malgos2 29.09.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Jejku, jaka wystrojona Nadusia. Zaczyna pozowac do zdjec jak Dawidek. W temacie imprezy - mysle, ze zarezerwuje Papryki na 3:30, chyba, ze ludziska inaczej zadecyduja, a wczesniej bede czekac na Was w mieszkanku, gdyby ktos auto chcial odstawic, czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.09.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.09.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Spóźnione ale od serca roczkowe życzenia dla Nadusi Najlepsze życzonka,pięknego w życiu słonka,smutków małych jak biedronkai szczęścia wielkiego jak smok! http://www.cukierniamocca.pl/gfx/oferta/torty/tort_dla_dzieci.jpg http://bi.gazeta.pl/im/0/6610/z6610920X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cześć i czołem Bogusiu, bardzo dziękuję w imieniu Nadusi Cześć Magi Małgosiu, to tak wcześnie to wszysto Darek to do 17tej w pracy jest... Onna, na tym stole to prawie nic nie widać , było trochę tego.. w końcu roczek ma sie tylko raz Ale sie cieszę dbaj o siebie i mi się pod żadnym pozorem nie przemęczaj ani nie denerwujhttp://www.forumogrodnicze.info/images/smiles/hug.gif Tinek, Monia, dzięki Anja, no ja Cię proszę... Jea, miło Cię widzieć Toluś, szkoda, że nie jesteś... Słoneczko, nic specjalnego nie zrobiłam, póki mam siłę i chęci to staram się jak mogę o to, żeby wszystko grało. I obiecuje sobie, że to juz statni raz... Znowu. Bo oczywiście zaś za dużo narobiłam i psy do dziś mają posiłki... Nelluś ale ja Cie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 30.09.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No nie urodziny Nadii przegapiłam Spóźnione ale szczere buziaki I widzę, że tytuł galerii się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ania, spokojnie. Zadzwon, jak bedziecie jechac, to Ci powiem, gdzie jestesmy. Najwyzej dojedziecie do mnie do mieszkanka z pominieciem Papryk. Ty w Krakowie mozesz bywac czesciej, a przyjezdni chca troche dluzej pobyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 oczywiście, my się zawsze lubimy spóźniać byle dotrzeć dzięki Dardurdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 30.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 O widzę, że zmieniłaś tytuł wątku A może inne takie i nasze poddasze???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 to by całkiem nikt nie wiedział o co chodzi zamierzam zaktualizować zdjęcia i wrzucić tutaj, żeby nie było, że tylko takie tam... same ploty tu łazienka i pokój Dawidka juz obcykany, zdjęcia zgrać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.09.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 (edytowane) jeszcze z roczku.. Edytowane 14 Września 2011 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 30.09.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 to by całkiem nikt nie wiedział o co chodzi zamierzam zaktualizować zdjęcia i wrzucić tutaj, żeby nie było, że tylko takie tam... same ploty tu łazienka i pokój Dawidka juz obcykany, zdjęcia zgrać muszę To czekamy ! A solenizantka wygladala slicznie, Ty Aniu tez ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jaka matka taka córka Impreza widać baaardzo się udała Aniu odpoczęłaś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 30.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Aniu, a ja tam chciałabym wiedziec co tak pysznie wyglada w tych salaterkach. Głodna jakass jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam Przynoszę trochę słoneczka w ten pochmurny poranek http://e-kartki.net.pl/kartki/31/187.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aniu, piękności moja Śliczny awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aniu, piękności moja Śliczny awatarek dała czadu, nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aniu, piękności moja Śliczny awatarek dała czadu, nie???? Oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 02.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Aniu awatarek cudny. Uściśnij Nadusię ode mnie z okazji roczku (ja jak zwykle po czasie.. ), śliczna z niej dziewczynka. Pamietam jak rok temu siedziałyśmy jak na szpilkach przed monitorami i czekałyśmy na wiesci ze szpitala. Ech.. ale ten czas leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.10.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dla Nadii z okazji ROCZKU http://zdjecia-na-bloga.ovh.org/obrazy/misie-obrazki-30.jpg http://www.numerylitery.pl/blog/wp-content/uploads/2008/06/pluszaki.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 02.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Kochani - takie piękne maleństwa - tyle jeszcze przed wami !!!( moja córcia dziś właśnie rozpoczyna studia ) ale chciałabym jeszcze raz móc mieć ją malutką , taką bezbronną przy sobie i dawać jej tyle miłości ile na pewno wy dajecie swoim dzieciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts