tola 18.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Anusia, powalasz zdjęciami swoich róż. Ile Ty ich masz? 110? Ucałowania dzieciaczkom. Ciekawa scena łóżkowa dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 (edytowane) o rany Kasiu... jaki ja tam brzuszek Nadusiowy jeszcze miałam Fajnie było i kociak taki młody był. Robię generalkę przed imprezą, latam od kilku dni ze ścierą i odkurzaczem okna pomyte, jeszcze w łazience i w kuchni (może jutro ), zaraz idę kończyć szorować klatkę, tam najgorszy syf, bo na dole robią remont ( w końcu) i wszystki kurz idzie do mnie. Wybili ścianę, inną zamurowali, itd Sprzątam głównie jak mała śpi, bo jak nie śpi to na zbyt wiele mi nie pozwala. Edytowane 14 Września 2011 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Aniu, uchyl rąbka tajemnicy jak dbasz o swoje róże, że tak pięknie Ci się odwdzięczają? Posadziłam u nas sadzonki róż, kupionych na Allegro (Maizner, Arthur Bell, Casanova, Polstarn, Flaming i Chopin), a mam już od zeszłego roku Handel i Watykan, a także 2 rodzaje miniaturek. Chciałabym, by były takie dorodne jak Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.09.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a ja dzisiaj odgrzebałam swój stary album na Onecie -i też mnie na wspominki wzięło Pamiętacie? Maj 2008 u Ani: pamiętam doskonale, choć nie pojechałam na tą szaloną imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.09.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 cudne różyczki u ten naszej Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cze Ania. Jak przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.09.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aniu same różyczki w Twoim ogrodzie, a ta jedna na dwóch nóżkach najpiękniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 cześć Aniu! U nas już po... imprezie urodzinowej Mikołajka. Było duuuuużo gości i dużo balonów i duuuuuuży tort A tak dokładnie to Mikołajek jutro skończy 2 latka pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 22.09.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Dzięki Aniu za wizytę w Leśnym A teraz uciekam spać i ty zrób to samo dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.09.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 WSZYSKIEGO DOBREGO Z OKAZJI PIERWSZEGO DNIA JESIENI http://www.strykowski.net/jesien2006/Polska_Zlota_Jesien_-_zdjecie_2491.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 taką jesien jak pokazał Neli to ja lubię Witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Nelluś, jaka piękna jesień bardzo Ci dziękuję Mikołajek to juz duży facet, torta sama mu piekłaś? Ja tym razem zamawiam Myszko, dziękuję Ci za komplement Cze Małgosia, przygotowania idą pełna parą, teraz krótka przerwa, póki Nadia śpi. Wczoraj wyglancowałam łazienkę, nie wiedziałam, że spędzę tam cały dzień co to taka łazieneczka... ale nawet zawory od pralki poczyściłam , których nie widać każdy kącik dostał szmatką dziś jak młoda wstanie idę na ogród co porobić wyrobiłam się ze wszystkim, wieczorkiem jeszcze drzwi pomyję i finał, jutro mam dzień dla siebie.. bo się zapuściłam przez ten tydzień i kobiety już nie przypominam... Słoneczko nic specjalnego nie robię, latam każdego dnia i zrywam wszystkie podejrzane listki, do mszyc to już nabrałam takiego podejścia, że na początku na nie patrzeć nie mogłam bo mi niedobrze było a teraz zakładam rękawice i je gniotę aż chrupią oczywiście najpierw podaję wodę z octem a potem niedobitki dobijam Maizner, Flamingo i Handel to niestety chorowitki, trzeba o nie dbać nieco szczególniej, bo chętnie łapią plamistość. Więc bez oprysku sie raczej nie obędzie. Wszystkie które zakupiłaś sa piekne oczywiście, u mnie tez niektóre z nich rosną Mainznerki mam nawet trzy, wszystkie prawie oskubane z liści http://i31.tinypic.com/8zpjld.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Jejciu jak ty musisz dokladnie sprzatac, ze caly dzien ci lazienka zajela, w zyciu mi sie to nie zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Markotko, no nie od 6tej rano sprzątałam , zaczęłam koło 13tej a skończyłam po 18tej, musisz wziąść poprawkę jescze na to, że mam dwójkę dzieci dobrze umiejących przeszkadzać we wszelakich moich działaniach Zwłaszcza Nadi ciągle koło stóp mi się plącze i nic tylko na ręce i na ręce.... A spróbuj jej nie wziąść... ryk taki jakby ją ze skóry obdzierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Wiem cos na temat dwojki dzieci ,ktore chca aby natychmiast reagowac na ich zachcianki ale nawet wtedy nie zajmuje mi to 5 godzin, chyba kazda fuge szczoteczka czyscilas i mylas kazda kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Trzymam kciuki za 2 wesela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 każdą, każdą nie fugę, ale kaflę i syfonik nawet pod ściereczkę mi trafił, do którego sie dostać nie można dzięki Małgosiu, przydadzą się tyle sprzątania przed.. i jeszcze więcej po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.09.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ty to masz zdrowie... Podziwiam Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.09.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Małgosiu, trzeba gdzieś spalić kalorie.... tylko cos mnie kręgosłup boli, nie moge sie schylać albo mnie przewiało jak myłam okna albo coś źle podniosłam.. sama nie wiem Jutro jade na ten wymaz z Nadi, o ile będzie mnie miał kto zawieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts