aniu-poka potem okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 03.07.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Monia, oni już kończą a to i tak nie u mnie, więc ja jestem wolna Aka, oczywiście, że się pochwalę teraz lece sprzątać po śniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czesc Ania, jak samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 05.07.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 a to zamówliśmy w końcu dzieciaczkom http://images6.fotosik.pl/147/199de82f338856df.jpg a teraz lecę robić obiadek i może co skrobnę jeszcze tego ogrodzenia, bo i tak już Nada wstała... Jaka fajna piaskownica zapisałam sobie. za jakiś czas zapytam, jak się sprawdza Dawno mnie nie było więc nadrabiam zaległości: GRATULUJE TYTUŁU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 DarioAs napisala: i tym sposobem mam 87 róż...chyba matko jedyna to az cud, ze maz Twoje rozane hobby toleruje ! Laweczka z pisakownica bardzo fajna dla dzieciaczkow, okna pewnie juz wstawione, wiec czekamy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 06.07.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 bardzo fajna piaskownica, sama bede tez szukac czegos podobnego, zeby sie zamykala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Wpadłam się przywitać Aniu zdróweczka Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ania, daj znak, ze zyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 07.07.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Jeju, ale superowa ta piaskownica. Dzieci będą miały radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 co tak długo po tym śniadaniu sprzątasz dzień doberek Anulko może zapach kawki Cię ściągnie http://gfx.dlastudenta.pl/photos/dlastudentki/kulinaria/slodycze/proste_desery.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 heloł, żyję Małgosiu mówiłam już, że doba jest za krótka?? są dni, że nawet kawy nie wypije, rano śniadanko (dzieciom zwłaszcza), sprzątanko, idziemy na polko, potem jak Nadia ma drzemkę latam przy garach, potem znów polko... Maluję, plewię, robię nowe grządeczki... i tak w kółko , uff... wieczorami wrzucę zdjęcia ale na FO, bo mam tam wątek różany (no przeciez muszę dać upust swojej miłości....) i padam... Zaglądam tu, ale już sił na pisanie brak Gosiu, kawka mnie ściągła A co Ty robisz na forum o tej porze?? Za życzonka zdrówka dziękuję, ostatnio jest chyba lepiej, przynajmniej juz tak często bóli nie mam . Piaskownica spisuje sie idealnie, sadzam Nadię przy stoliku, daję przegrychę i latam koło róż, Dawidek w tym czasie robi babki z piasku . Tylko jeszcze słabo mu wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ania, a Nadusi nic nie jest teraz? W sensie alergii? Bo jesli nie, to nie masz sie czym przejmowac - tamto to musialo byc podraznienie, nie alergia. Ja teraz koszmarnie kicham, wiec gdyby byla uczulona na trawy to mialaby jakies problemy tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Małgosiu, nic jej nie jest, tylko znów ma wysypkę, testowałam na niej pomidorówkę dla pewności . Truskawki i pomidory na razie są dla niej nie do przyjęcia. I pochwalę się.. Nadulka ma juz 8 ząbków, jak mnie ugryzie... Zwłaszcza w nogę lub w rękę mnie dziabie, to aż mi się słabo robi.... zdjęcia zgrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 08.07.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Pochwalę się, że byłam w poniedziałek w Twojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.07.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 no nie mów A po co i czemu na kawę nie dojechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Aniu wlasnie o Tobie myslalam...bedziesz u mnie 25? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts